Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meandrak

Dla tych co próbują zajść i nie wychodzi

Polecane posty

Gość meandrak

Staramy się już od 4-5 miesięcy i nic :( mam bardzo stresującą pracę i ostatnio cykle mi się rozregulowały już sama nie wiem kiedy powinnismy a kiedy nie się starać :( Czy ktoś ma jeszcze problemy z zajściem.

My staramy się już1,5 roku i nic :-( I mamy już 7 letniego synka, także z płodnością chyba nie mamy problemu. Z tym że ja mam problemy z utrzymaniem ciąży, w bardzo wczesnym stadium dochodzi do poronienia samoistnego, czasem jeszcze przed miesiączką lub kilka dni po spodziewanej miesiączce. Teraz dostałam luteinę zapobiegawczo i ciekawa jestem czy coś pomoże :-(

Gość Upsupsups
do spadaj na bambus. Jak ci nie odpowiada temat to sam/a spadaj. Dziewczyna szuka porady a nie takich dupków jak ty :-P

my tez sie staramy od 8 miesięcy i nie udje sie - tylko ze od miesiaca już wiem ze to mój problem bo mam pco i za wysoką prolktynę.

Gość ach te kobiety
wiele par ma ten problem. Trzeba sie uspokoic i jezeli dalej będą problemy to zgłosić się do specjalisty.

Ja starałam się siedem miesięcy do czasu aż zaczęłam stosować testy owulacyjne. Wyobraź sobie że udało się już za drugim razem. Teraz cieszę się ze swojego dwulatka. Produkt dostępny jest w sklepie internetowym CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.

Gość gośćesmeralda
A my szesc lat i nic,jedno dziecko jest osiem lat,ale maz nie jest biologicznym ojcem