Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maaaaaala mi

co na zmniejszenie apetytu??

Polecane posty

Gość frytko
czyli nic innego jak kawa. amfetamina zwieksza poziom wydzielanej adrenaliny, wiec dziala podobnie. stres u niektorych powoduje zanik apetytu, wiec podobnie. Podsumowujac: amfetamina - proponuje nie stosowac dluzej niz tydzien, gdyz pozniej mozna sie nauczyc jesc i tak, jednak zrodla tego specyfiku moga sie zmieniac i specyfik moze byc zanieczyszczony roznymi dodatkami, kawa - naturalnie pozbawiamy sie apetytu mozna stosowac codziennie, niestety zwiekszajac dawki. mozna zamiennie z herbata, yerba mate, Leki na bazie kofeiny, lub podobne - (etopiryna, tussipect) stosowac z umiarem, gdyz stosujemy tylko objawy niepozadane. Zaden ze srodkow nie zastapi samodyscypliny. Jesli chcesz poeksperymentowac, polecam stronke hyperreal.info jest tam wiele opisow i sposobow dzialania, roznych srodkow naturalnych i chemicznych

Gość gość
o jej masakra :(

Gość nasha
Najlepszy naturalny sposób to walnąć kupsztala na talerz i w czasie odczuwania głodu wystaawiasz talerz i już xddd

Gość gość
Na zmniejszenie apetytu polecam izolat szitu w koncentracie, do sporządzenia w warunkach domowych, szukajcie przepisów w internetach.

Gość gość
dobrym i łatwym sposobem jest po prostu woda:) oprócz tego, że gasi pragnienie, zmniejsza też uczucie głodu. myślę, że każdy ma jakąś ulubioną wodę, dla mnie to ustronianka z jodem, więc picie jej będzie przyjemnością. owoce działają na podobnej zasadzie.

Gość gość
Foreverslim, o ile faktycznie jesteś w stanie systematycznie stosować tableteki - wtedy wszystko powinno iść w dobrym kierunku. U mnie największym problemem były słodycze i kolacje - całkowicie to wyeliminiowałam z moje życia. No może raz na kilka tygodni zjem cukierka, i to wszystko ;-)

Gość gość
Odkryłam dla siebie suplement naturalny, który zmniejsza łaknienie figura no-apetite i jest całkowicie bezpieczny dla zdrowia. Jem teraz zdecydowanie mniej, a przede wszystkim nie podjadam, co było moją największą zmorą.

Gość gość
młody jęczmień

Gość gość
wiele szukałam, 2-3 miesiące prób różnych środków w połączeniu z moją dietą. Zdecydowanie najlepiej wspierał moje odchudzanie suplement Slimcea. Schudłam na nim łącznie 11kg.

Gość filuśkaa
Ja myślę, że jednak na zmniejszenie apetytu znakomitym środkiem jest zielona kawa jednak jest ona straszna w smaku Ja np bym się nie podjeła jej picia. Czytałam też że ostatnio weszły na rynek amerykańskie tabletki iq green które właśnie zawierają w swoim składzie zieloną kawę. Myślę, że to znakomite rozwiązanie dla takich osób jak Ja i pewnie wielu innych.

Gość gośćMiłka
Ja jestem bardzo zadowolona z tego jak spadłą mi waga dzięki zastosowaniu Foreverslim.W końcu wbiłam się w 38... a wczejśniej moim rozmiarem było 44...