Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moje jedyne marzenie

czat,gg, sms...

Polecane posty

Gość moje jedyne marzenie

zakochalam sie w nim. najpierw byl czat, gg sms.... juz prawie nasze spotkanie do ktorego z roznych przyczyn nigdy nie doszloi za kazdym razem w spotkaniu cos przeszkadzalo. tak jakby ktos nie chcial dopuscic do naszego spotkania. pozniej oboje kogos poznalismy, ja wyjechalam i jestem daleko od niego. do konca zycia nie wybacze sobie ze nie zobaczylam go , nie dotknelam i nie powiedzialam jak bardzo kocham. oboje balismy sie ze nawet teraz keidy kazde z nas jest w zwiazku nasze spotkanie moze to wszytko zmienic.....czy warto tak zyc? czy kiedys dane nam bedei sie zobaczyc chociaz na chwile spojrzec w oczy?

Gość co za głupota
:D Że tez takie naiwne jeszcze istnieja :D

Gość Dlaczego od razu
naiwne?? ... ja uwazam ze to nie jest naiwnosc.... choc... no tez zalezy ile czasu potrzeba bylo by on Cie w sobie "rozkochal" bo jesli zakochalas sie po tygodniu znajomoscvi to rzeczywiscie nie ciekawie, jednak gdy trwalo to znacznie dłuzej wszystko jest mozliwe.... nawet i milosc wirtualna...takie jest moje zdanie:)

Gość Myślę ze po
prostu idealizujesz faceta, zyjesz marzeniami, ale ... warto zejść na ziemię TU ZIEMIA TU ZIEMIA Gdy komus zalezy na spotkaniu to nic nie stanie mu na przeszkodzie, facet widocznie pisał co innego, a co innego myslał :-D

Gość Dziewczyno obudź się
to po prostu zwykly podrywacz ale ... na odległość, czaruje, czaruje a z tego i tak nic mu nie wychodzi :-D

Gość mnie tez tak
kiedys napadło czar czata......telefony dalam i facet zrobil ze mnie dziwke........nie zapomne do konca zycia o mało nie skończylam ze sobą.....nie daj sie skrzywdzić