Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lila24

JA CHCE MIEC DZIECKO

Polecane posty

no to zostaje wam metoda in vitro.To nie żart.Wspólczuję wam bardzo bo będzie wam ciężko.Musicie się bardzo wspierać nawzajem w tej walce o dziecko.

Najgorsze jest to, że te wpisy to prawdopodobnie niestety..dziewczyny. Skąd sie biorą takie wulgarne, chamskie, nieokrzesane baby? Biedne te ich matki.

Gość a gdzie jest moderacja
????????? teraz to śpi? kiedy chamstwo się szerzy?

Gość z tego co widać
jacy idole (DODA - wulgarna, chamska) tacy fani

Najgorsze, że ta zaraza jeszcze zaczerniła sobie nicka. Stokrotka i Wypierdalaj jakie z was idiotki, nie znające podstawowych terminów medycznych. Lila jest płodna, jej facet też jest płodny, tylko ma słabe plemniki. Szkoda, że plemniki Waszych ojców nie były słabe, mniej debili byłoby na świecie. Nóż się w kieszeni otwiera jak czytam wpisy potencjalnych pacjentek szpitala psychiatrycznego:(

Jasne, że prowokacja, ale jednak masakryczne zjawisko totalnego chamstwa i zakompleksienia, jestem w necie, mogę powiedzieć wszystko. Nikt mi nic nie zrobi. Obrzydliwe.

stokrotka nie moja wina ze ojciec cie rucha a matka przybijala ci lalki gwozdziami do podlogi

stokrotka a z ktorego domu specjalnej troski cie wypuscili????????????????????? jaki masz stopien uposledzenia??????????????????????????????????

Laski proszą się o gips.No cóż,nie warto zniżac się do poziomu idiotek,bo pokonają nas doświadczeniem :D

stokrotka a tak poza tym to slyszalam ze lubisz ciagnac z polykiem wszystkie rodzaje smierdzace spermy

takie nici tez moge sobie zrobic pokarzcie sie naprawde kim jestescie