Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Odchudzonaaa

FIGURA1

Polecane posty

Gość Odchudzonaaa

Mam pytanie do dziewczyn które stosowały herbatkę FIGURA1.Piłam ją jakieś 4 miesiące(na przemian z innymi herbatkami o tym samym działaniu) na diecie odchudzającej,teraz chciałabym przestać,ale boję się że bez wspomagacza się nie wypróżnię.Może któraś z was też to przechodziła.Jakie naturalne metody wam pomogły?Dziękuję za wszystkie odpowiedzi i dziękuję. Pozdrawiam:)

Gość Martolinka-30
Ja też piję figurę i to od 8 lat. Mam ten problem co ty tylko 100 razy gorszy!!!Przestań póki możesz.Może ktoś napisze jakie mogą być tego skutki?

Gość Moloko
Moja kolezanka przesadziła.Ale ona piła czysty senes.Efekt?? ...nie strawi teraz nawet jabłka sama...lepiej to zostawic.

Gość Odchudzonaaa
Bardzobym chciała przestać!wcześniej nie zdawałam sobie z tego sprawy a teraz bardzo żałuję.Proszę o jakieś sprowdzone i skuteczne metody naturalne.

Gość Moloko
przejsc na diete lekkostrawna

Gość Odchudzonaaa
Tak też się odżywiałam podczas diety(choć nie zawsze)schudłam 23kg.

Gość w supermarketach
Ja też się w to wrąbałam. Najpierw herbatki "odchudzające", a w rzeczywistości przeczyszczające, potem coraz więcej herbatek, poetm tabletki bez recepty, potem tabletki na receptę, potem coraz więcej tabletek na receptę i litry śluzu z krwią... Od dwóch lat mam poważne kłopoty z jelitami. Naprwedę odrdzam te wszystkie śodki przeczyszczające.

Gość Odchudzonaaa
mam nadzieję że to co piszesz to przeszłość że już jest wszystko ok

Gość w supermarketach
Mniej więcej, ciągle mam problemy, leczę się, ale przynajmniej już nie biorę nic na przeczyszczenie, najwyzej od czasu do czasu. Ja po prostu wpadłam w nałóg, musiałam mieć stale płaski, pusty brzuch, a najprościej było to osiagnąć za pomocą śodków przeczyszczających. Aż jelita przestały pracować same z siebie. Mam nadzieję, że nie popełnisz tego samego błędu co ja.

Gość Odchudzonaaa
proszę napisz mi co stosowałaś i jak się wyleczyłaś.Ja może aż w tym stadium jeszcze nie jestem ale jestem na "dobrej drodze".Chcę tego uniknąć...

Gość asdfg
też tak miałam. moze nie tak zaawansowane stadium, ale prawie codziennie łykałam tabletki ziołowe na przeczyszczenie, jak przestały w koncu działąć to coraz więcej i więcej, a potem sie faszerowałam jakąś chemią. jak chciałam odstawic to załątwiałam sie raz na tydzien albo i rzadziej.. ale zaczełam codziennie jeść otręby 40g. i teraz normalnie, zdrowo załatwiam się codziennie

A ja mam pytanie ? Jeśli już zaczęłabym pić tą herbatkę to kiedy powinam przestać ? Myślę, żeby jedno opakowanie zużyć, a później koniec ...

Gość Odchudzonaaa
myślę że lepiej wogóle nie zaczynać jej pić bo nie będzesz mogła przestać,właśnie ze mną tak było,fajnie jest iść z rana do kibelka i poczuć taką lekkość tylko kosztem czego...?

Gość Odchudzonaaa
asdfg-to same otręby Ci pomogły?ja też je jem

Gość Odchudzonaaa
może jeszcze któraś z was się wypowie?

Gość Martolinka-30
Ja właśnie wypijam to paskudztwo. Jak zwykle,co wieczór.

Gość podnoszęęę

Otręby jedzcie ze śliwką. Nasypać do miseczki i podjadać. Ja tak robię gdy mam ochtę na cukierki. Dobry sposób a poza tym nie mam problemów następnego dnia w t....... .

Gość tylko nie japonki
ja mialam ten sam problem. pilam herbatki tego typu chyba z 12 lat a pozniej ani rusz. zaczelam stopniowo sie regenerowac. pilam duzo soku jablkowego z kartonu 100& z woda mineralna,duzo kawy i rano platki owsiane. no i oczywiscie duzo duzo wody. jest juz ok ale swoje sie nacierpialam. nie pije juz herbatek ok 1 roku

Gość tylko nie japonki
aaaaaaaaaa, i duzo kefirow i jogurow naturalnych ;)

Gość Odchudzonaaa
tylko nie japonki-gratuluję.Ja teraz piję sobie len mielony i jem activię a herbatkę odstawiam stopniowo.Może ktoś się jeszcze wypowie? Pozdrawiam:)

Gość Nina Ryczy
Dziewczyny nie mogę tego czytac! Po cholerę Wam te chemiczne herbatki, tabletki na wypróżnienie itd.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Wystarczy zjeść raz dziennie grejpfuta (jako oddzielny posiłek), a najlepiej rano . Grejpfut niesamowicie porusza jelita,same spróbujcie.A gdyby to nie pomagało wystarczy zjeść wieczorem przed snem kilka fig suszonych! Zdrowe,smaczne , zero chemii. Spróbujcie i nie śmietnik z tym chemicznym gównem.Potem tylko choroby żołądka itd.

Gość zielona herbata
na zaparcia najlepsza zielona herbata na czczo i zaparzona wieczorem mocna tylko to na mnie dziala polecam

Gość Odchudzonaaa
Piję len mielony i jem activię i jest super! bez żadnej herbatki. Pozdrawiam:)

Gość violunia
a jak się ten len pije jak go przyrządzić i kiedy pić rano czy wieczorem,a wogóle kiedy najlepiej,żeby mieć najlepiej ranne wypróżnienia.Ja właśnie mam dość figury 1 bo gdy przestaję to nie mogę się parę dni załatwić gdy nawet piję kefiry,popijam ogórki kiszone wodą itp.Na pewno nie jest zdrowe picie tej herbatki na dłuższą metę ,chciałabym wyrównać naturalnie wypróżnienia proszę o pomoc odpowiedzcie co jest takiego najpewniejszego aby rano mnie ruszyło:(

już gdzieś to pisałam, ale się powtórzę - kapusta kiszona z rana + kawka po niej. Tak na mnie działa, że tej kawy dopić nie mogę, bo do kibla muszę lecieć :-D

:-D zjadłam tylko połówkę, a raczej jednego z dwóch i resztę musiałam odstawić, bo nie mogłam! a przecież jestem słodyczową fanką i wcześniej mogłabym zjeść kilka sztuk na raz... hehe podoba mi się to!!

Gość polecam zamiast herbatek
kawkę na czczo rano albo moczone śliwki i rodzynki wieczorem gotowane jabłka sok z kapusty kwaszonej figi suszone, morele każdy z tych produktów powinien pomóc, bo nie na każdego działają otręby czy siemie lniane (mnie zapychają) każdy organizm inaczej reaguje na różne rodzaje błonnika jednym otręby pszenne pomagają a innym wręcz szkodzą nie rozumiem po co uzalezniacie się od herbatek skoro jest tyle naturalnych środków regulujących przemianę materii

jA dlatego powiedziałam sobie że pod żadnych pozore nie zacznę ostatnio miała przez parę dni taki problem że nie umiałam się do końca wypróżnic najłatwiej byłoby pójść i kupic coś co by podziałało natychmiast ale powiedziałam nie zrobiłam w mojej diecie kumulację wszystkiego co zawiera błonnik i jest już ok:)