Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaje****cie

porazka!

Polecane posty

Gość zaje****cie

przy kolegach powiedzial "daj mi du**"" i mial z tego niezla radoche choc nie jestesmy razem i teraz juz nie widze szans na cokolwiek z takim podejsciem i szacunkiem wzgledem mnie.. a teraz przeprasza a ja slowa nei pisze bo mnie zabolalo.. nei ma nic gorszego niz taki tekst:(

Gość chyba to to
co za obleśny cham!!!!!!!!!!

Gość zaje****cie
najgorsze ze wbrew temu jaka jestem wyszlam na kur**:( i to dzieki komus na kim mi zalezalo:(

Gość czesław niemęcz
są więkse problemy...np. głód w Afryce, a Ty duperelami głowe zewracasz:O

Gość zaje****cie
a co ja moge zrobic? jestem egoistka i aktualnie nie moge sie skupic na afrykanskich dzieciach bo to mnie dotknelo do cna.. uslyszalam wlasnie ze obrazam sie o pierdoly.. moze tak jest? juz nie potrafie na to obiektywnie patrzec..:(

Gość i co zrobiłaś jak to powiedzia
ł? stałaś i słuchałaś dalej?

Gość grzeczny cham z niego
Gdyby był niegrzecznym chamem, powiedziałby: daJ KOLEGOM du**

Gość zaje****cie
nic, wstalam i poszlam do domu bez slowa choc mialam ochote dac mu za to w twarz ale to wywolaloby tylko sensacje wsrod jego kumpli i odnioslo odwrotny skutek:(

Gość Hersz Baba
Weż pierdolnij dziada w ryj

Gość ale teraz przynajmniej wiesz
jaki on jest:-oDobrze,że się przekonałaś o tym teraz a nie wtedy gdybyście byli już razem:-oWiesz,że nie warto pakować się w związek z takim chamem i bydlakiem bez kultury osobistej i rozumu😡

Gość moglaś mu odpoiwedzieć coś
chamskiego np.że dalabys mu dupy ale tylko wtedy jakby mial większgeo penisa bo jego marne 5 cm w wzwodzi żadnej kobiety nie zaspoki:-PFacci mają bzika na punkcie swoich penisow,każda krytyczna uwaga na ten temat i nasmiewanie sie z tgeo,ze maja np. malego baaaaaaaaaardzo ich rani:-P

Gość zaje****cie
nie potrafilam nic wydusic poczulam sie tak strasznie ze tylko odeszlam i poplakalam sie ale on tego juz nei widzial na szczescie. napisal mi zaraz ze przeprasza nie wiedzial ze taka wrazliwa jestem i ze zartowal, przeciez go znam.. a ja mam wrazenie ze wlasnie poznaje dopiero. a jakiekolwiek teksty nie maja sensu, zero satysfakcji i poziomu, mam go dosc. uderzyl w najczulszy punkt i boli jak cholera😭

Gość Nika-nicole
No co ty! Moja kumpela jest prostytutką i jej stary zobaczył, że ma dużo forsy(bardzo dużo), a ona powiedziałą, ze to nie jej tylko moje. Jak on się spytał" skąd ona tyle ma", to powiedziała, że zarobiłam, bo jestem prostytutką. Jej Ojciec przyszedł do mnie pewnego wieczora i oddał mi Te "moje " pieniądze :/

Gość zaje****cie
rownie dolujace a moze i bardziej:| to gorsze niz gdybym w twarz dostala:| wyjasnilo sie to potem?

Gość myszeczkaaaaaa
Zwykłe chamidło. Zapomnij o nim. Znajdziesz jeszcze normalnego :) Pozdrawiam!

Gość zaje****cie
wiem, nie jestem na tyle glupia by byc z kims kto mnei nei szanuje teraz, co to byloby pozniej, alke to jzu neiwazne.. wiem ze smece ale strasznie mnie to zabolalo i nie mam aktualnie na swiezo komu sie wygadac :(

wiesz co dziewczyno! zapomnij o nim i nawet jakby Cię przepraszał 100 razy to bądź nieugięta :) powodzenia ;)

Gość zaje****cie
przepraszal pol godz na gg a jak sie odezwalam i nawrzucalam mu to zrezygnowal i napisal ze on przeprosil a reszta to moja sprawa. super:(

wez z nim skoncz, dobrze Ci radzę , jest tylu fajnych facetów :) a ten facet(ta istota raczej) to po prostu ŚWINIA:O

Gość zaje****cie
wiem o tym, generalnie nie zal mi zerwania znajomosci, to on sie staral i zabiegal, z mojej strony to cos na zasadzie przyjazni co najwyzej ale z takim skutkiem nie ma co sie dluzej meczyc, dziwi mnie tylko jak malo on rozumie.. spytalam po co udaje ze mu zalezy to stwierdzil ze ja teraz go obrazam.. ej no wybaczcie.. ja jestem tu chyba ta glupia..

możliwe, że mu faktycznie zależało na Tobie ale chyba bardziej nad popisaniem się przed kolegami :O wybrał ich więc jego sprawa

Gość myszeczkaaaaaa
Probuje po prostu wzbudzic w Tobie poczucie winy. Nie daj sie! Zablokuj na gg i zapomnij. Dobra rada, dobrze na tym wyjdziesz :)

Gość zaje****cie
wiem, przeprosil mnie z tysiac razy napisal ze to byl zart bo chcial sie ze mna podroczyc i ze za bardzo do siebie to wzielam.. nie wiem uz sama.. moze jestem przewrazliwiona.. ale na cos podobnego nei pozwole.

Gość zaje****cie
ide spac bo tylko podszywacze nie sypiaja:classic_cool: dziekuje za slowa otuchy, juz mi lepiej. pozdrawiam