Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jagodzianka bez jagód

O co mu chodzi???

Polecane posty

Mam pytanko dotyczące chłopaka a mianowiie jest taka sytuacja..Poznaliśmy się niedawno i ostatnio spotkaliśmy się \"na żywo\" już tylko we dwoje (poznaliśmy się przez wspólnych znajomych) Według mnie spotkanie się udało..dużo rozmawialiśmy..śmialiśmy się..patrzyliśmy sobie w oczy itp...On po spotakaniu zadzwonił i podziękował za miło spędzony czas. Obiecał,że zadzwoni, ale nie zrobił tego tylko pisze od czasu do czasu smsy,chyba,że ostatnio pierwsza mu napisałam to zaraz oddzwonił i cieszył się i chciał znów umówić i tak jest od kilku dni.Nie chcę się mu narzucać więc nie napiszę więcej pierwsza.Muszę powiedzieć, że On ma bardzo dużo zajęć i mało wolnego czasu,bo gra zawodowo w siatkę i pracuje...Co może oznaczać jego zachowanie? Nie chce mnie? czy narazie nie ma czasu na spotaknie? Bo nie wiem co mam zrobić... :(

Albo jest mega-uprzejmy i glupio mu powiedziec \"spadaj\", albo rzeczywiscie musisz poczekac pare dni i znowu sie spotkacie :) Możliwe też, że jest trochę nieśmiały. Możesz spróbowac delikatnie zasugerowac spotkanie. W najgorszym wypadku rozejdzie się po kościach, ale będziesz miała jakas pewnosc an czym stoisz :) Tez tak mialam ze swoim facetem na poczatku... nigdy nie wiedzialam kiedy sie zobaczymy i czy zadzwoni! Ale jakos zaciskalam zęby, nie naciskałam... samo sie rozkreciloo i juz od 5 lat on zyc beze mnie nie może ;)

Cieszę się że Wam się udało...a czy może też chodzić o to,że on ma inny kolor skóry?? Podobno śmiały jest tylko gdy serwuje piłkę na meczu a w stosunku do kobiet jest niepewny swego.