Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chetna przyszla mamusia

Czy mozemy miec dziecko???

Polecane posty

Gość chetna przyszla mamusia

Mam 22 lata,moj chlopak takze.Ja studiuje dziennie ,teraz rozpoczynam 3 rok.On pracuje zarabia ok 1000 zl,studiuje zaocznie.Ja dorabiam w weekendy ok 200-300 zl.Wynajmujemy mieszkanie,z pomoca rodzicow placimy tylko czesc kosztow wynajmu tj 300 zl.Mimo wszystko bardzo chcialabym miec dzidziusia!Dodam ze mam duzo ciuszkow od kolezanki takze na tym bysmy oszczedzili.No i na pewno rodzice i dziadkowie by pomogli, i finansowo i w opiece nad bobaskiem.Chcialabym jednak dowiedziec sie czy dostalabym jakies pieniadze od panstwa,zasilki czy cos?I czy z takimi dochodami dalibysmy sobie rade? Prosze o odpowiedzi dziewczyny,pomozcie!!

Gość 4 5t t
Szczerze Ci radzę, poczekaj ż skończysz studia i trochę popracuesz na etacie, nie tylko w weekendy. Poza tym Wasz dochód jest troszkę za mały na dzidzię. Jesteś jeszce młodziutka,poczekaj. Ja uprdziłam dzidzię po studiach w wieku 25 lat. I to jest ok wiek. Ale wcześniej zdążylam juz popracować. Co póżniej wpiszesz w cv, jak bedziesz po porodzie szukac pracy??? Jako samotna matka(gdybyscie sie nie hajtneli) bedziesz miec jakis dodatek.

Gość 4 5t t
aha, dziecko wbrew pozorom pochlania mnostwo czasu i energii. w twoim wieku lepiej poswiecic ja na nauke i zycie studenckie. serio.