Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facecikkkkkkkk

dziewczyny depilujcie cale nogi do miniowek!!!

Polecane posty

Gość Rosasita
dla mnie depilacja całych nóg jest czyms oczywistym ( wygoda, estetyczny wyglad) jednak od faceta wymagacm tego samego poswiecenia gładziutka klata ( zero niedzwiedzi) czy wygolone paszki, bo wtedy pachnie ładnie :)

Gość facecikkkkkkkk
A ja gole sie caly od stop do glowy!!! Ale zdarza mi sie zebow i nie tylko nie myc kilka dni:-O Malo wody u mnie w studni na wsi. Starcza tylko na to golenie:-O

Gość hihehaho
to ja już wolę się myć, a zarastać :-D:-D:-D

do -- ultra97 To mnie obchodzi bo to widzę, ulica czy autobus to w końcu miejsce publiczne więc nikt nie zabroni mi wyrażania swoich opinii, tylko mi nie piszcie że nie rusza Was widok obsikanego dziada jeżdzacego za free tramwajem ;)

Gość Wszystkim facetom mówię--
SPADAJCIE ORANGUTANY!! PUSTAKI!!

Gość nikt wam nie broni
sie nie golic dziewczyny, ale jak juz odslaniacie publicznie jakas czesc ciala to wypada zeby byla gladka. a standartem u polskich kobiet sa tylko gladkie lydki - nieogolone ciezko ujrzec. uda natomiast czesto polskie kobiety maja niestety takie, kotre maszynki chyba nigdy nie widzialy. rak tez czesto nie gola. a pod pachami kroloje "trzydniowy" zarost.

dziwnie byłoby ogolić nogi do kolan:) poza tym całe takie ogolone ładnie wyglądają:) www.wellnesslife.pl www.kobieta.wellnesslife.pl nowy program dla kobiet \"Odkryj swoje piekno

o ranyy ale zawistne baby jestescie...facet kulturalnie opisal sytuacje i podpowiedzial pod katem meskiego punktu widzenia...a wy od razu alarm podnioslyscie..zgadzam sie z autorem,sama depiluje cale nozki i nie gadajcie ze to tyle czasu zajmuje bla bla bla...ze potem zarosniecie...guzik prawda...dobrze wiemy ze jesli juz znalazl sie czas na ogolenie lydek to mozna tez ogolic uda...jesli sie to zrobi depilatorem albo woskiem to na pewno nie zarosniecie...co innego maszynka...a ogolone cale nozki wygladaja estetycznie:)

Gość tabletka
to jeszcze ku*** ręce golić ????? i co jeszcze? za jakie grzechy ja jestem kobietą..nie dość że co miesiąc honorowo krew oddaję, mam się cała golić, mieć duże cycki, być zgrabna, najlepiej blondyna długonoga..... no do jasnej cholery do czego to dochodzi żeby facet dyktował jak baba ma wyglądać...żenada

specjalnie nie powiem co mysle na ten temat:-P powiem jedno: polacy to po...any narod i wstydze sie,ze z niego pochodze. nigdzie na swiecie ludzie nie kloca sie tak zawziecie o wszystko,a juz na pewno nie na topiku o goleniu nog. rozumiem dyskusje,ale szczerze mowiac,spodziewalabym sie,ze przejdzie ona w zarty... a tu zawisc i wyzwiska....no tak,przeciez to forum jest polskie:-O

tabletka nie przesadzaj....a kto tu mowi i jakichs cyckach itd..sama to sobie wymyslilas...tu byla mowa tylko i wylacznie o nogach a konkretnie udach...jesli facet zwraca uwage ze to nieestetyczne to raczej wypada posluchac i sie nad tym zastanowic a nie pilowac gebe...na dodatek zbaczajac z tematu...zalosne!!feministki jakies jestescie czy co??

Gość lol...
ja jestem a nogi golę całe ;p więc nie w tym rzecz. rzecz w tym, że nie pozostawia się dziewczynie wyboru - MUSI chcieć golić wszystko, bo facetom tak się podoba. a ona powinna mieć wybór i powinno wisieć innym, czy ogoli uda czy nie. kurczę... o głupie uda poszło xD

Gość a co was obchodzi
co ja sobie gole, a czego nie? wisi mi, czy jakis facet w tramwaju dojrzy mi wloska na nodze, dupie czy gdzie indziej...to moja sprawa co ze soba robie i nikt mi dyktowac nie bedzie, ze mam sobie cokolwiek wyrywac!!! autor topicu to jakis kretyn, a wszyscy, ktorzy sie z nim zgadzaja to albo kolejni nieudani mescy idioci, albo baby, ktorym sie nudzi i zamiast ogladac sie za facetami wynajduja wszelkich niedoskonalosci na dziewczynach..tylko po co? zeby sie dowartosciowac?? nie wiem.

do a co was obchodzi....co za drastyczne poglady...jestem BABA i zupelnie mi sie nie nudzi to po pierwsze po drugie nie musze sie ogladac za facetami bo mam faceta:)i to on sie za mna oglada bo jestem zadbana gole cale nozki:p,oczywiscie mam mnostwo wad i niedoskonalosci i nie musze sie niczym dowartosciowywac:),zauwaz ze autor wcale nikogo nie obrazil wyrazil swoje zdanie za to ty wykazalas sie znajomoscia epitetow niekoniecznie ladnych:P,hmm zauwazcie dziewczyny ze jesli tylko wytknie sie nam jakas wade od razu stosujemy zasade ze najlepsza metoda jest atak....-,,nie bedzie nam nikt mowil co mamy robic a co nie,,..-to glowny argument..a ja sie juz nauczylam pokory i nie musze wcale sie oburzac na to co ktos powie czasami inni maja racje:)pozdrawiam

Gość jaki interesujący temat
a ja mam włoski po wewnętrznej stronie ud, takie ciemne i długie, bo kiedyś raz ogoliłam się tam :O Depilatora nie używam, nie lubię. Nogi golę zwykłą żyletką do kolan. Golenie się bardzo mnie wkurza, pachy, łydki oraz mjejsce intymne to dla mnie dość. Dlatego nawet jeśli autorowi się to nie podoba - takie włosy - ja i tak nie zmienię nawyku. Depilacji nie znoszę, golić się będę tak jak zwykle :) Mój facet mnie taką akceptuje i nie brzydzi go to :) Pozdrawiam :)

Gość Bombonierka
A ja uzywam piankę VEET. Psikam nogi, całą cipkę i jest ok. Polecam.

Gość nie dość że co miesiąc honorow
"nie dość że co miesiąc honorowo krew oddaję" nie wciskaj kitu, bo kobieta mzoe co 3 miesiace oddawac, a facet co 2

ludzie naprawdę nie macie innych problemów ??? jesli to wogóle problemem można nazwać... np :nieuleczalna choroba czy bieda -to jest poważny problem ,a nie włosy na udach :/

Gość Malowana-lalka
Faceciku, a wiesz, że u facetów też brzydko wyglądają owłosione nóżki? Takie niemiłe w dotyku! To niby po co ja mam się cała depilować? Kobietom nie przeszkadza owłosienie męskie, więc i niech facetom nie przeszkadza owłosienie żeńskie!!!!!

rece golic??? faceciku a moze bys tak chociaz raz przyszedł ogolony na twarzy na randke a nie ja potem po całowaniu mam całą twarz,szyję i inne czesci ciała poranione :-o. Kobiety mają sie całe golić,nie miec cellulitu,rozstępów,muszą być szczupłe ale w wielkimi cyckami i najlepiej zeby wcale nie mialy okresu(bo sie brzydzicie nas tknac wtedy :-o ) Żenada! Ale jak wy macie włochate jajka,rostepy na metry po pakowaniu to jest ok? znajdzcie sobie zajecie albo jak jestescie tacy pewni swoiego to lepiej juz siadzcie sobie w kacie i zwalcie konia a nie wypisujcie takie pierdoły na forum. I jeszcze jedno: ja wcale nie golę sobie okolic intymnych(tylko tak z brzegu) i co? zrobisz mi cos z tego powodu? Zjadzie sie na pewno jakis wielbiciel ktoremu sie to spodoba :P

Gość z tym oddawaniem krwi
to przeciez o okres chodzi :O

Gość facecikkkkkkkk
mój znajomy Marian też się cały depiluje...... i jest nam z tym dobrze ❤️

\"sie nie golic dziewczyny, ale jak juz odslaniacie publicznie jakas czesc ciala to wypada zeby byla gladka. a standartem u polskich kobiet sa tylko gladkie lydki - nieogolone ciezko ujrzec\" użyłeś słowa - wypada. wiele rzeczy nie wypada. nie wypada przeklinac w miejscach publicznych a wiekszosc facetów wcale nie zważa na to jak sie wyraża. WYPADA ustępowac miejsca w tramwajach ale wielki gruby zad wielkiego faceta musi sobie posiedziec... dalej napisałeś, ze standardem sa tylko gladkie lydki...wiec czego ty chcesz? idealista sie znalazł. Pewnie i tak jest ze wieszkosc goli tylko lydki i co, chcesz narzucić nam jako rodowity samiec jakaś zasade golenia calych nog? bo fajniej bedzie popatrzec? uwazam, ze facetom nic do tego. to indywidualna sprawa, jedne gola tez rece, ja np. nie, i tak jak modelki na wybiegu gola i rece i nogi po sam pas tak my zwykle polski nie jestesmy laseczkami z tv z wybiegu czy z rozkładówki ckm\'u i nie musimy NICZEGO robic dla was ! poza tym sa tysiace facetów tak zaniedbanych ze niewydepilowane uda to picus w porównaniu z waszym śmierdzącym potem, totalnym bezguściem i zaniedbanymi zębami. poza tym chcialabym zebyc choc raz w zyciu wydepilowal sobie depilatorem tudziez woskiem cale nozki. ciekawe jakbys wtedy gadal. dziekuje za uwage.

Gość Oto blondynka
... a ja depiluję tylko łydki Na udach mam krótkie włoski widoczne jedynie w ostrym słońcu ... przez to słońce właśnie silnie rozjaśnione.

chcecie miec gladkie laski na ulicach jak z reklamy bo wtedy oczy nie bola... my rowniez chcemy facetów jak z reklamy wysportowanymi i zadbanymi a nie z brzuchem wielkosci beczki piwska !!!!!!!!!!!!

Gość facceetto
facetowi wystarczy jeśli będzie odrobinę ładniejszy od diabła. Poza tym u faceta owłosienie nie razi, a u kobiety niestety tak. Nikt nie każe wam się depilować, ale nie musicie nam tego owłosienia pokazywać. Jak nie golicie uda to nie noście miniówek, jak nie golicie pach to nie noście bluzek z gołymi ramionami, a jak nie golicie bikini i wam kłaki spod majtek wystają to noście jakieś bokserki kąpielowe.

Gość DO FACCEETTO
Muszę Cię zmartwić, ale chyba tylko mężczyźni uważają, że mogą być tylko trochę ładniejsi od diabła. Informuję Cię, że wcale tak nie jest. Brakuje nam-kobietom widoku zadbanych, przystojnych i wysportowanych mężczyzna na naszych ulicach. Za to jest nadmiar takich właśnie diabłów nieoglonych w powyciąganych i nieuprasowanych podkoszulkach, w spodniach z powypychanymi kolanami. FUJJJ.