Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość durna mądra

Okropna familija

Polecane posty

Gość durna mądra

Cały dzien sprzątałam chałupe,starszy brat (19 lat) nic nie robil,poprosiłam go tylko by wyprasował zasłonke,ale nawet tego mu sien ie chcialo zrobic. Ja od rana wszystkie zaslony i firany poprałam, wyplukalam, niektore trzebabylo prasowac,powiesilam,poscieralam kurze , wymylam wszystkie okna i co...? Przyszedł ojciec i mnie opieprzyl,ze herbaty do dzbanka nie zrobilam, sajgon byl jakbym conajmniej to mieszkanie spalila i za co to wszystkooooo??? ?

Gość rybka...
Czasem tak bywa że człowieka nie doceniają...

Gość durna mądra
ale to jest okropne,ja sie staram,zeby jakos wygladalo ,zeby ojciec siej uz nie czepial a ten sie herbaty uczepil..zyc sie odechciewa:(

Gość albo są gupie albo gej
zrób dym, pokaż ile się nazapieprzałaś - następnym razem przemyśli zanim zacznie się dochrzaniać ;) A braciszkowi np brudne gary wstaw do łóżka - u mnie działało ;)

Gość rybka...
wiem że to trudne ...ale najlepiej się tym nie przejmować 🌻🌻:D

Gość durna mądra
juz nieraz robilam i ojciec i tak ma to w poważaniu:( Wczoraj sie ze starszym bratem poklocil i ja musialam wysluchiwac itd. Myslalam,ze mu przeszlo,a on bez zmian:(

Gość durna mądra
Rybnika,juz wczoraj probowalam sien ie przejmowac,ale nie dalo rady,jak sie duzo drobnych spraw namnozy to potem trudno trzymac nerwy na wodzy czy tez olewac

Gość durna mądra
rybka,sorry;)

Gość durna mądra
no to po huj sprzatasz --- a po co Ty czytasz,tu jest dużo więcej,bardziej idiotycznych i jakoś je czytają;] Durnoto..

Tym się trzeba przejmować. Przyzwyczają się jeden z dugim, że mają darmową służącą, i przesrane. Autorko, następnym razem NIE SPRZĄTAJ. Po prostu :) No, chyba że u siebie, a reszta niech pleśnią porasta.

Gość durna mądra
muszę sprzątać,bo potem ojciec łazi i się wydziera. Poza tym koleżanka w niedziele przyjeżdza i jednak wypadało ogarnąć :)

No to co? Twój ojciec, mam wrażenie, jest z takich, którzy zawsze się będą wydzierali - jaka różnica? Ok, fajnie, że posprzątałaś przed wizytą koleżanki, ale na tym basta. Nie daj sobą pomiatać, po pewnym czasie tatuś sam będzie zapierdzielał z mopem, albo będzie cię na klęczkach błagał o pomoc. ;)

Gość durna mądra
wiem wiem,juz teraz mialam tak zrobic,no ale ten przyjazd kumpeli wypadł no i musialam się wziąc do roboty. A moj ojciec to chyba w wiek andropauzy wchodzi:D

Gość kulą w płot
znów mnie zbesztal,kocham goo ;]

A u nas nikt nie sprzata i wszyscy sa szczesliwi ;) TAto czasem troche pomarudzi ale jak sie naje to Mu przechodzi :D