Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 dsf

Ludzie sa wredni

Polecane posty

Go艣膰 dsf

Moj dawny znajomy nie wyrazi艂 checi aby poda mi swojego maila, mam gg do jego kumpla i powiedzia艂am zeby poda艂 mi maila tego w艂asnie mego kumpla a on ospisa艂 ze moj kumpel powiedzia艂 X nie wyrazi艂 g艂臋bszej ch臋ci na podanie Tobie swojego maila.......... pozdrawiam DODAM ze mam mez,a zycie u艂ozone wiec nie narzucam mu sie matrymonialnie i o tym wie, ale po prostu nie chcia艂 mi dac swojego maila poczu艂am sie jak ostatnia idiotka

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 a po co ci jego
meil, jak nie chcial ci dac osobiscie to po co sie wyglupiasz i prosisz kogos innego, nudzi ci sie i nie masz do kogo pisac?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale o ssoooo choziiiiiii
?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dsf
nie chcia艂 dac osobiscie bo go tu nie ma w Polsce j

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dsf
mam do kogo pisac wiem ze sie wyg艂upi艂a, ale nie mysla艂am ze mi nie da!! mam mnostwo znajomych , ludzie mnie lubie, a on nie wiem..czmeu nie chcia艂 dac, ale niewazne jego problem

Udost臋pnij ten post

r贸偶a, ty nic wrednego nie widzisz w posuwaniu le艣nych panien, wi臋c raczej autorytetem nie jeste艣 :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hubabubaaaaa
hehe po prostu jest kretynem i tyle. moze sie ba艂:P faceci tak maja:) olej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dsf
nie wiedzia艂am, ze wielkim problememjest podanie maila, rozumiem, nie widzielismy sie kilka lat, kiedys by艂 chlopakiem mojej przyjaciolki,ale ona z nim zerwa艂膮, bo ja bi艂 wiec sami widziecie jaki to cz艂owiek i sie obraza艂 na kazdy moj zart, bo mysla艂 ze mowie powaznie mysla艂am ze sie zmieni艂, ze dojrza艂, ale widocznie nie hehe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie lubi cie facet oj nie lubi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dsf
widocznie musi mnie nie lubi, a co zabawne, jestem bardzo lubiana osoba ale jakis wrogow podobno trzeba miec:) to by艂 taki zawistny facet jak cholera

Udost臋pnij ten post