Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podnietka

czasem jak sie podniece

Polecane posty

Gość podnietka

to az mam mokre majtki i tez sluz mi przebija. :O czy jak facet mnie tam dotyka i czuje mokre majtki to go to podnieca? czy moze jakos negatywnie zareagowac? jak wy byscie zareagowali Panowie?

hmm tez tak mozna :) ja po prostu z miom sie piescilismy i niesamowicie bylam podniecona. on mnie dotykal \"tam\" a ja dopiero pozniej przez przypadek zobaczylam ze jestem tak mokra ze moje strinki przebily na wylot i troche glupio mi sie zrobilo :O

Gość kocidełko
...a mi się znów chce...

Facetów to podnieca ;) nie ma się czym martwic ;) chciaz ja jakos niedawno miałam taaak mokro ze pol przescieradła bylo mokre :( i za bardzo nie wiem czemu bo wczesniej az tak nie miałam, zawsze umiarkowanie :] na dodatek nie pamietam za bardzo co się działo bo to po imprezce było ;) widocznie było mi dobrze skoro az tak \"zwilgotniałam\" :D

Gość kocidełko
chce misie kici-mici...

a to juz jestem calkowicie spokojna :) zobacze jeszcze jak jutro bedzie na mnie reagowal :D

to ciesze sie bardzo. zreszta to nie oja wina bo w koncu to on we mnie wywolal takie reakcje :)

Gość gość
A mojego nic nie podnieca oporcz penetracji mojej dziurki penisem:o:( I golizna:( Jakis wybrakowany mi sie trafil:(

Gość gość
Wiem Dea, ale non stop tu czytam, ze facetow podnieca.........i tu moge wymieniac rozne rzeczy, a moj ma totalnie w odwrotna strone wszystko:o Ech, nie pisze juz nic,bo jeszcze to przeczyta.:oHard--> wymiana nie wchodzi w gre na razie:)

Gość gość
Wiem co go podnieca, tyle ze sa to te rzeczy, ktore podniecaja przecietnych facetow. :) Mowi sie trudno... Masz racje, czytanie kafeterii moze zrobic wode z mozgu. Nie biore tego co pisza ludzie do siebie, ale na podswiadomosc to jakos dziala, bo potem lapie sie na tym, ze gryze sie z roznymi rzeczami przeczytanymi tu.

Gość kocidełko
...a mi się juz nie chce... sama sobie poradziłam:)

Gość kocidełko
:)

Gość kocidełko
szczoteczką do zębów :)

Gość kocidełko
zwykła:)

Gość kocidełko
oj, co Wy..to moja szczoteczka...drugą stroną...

Gość tak sie zastanawiam
czasami tez mam taki dziwny sluz, nie wiem skad, sama jestem, nikt mnie nie musi podniecac, sam wylazi, czy to jest to...? ( takie bialo, zolte, przezroczyste, sliskie cos) a moze chora jestem? (dodam, ze bylam u gina, lecz mi powiedziala, ze ona nic tam nie widzi ) jestem dziewica wiec kompeltnie nie wiem o co z tym chodzi :(

Gość kocidełko
specjalna do tych celów...z gładką rączką:)

Gość tak sie zastanawiam
a co to jest polucie ? jak sie ktos podnieci? hm no ja nie zawsze to mam, moze akurat jak bylam u gina tez nie bylo? a jak nie polucie oznaka jakiejs choroba ? moze pojde do innej ginekoog ale nie chce sie wyglupic;/ :(

Gość tak sie zastanawiam
?

Gość tak sie zastanawiam
😭

Gość tak sie zastanawiam
no nie umiera sie lecz to nic przyjemnego, chora jestem 😭 a ta moja znawczyni 'gin' powiedziala, ze to normalne wrrr jakby tak facet przypadkiem zobaczylby takie cos? to tez by sie podoniecil? :o

Gość tak sie zastanawiam
naszczescie u mnie jest bezzapachowe :D

Gość tak sie zastanawiam
czasami tego jest zaduzo, a to juz jest oznaka choroby :o czy to da sie laczyc z sexem oralnym...? wyobrazasz sobie? :o

Gość tak sie zastanawiam
zle doczytlam, rzeczywiscie nie jest tak zle:D

Gość Orbit
Ej mam pytanie co to podniecenia kolesi : Włozyłam mu ręke w majtki no i jemu stał ... no a jak sie go potem zapytałam czy ył podniecony to powiedział \"nie\" :/ to oco to wkoncu chodzi?!