Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrrrrrrrrrrrrrrr

za mało wypiłam...

Polecane posty

Gość wrrrrrrrrrrrrrrr

no właśnie, za mało:O byłam u znajomych na obiado - kolacji i za mało wypiłam, oni się narąbali i to porządnie a ja się ograniczałam...i teraz mam źle, nie mam sił nic konkretnego robić ale spać też mi się nie chce :O a mogłam chlpnąć jednego drinola więcej i bym już słodko lulała :O

Gość uyto
lepiej walnij sie w leb.

Gość wrrrrrrrrrrrrrrr
al no to cho!!! ja jeszcze z 5 spokojnie moge wypić..o sama nie lubie :O a nawet jakbym się przemogła to lodówka pusta...

Taaa albo po jednym drinolu wiecej bys slodko wymiotowala:P P.S. Kochanie wytropilem Cie:P

Gość wrrrrrrrrrrrrrrr
no al niestety nie wrock :O ojojoj Belijaal...jeśli to do mnie to ja ni chu chu nie czaju :O

Gość wrrrrrrrrrrrrrrr
nie do mnie :D ufff :D :D :D

Gość wrrrrrrrrrrrrrrr
lily nie obrax się ale musze to powiedzieć...w pierwszej chwili jak przeczytałam Twoją wypowieź to przeczytałam : "diablica to moja moszna" :O :O :P

Diablica dobrze myslisz...:P ale w naszym jezyku fagas to facet ewentualnie kicius:P A ty skarbie bys sie wstydzila :P

Gość wrrrrrrrrrrrrrrr
nie mam piwka a sił do sklepu tez nie mam...chyba kawę chlapnę to przetrzeźwieję trochę bardziej bo ten nijaki stan męczy:O mam jeszcze wino ale jego sie boję bo od pół roku sie kisi otwarte...a mi zycie miłe;) idu po kawu :) a w sumie to dobra moszna nie jest zła :P

ojej :P menszu wybacz hehehehehehe wrrrrrrrr-> powachaj winko, moje tez dlugo stoi w lodowce i dobre jest jeszcze, czasami popijam jak mnie monsz wkurwi :P

Gość wrrrrrrrrrrrrrrr
te monsz nie fochuj bo wiedz że kobity to ekspertki od fochów i papug więc uważaj bo jak ci rewanżem przytnie to ci nawet moszna nie pomoże...(bez obrazy oczywiście 🌼;))

Monsz nie ma co robic tylko cie denerwowac... zreszta wiesz dobrze ze jestes slodziutka jak sie zloscisz...:P;)

Wrrrr wiem wiem... ciekawe skad;):P hehehehehe ale wierz mi ze faceci tez potrafia sie fochac... a jak nie to maja inne sposoby:P