Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podłamana...

CO SIE DZIEJE Z MOIM KOMPEM.....? Prosze zajrzyjscie

Polecane posty

ludzie!!! ale jak ta bidna dziewczyna ma wiedzieć które może killnąć po ctrl+alt+del...??? do speca z tym kompem i tyle. a nie sama się będziesz biedzić x czasu.

Jeszcze raz ja :-) Mam aktualnie avasta i Ad-Avare SE Personal ale stale mam problem z uruchomieniem avasta i korzystam z tego 2 przy skanowaniu. Mi pomaga znajomy informatyk i sama w tym nie grzebię. Ale mam do was pytanie: Jak zabezpieczacie komputer przed wirusami z neta? Czy wystarczy tylko taki programik skanujący i usuwający to, co weszło do kompa? Czy nie lepszy jest program typu zone alarm, który zabezpiecza komputer przed wirusami? Albo jeszcze do tego np. avast? Ale tak, jak już pisałam akurat te 2 programy nie chodziły razem dobrze. Pytam o to tylko dlatego, że wydaje mi się, że nie wystarczy tylko sam program skanujący to co już się przedostało. Jak myślicie?

Ale mi żaden z nich nie monitoruje kompa :-( Jak avast dobrze chodził to ostrzegał mnie, że mam wirusa a teraz nic. Zablokował się i nie mogę znaleźć do niego ścieżki dostępu z pulpitu. Ale co to jest ten ad-watch? Czy on monitoruje wchodzące wirusy? A spybot za co odpowiada? Jak możesz być tak miły to podaj mi jeszcze link do jakiegoś dobrego skanera on-line. Dzięki za pomoc 👄

O rany ale tego! Dzięki jeszcze raz! Dlaczego nie używać do przeglądania stron internetowych explorera? Nikt wcześniej nic mi na ten temat nie mówił. Czy dobrze cię zrozumiałam? A ten firefox to dużo zajmuje pamięci? Czy ten arcaonline i pandasoftware to bez różnicy który wybiorę?

Kurcze dobrze, że cię tu spotkałam i że się o to zapytałam. Serio nikt mi nie mówił o tym - znajomi używają IE, znajomy informatyk też i w kafejkach internetowych też mają IE więc na serio pierwszy raz słyszę o tym. Dzięki! Muszę to skonsultować z tym informatykiem bo trochę się wkurzyłam - to ja tyle czasu się męczę z tymi cholernymi wirusami... Pozdrawiam 🖐️

Ok. już do mnie to dotarło :-) Zacznę działać z komputerkiem i napiszę jak mi poszło - najpóźniej w niedzielę. Jakby co to jeszcze będę pytać ok.? Pozdrawiam i dobranoc

Gość podłamana...
O widze ze więcej zyczliwych duszyczek zajrzało na topik:) WIecie ten komputer mi tak strasznie spowolinił dosłownie z dnia na dzien wiec niemozliwe jest aby komp był zasmiecony bo spowalniałby mi sie stopniowo. Wczoraj poprosiłam kolege o sformatowanie komputera i teraz jest wszystko oki:) MOze miałam jakiegos wirusa albo jakies szpiegi czy cos w tym rodzaju Pozdrawiam