Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ilona 20 20

JAKI PREZENT NA WESELE

Polecane posty

Gość ilona 20 20

WITAM CHCIALABYM SIE DOWIEDZIEC JAKI PREZENT KUPIC NA WESELE WASZYM ZDANIEM.BO JESZCZE SIE NIEZDECYDOWALAM CO KUPIC. CHCEM PORADZIC SIE WAS. WESELE W SIERPNIU IDE Z CHLOPAKIEM DO KUZYNKI MOJEJ

Państwo młodzi preferują najczęściej pieniądze! Miałam ślub teraz w czerwcu i prezenty mogę wyliczyć na palcach od 1 reki.

Gość hmmmmmmmmmmmmm
sokowirówka, komplet filiżanek, serwis obiadowy,robot kuchenny, blender, gofrownica, opiekacz, mikrofala, toster, komplet ręczników ze szlafrokami..

Gość dajcie kase
ja dałam prezent i żałuję :( Dałam ekspres do kawy i komplet filiżanek Filiżanki schowane na najwyższej półce - nie używane Ekspres stoi ale nie mój tylko o wiele lepszy ciśnieniowy :o

Gość kasa ...
przynajmniej zwrócą się wydane pieniądze na weselicho :P

pieniądza!!! bo pozniej sie moze okazac ze maja po3 komplety filiznaek i 2 zelazka, a tak sami sobie kupią co im potrzeba. No chyba ze jesli ;ista prezentow to problem rozwiązany :)

Gość Anayela
Kasa to coś praktycznego,ale na pewno nie prezent.Poza tym nigdynie wiesz czy nie będą krzywo patrzeli , bo "dałaś za mało" według nich. Dobrym pomysłem jest także zrzutka na drogi prezent -np. nikogo nie stać jednorazowo na porządny komplecik mebli (np.sypialnia ;) )do nowego mieszkania, a jak zrzucicie się w kilka osób, to nikt nie wypomni kasy a prezent będzie relwelacja.Tylko jest jeden warunek -ktoś z was musi dokładnie wiedzieć jakie mebelki podobają się nowożeńcom!Nie jakie wam się wydaje,że będą sie podobały, tylko jakie się podobająna 100%. Od siebie możesz dorzucić komplecik pościeli (dobrej gatunkowo oczywiście) z np. fotką zakochanych - sęk w tym,żeby to nie było "zdjecie na koszulce" , tylko porządnie wykonane, np.rozmywajace się delikatnie, w sepii itp. (i nie ślubne rzecz jasna! tylko z jakichś miłych chwil obojga-może jakieś romantyczne z wakacji?). Bawcie się dobrze

Gość uuuuuuuuuuuuuu
elisabeth1 czemu ty tak to reklamujesz? ten bio? USPOKÓJ SIĘ!

a ktorego to wesele?:) ja tez ide na wesele 26 sierpnia...ale mam inny problem..w co sie ubrac??:( nie wiem jak sie teraz dziewczyny ubieraja na wesela...moze byc letnia sukienka?