Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jogurt waniliowy.

Ponad 250 osób na weselu. A u Was ile?

Polecane posty

ty jogurt? a to moz emys jestesmy z jednego miasta? chociaz jak mowisz z e rodzina od 4 pokolen to pewnie nie z tego samego:D

Gość Ty jogurt
Czemu nie...może tak być, choć rozumiem, że Twoje zbyt młode by 4pokolenia wychować? no ja jestem czwartym, ale pamiętaj, że kiedyś szybciej dzieci rodzono, wiec aż takie młode to Twoje miasto nie jest.........

miasto mlode nie jest ino w polskich granicach nie za dluugo:D ale jest piekne:D

Gość Ty jogurt
hehe to ja nie jestem stamtąd, ale fakt ładnie tam:D a swoją drogą jogutr zalożył nowy topik... http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3274893 Widzę, że już tam byłaś:D ech ja odpuszczam sobie Jogurta! biedna dziewczyna!

Gość Ty jogurt
A jak! przecież bez zakładania " genialnych " topików żyć nie może...ale co się dziwić, puste ma życie to tylko to jej pozostało! Pewnie obmyśla nowego nika! ale my Cię Jogurciku i tak znajdziemy:D

Gość Ty jogurt
PS. mnie to same dobre rzeczy dziś spotykają, więc chyba Góra uznała, że nie robię nic złego...ot co nawracam:D

Gość Ty jogurt
;) pewnie zaatakuje jak sobie pójdziemy/pójdę--tym bardziej, że wiemy, że Jogurcik to czyta, ale co tam, niech sobie dziewczyna poużywa:D

Gość Ty jogurt
Zgadza się, ale biedna jestem bo nie mam 250 osób, żeby je zaprosić 😭. Zamiast tego tak jak być powinno prawdziwy miesiąc miodowy!!! a nie tydzień albo nic bo sie na weselu spłukaja:P

Gość Ty jogurt
Liczę, że rozumiesz ironię:D

hyhyhy ja to w ogole biedaczka 32 sztuki na slub i przyjecie przyjdzie...i od miesiaca miodowego musz epoczekac miesiac az...hyhyhyhy

Gość Ty jogurt
Widzisz jaka biedaczka emocjonalna ze mnie......u mnie nie będzie wesela tylko przyjęcie-garden party;) bo do wesel mam awersje wrodzoną, jak i cała moja rodzina:) Pamiętaj,że Jogurt to nie dość, że weselicho na 250 za 5tysiaków zrobi, to zaraz pewnie nam zdradzi tajemnicę podróży dookoła świata za 2tysiące:D

Gość Ty jogurt
No fakt kajam się, zapomniałam:D

Hmmm... 5.000 za 250 osób...? Z całym szacunkiem, ale troszkę Ci chyba oczy zamydlają ;) Podziwam, że chcecie robić wszystko sami. Mi by się zwyczajnie nie chciało. Dlatego płacimy za obsługę, salę. Sami mamy zadbać o alkohol i ciasta. My i nasi rodzice chcemy się bawić i czuć jak goście, a nie martwić, że cośtam trzeba załatwić, czy czegoś zabrakło. Wydaje mi się, że to takie pozorne oszczędzanie na załatwianiu wszystkiego osobiście. Bo przecież samemu trzeba naginać po te produkty, zwozić to, a benzyna też kosztuje ;)

Gość Ty jogurt
JEST JOGURT!!!!!!! WIEDZIAŁAM;) To jak Jogurciku zdradzisz nam jak najtaniej wyjdzie ta podróż dookoła świata......??? bo szkoda mi bardzo wydawać na to tych 20tysiaków, a Ty umiesz cos z niczego wyczarować...... Oj nie! jestem od tej od której pojawił się mój wpis:classic_cool:

a rowniez... jestem dosc sprawna i udaje mi sie i pracowac i troche pogadac choc dzis przyznaje ze wiecej gadam niz pracuję:D

podebrałam (nie wszystkich) ale takie małe dwie sierotki :) Pozdrawiam. teraz tak sie zastanawiam, czy wypada. poprostu wypada, zaprosic jedną rodzine, a drugiej nie. bo chcac niechcac liczbe tych osob trzeba troche \'przyciac\';))

Gość Ty jogurt
Oooo widzisz, czyli Góra miała rację, że uświadomiłam Ci że grzeszyłaś.....kajaj się Jogurcie póki czas!

Gość Ty jogurt
Rozumiem, że teraz będzie kolejny topik " Ponad 180 osób na weselu, a wszystko za 3tysiące! cenne rady Jogurtu! " ??

Gość Ty jogurt
Oj nie! to grzeszyłaś! ja nie mam za co! naprowadzaj na dobrą drogę zbłądzone owieczki, i jogurta też..tak mi rzekł!

nie będzie. pamiętaj nie oceniaj ludzi, dopoki ich nie poznasz. ale to już Twoj sprawa. co do 5 tys. przesadzilam. ale wiele rzeczy mam darmo. ale nie w tym rzecz 250 osob wyliczylismy wspolnie. i jest problem. kogo zaprosic kogo nie. juz widze te obrazone miny...

grunt to dobry powod do satysfakcji... wymysl jogurciku, czy jak ci tam, nastepny jakis chwytliwy temat – chetnie wpadne:D