Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wazonik20

czy to moze byc cykl bezowulacyjny?

Polecane posty

Gość wazonik20

wydaje mi sie ze moge miec cykl bezowulacyjny.prawie nie bylo plodnego sluzu i nie wzrosla tem, nadal mam okolo 35,5-35,6 a jest juz 19 dnien cyklu, przy cyklach ragularnych27,28 dni. czy moze to byc cykl bezowulacyjny? mam 20 lat to sie moze zdarzaćw tym wieku?

Gość wazonik20
nikt nie wie? :(

Gość wiolka22
WAZONIK20 witaj a napisz prosze jakie masz miesiaczki bardziej obfite czy bardziej skape?

Gość wazonik20
mam raczej takie normalne, ani bardzo obfite ani skape trwraja do 6 dni

Gość wiolka22
ja mysle ze powinnas sie poradzic gina ale mysle ze poki co nie masz sie co martwic moze poprostu nie zwracasz szczegolnej uwagi na sluz a z temp podobno roznie jest

cykle mogą byc bezowulacyjne, nawet gdy masz krwawienie miesięczne, przyczyną bezowulacyjnego cyklu może byc nadmiar prolaktyny we krwi. Musisz zbadać sobie jej poziom i jak bedzie za dużo udaj się do ginekologa, który przepisze i leki na jej zbicie. www.kobieta.wellnesslife.pl nowy program dla kobiet \"odkryj swoje piękno\" www.wellnesslife.pl

Gość aaaaaaaaaabbbbbbbbbb
jakie są objawy cyklów bezowulacyjnych? proszę o odpowiedź

Gość wiolka22
objawy?kurcze no ja w sumie zauwazylam ze juz mnie tak jajniki nie bola w polowie cyklu

Gość herro
kurcze, mnie jajniki bolą od 3 dni ,to jest 19 dc a tempka mi nie wzrosla. Cykle mam 34-35 dniowe.,a śluz mam od 3 dni obfity. Boje sie, bo pol roku temu mialam operacje usuwania torbieli z jajnika i może znow mi sie zrobila i nie doszlo do owulacji.

Gość loloooo
wlasnie, jakie sa objawy cyklu bezowulacyjnego?? tez mnie to bardzo interesuje?? bez badan rozumiem sie nie obejdzie, zeby tego sie dowiedziec, ale moze sa jakies zauwazalne i wyczuwalne dla nas jakies wskazowki??

Gość znająca się
Cykl bezowulacyjny może się zdarzyć nawet u zdrowej kobiety, nie panikujcie! wazonik20...moze ten cykl będziesz miała dłuższy i owulacja się przesunęła - to że zawsze masz regularne nie znaczy, ze ci sie raz na jakiś czas nie może zdarzyć dłuzszy. Obserwuj sie. Zobaczysz nastepny...i dopiero wtedy jakies działanie. Cykl bezowulacyjny można sprawdzić tylko za pomoca mierzenia temperatury. Jesli nie ma fazy temp. wyższych (nie wzrosła temp) to znaczy był bezowulacyjny. Mierzcie po prostu temp. dziewczyny! Tą podstawową oczywiście.