Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsf

Ludzie sa wredni

Polecane posty

Gość dsf

Moj dawny znajomy nie wyraził checi aby poda mi swojego maila, mam gg do jego kumpla i powiedziałam zeby podał mi maila tego własnie mego kumpla a on ospisał ze moj kumpel powiedział X nie wyraził głębszej chęci na podanie Tobie swojego maila.......... pozdrawiam DODAM ze mam mez,a zycie ułozone wiec nie narzucam mu sie matrymonialnie i o tym wie, ale po prostu nie chciał mi dac swojego maila poczułam sie jak ostatnia idiotka

Gość a po co ci jego
meil, jak nie chcial ci dac osobiscie to po co sie wyglupiasz i prosisz kogos innego, nudzi ci sie i nie masz do kogo pisac?

Gość ale o ssoooo choziiiiiii
?

Gość dsf
nie chciał dac osobiscie bo go tu nie ma w Polsce j

Gość dsf
mam do kogo pisac wiem ze sie wygłupiła, ale nie myslałam ze mi nie da!! mam mnostwo znajomych , ludzie mnie lubie, a on nie wiem..czmeu nie chciał dac, ale niewazne jego problem

róża, ty nic wrednego nie widzisz w posuwaniu leśnych panien, więc raczej autorytetem nie jesteś :P

Gość hubabubaaaaa
hehe po prostu jest kretynem i tyle. moze sie bał:P faceci tak maja:) olej

Gość dsf
nie wiedziałam, ze wielkim problememjest podanie maila, rozumiem, nie widzielismy sie kilka lat, kiedys był chlopakiem mojej przyjaciolki,ale ona z nim zerwałą, bo ja bił wiec sami widziecie jaki to człowiek i sie obrazał na kazdy moj zart, bo myslał ze mowie powaznie myslałam ze sie zmienił, ze dojrzał, ale widocznie nie hehe

Gość nie lubi cie facet oj nie lubi

Gość dsf
widocznie musi mnie nie lubi, a co zabawne, jestem bardzo lubiana osoba ale jakis wrogow podobno trzeba miec:) to był taki zawistny facet jak cholera