Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asickza

Mój mąż i nasze życie

Polecane posty

Gość Dianemka
moje dziecko bedzie mialo tyle ile trzeba a przede wszystkim duuzo miłości! Mojej i mojego męża, i nasz WSPÓLNY czas. Nie tylko kasa sie liczy, a choc nie jestem bogata to tez nie bieduje. Ale dziecko nie jest kurde "przystawka" tylko sensem zycia!

Gość biednaa
rzuciły się na Ciebie jak sępy, a ja Cię rozumiem... Mój mężuś też dużo zarabia i od początku było OCZYWISTE, że ja się nie będę męczyć pracą... W domu mamy zatrudnionych pracowników, mam kucharkę, pokojówkę, garderobianą, fryzjerkę i masażystę. O ogród dba pan Wiesiek, a dom sprząta pani Ala. Ja też bym chciała mieć słodkiego bobaska do kochania i przytulania, ale martwię się, czy nie jestem za młoda - mam 19 lat. Mój mąż boi się, że ciąża zepsuje mi figurę... Co o tym myślicie, czy jest możliwy szybki powrót do nienagannej sylwetki po porodzie? Acha - uprzedzając komentarze - wcale mi się nie nudzi - prowadzę dom - wiecie, jakie to jest czasochłonne zajęcie??? :D :D :D ;)

Gość lorneta
Czy to jest prowokacja, czy też założycielka topiku nie ma żadnych ambicji? Jej koleżanki pracują, bo niefortunnie wyszły zamąż. Ja nie uważam, żebym źle zamąż wyszła i tez pracuję zawodowo. Nie po to studia skończyłam, żeby w domu siedzieć. Gdy nie mogłam pracy znaleźć to aż nieszczęśliwa byłam. Teraz żyję pełnią życia, bo mam i rodzinę i pracę. Założycielko topiku, siedź leniu bez aspiracji w domu. Czy to zbrodnia, ze koleżanki pracują, bo ja uważam, że nie, a nawet je doceniam, bo wiem jak trudno pogodzic domowe obowiązki z pracą. Lubisz wygodnickie życie, proszę bardzo, ale nam głowy pierdołami nie zawracaj. I nie chcę obrażać tych, które z przymusu w domu siedzą. Wiem doskonale, jak cięzko pracę znaleźć. Powodzenia dziewczyny w poszukiwaniach. Są i też te, które nie stac na opiekunkę i bardziej opłaca sie im byc w domu, niz póśjć do pracy za marne grosze - i tych również nie chcę obrażać. Czasem życie zmusza do pozostania w domu. Ty, założycielko topiku, masz pusto w głowie, w głowie ci się przewraca od kasy, jesteś próżna i bez ambicji.

Gość Asikza
biednaa w końcu jakaś kobieta na poziomie.. ja tezboję się zniszczenia figury. Proponuję ci uzbierać pieniądze na koncie o którym mąznic nie wie i przeznaczyc potem na operacjęplastyczną - szkoda ciała na dziecko - dziecko to fajny dodatek do życia ale nie mozna poświęcac swojej urody dla niego - trzeba się wysypiaci myślec o sobie na pierwszym miejscu

Gość ona 25 lat
nie wiecie o czym mówicie, ja tez zawsze byłam pewna że nigdy nie urodzę , krew ból, itd, no alejak wpadałam to już musiałam przez to przejść, bo nie usunełabym nigdy w życiu. nic na początku nie czułam do tego dziecka, nie cieszyłomnie że jestem w ciązy,ale jak poszłamna usgi zobaczyłamjakbije mu serduszko, że ma rączki, nóżki coś we mnie pękło.wszyscy straszyli mnie porodem, i choć miałam bóle krzżowe a to ponoć najgorsze z bóli, jakoś to wytrzymałam, nie wzięłam żadnego znieczulenia, chociaż bolało jakdiabli, rodziłam 7 godzin, praktyczniecały czasmająć bóle,aale gdy poparłam i za którymś razem urodziłam moją córunie i położyli mi ją na brzuchu, to odrazu o całym tym bólu zapomniałam, popłakałam się ze szczęścia. dzisiaj mała ma 1,5 roczku, nie zamieniłabym jej za żadne skarby świata. A poród chociaż bolesny uważam za piękne przeżycie. nie macie piojęcia ile kobiet mających cesarkę, chciałoby czuć jak rodzi sie ich dziecko. to jest naprawdę wspaniałe uczucie, tylko trzeba to tego spokojnie podejść.no niema potem blizn na brzuchu...

Gość Asikza
ale są blizny na pochwie i jest ona szeroka. Wole maleńskąblizne na brzuchu która plastycznie usunę niz potem robic chirurgiczne zmniejszanie pochwy. Całe hollywood rodzi przez cesarke a natural jest zarezerwowany dla plebsu (nawet cię nie stac na znieczulenie było)

Gość biednaa
Och, ja nie muszę kombinować izbierać sobie pieniędzy na osobnym koncie, bo mój mąż mi sam przelewa co miesiąc określona sumę (nie napisze jaką, bo mnie tu zaraz zjedzą żywcem) W końcu mi też się cos od zycia należy....a nie tylko dom i dom... Lubię sobie wyskoczyć do Mediolanu i Paryża po ciuszki, letnia kolekcja Balenciaga jest BOSKA!!! Ciekawe, czy projektuja też ubranka dla dzidziusiów...mmm :)

Gość Asickza
ja też latam często do Paryża:-) lubiesklepy coco i prady. uuuuuuuuuuuuuu jak dawno tam nie byłam. chyba ostatni raz 1 lipca. Muszę to nadrobić. pewnie maja ciuszki dla dzieci. kiedys jak madona urodziła dziecko to spotkałam ją w Paryzu jak kupowala fatalaszki dla dziecka ale nie wiem co to był za sklep. ah tyle ich było ze nie wiem dokładnie.

Gość ona 25 lat
jakie blizny na pochwie, przeciez pochwa wraca w ciagu kiklu miesięcy do normalnego stanu, nie wiedziałaś o tym

Gość biednaa
Jak fajnie, że w sieci można spotkać taka miłą i sympatyczną osobę na poziomie :D Z tym, że ja Madonny nie lubię, jest strasznie ostetntacyjna, nie lubię takich. Muszę kończyć, przywieźli nam nowe meble do pokoju porannego i muszę się zastanowić, jak mają je ustawić... A może zadzwonię po moją panią dekoratorkę... W każdym razie - papa! miło się rozmawiało :D

Gość ona 25 lat
i jeszce jedno , stać mnie było na znieczulenie, ale ja chciałam czuć jak rodzi sie moje dziecko, a ne tylko myślec o sobie tak jak ty

Gość lepiej byloby
dla tego dziecka - aby nie pojawilo sie. jestescie oboje zalosni.

Gość haaaaaaaaaaaaaaa
do ona 25 - jak chciałas czuć to trzeba było poprosic o dodatkowe rozprucie - zeby ci pochwe po samą brode rozcieli. nie wszyscy musza byc masochostami idiotko- myslisz ze niewiadomo czego dokonałas ?/ pewnie nie maasz studiów i pracy

Gość o rany rany
ten topik jeszcze żyje ?? Mimo, że to prowokacja ? I jeszcze taka ona 25 sie w dyskusję wciągac i sie nabiera, weź kobieto czytaj to dla zabawy, bo inaczej nie można :-D :-D :-D ten topik mi bardzo poprawia humor. Mam jeszcze pytanie do założycielki - z jakiej branży twój mąż ma firmę ? Tak ogólnie powiedz, nie konkretnie, bo to w końcu forum publiczne i nie wywlekam tajemnic odd ciebie :-D 🖐️

Gość Asickza
a co chcesz założyćkonkurencyjną firmę? niemartw się jego company nie upadnie. :-P poszukuję własnie ogrodnika może znacie jakiegos odbrego w okolicach Warszawy?

Gość ona 25 lat
do haaaa akurat sie mylisz, jestem po dobch studiach i mam pracę. nie słyszałaś o tym że niektóre kobiety nie chca znieczulenia, bo to uczucie jakby byłlo się sparaliżowanym aodatku nie można się ruszyś przez następne 12 godz.pewnie nie , takie snoby o tym nie wiedza. lepiej żebyście obie nie maiły dzieci. kretynki z was a przede wszystkim EGOISTKI

Gość to okropne
To juz widzę, że jesteśmy trzy na poziomie. Bo ja mam jeszcze krojczego pana Zdzisia, żeby nam kroił bażanty na talerzu. :)

Gość a biednaa
twierdzi ze ma co robić bo zajmuje się domem hahahhahaah w takim razie co robi kucharka, pokojówka, ogrodnik etc???? Boże większego debilizmu juz dawno nie widziałam

Gość ona 25 lat
NIEKTÓRE TO FANTAZJE MAJA RZECZYWISCIE, no ale chociaż na forum mogą pofantazjować, prawda

Gość ona 25 lat
jaka, kucharka, sprzątaczka i jaki ogrodnik, to nie moda na sukces

no biednaa tak pisała, że ma kucharke etc....a potem napisała zeby nie myślec ze ona nie ma co robic bo ona ZAJMUJE SIĘ DOMEM....chyba pilnuje tzn za strażnika robi:DDDD

Gość Asickza
ja też zajmuje się domem. Wprawdzie mamy milorda który zajmuje sięotwieraniem drzwi w domu ale jakimś ważniejszym gościom sama otwieram drzwi. Zajmuje się też parzeniem kawy bądź herbaty dla rekinów biznesu odwiedzajacych nasz dom.

Gość o rany rany
boze broń, nie chcę mieć swojej firmy, tak dla statystyk pytam - to co powiesz, czy potrzebujesz czasu, żeby coś szybko wymyślić/zmyślic ??

Gość ona 25 lat
to już nie jest nawet śmieszne,szkoda mojego czasu,pa

Gość Acickza
mam więcej zadań w domu np teraz gdy jest duszno - sama uruchamiam klimatyzację bowtedymoge dostosowac temperatue jaka mi odpowiada w danej minucie.

Gość buhahahahahha
Znieczulenia są za darmo idiotko zobaczysz jak będziesz kiedyś biedę klepać to wtedy kolejna żonka twojego meżusia spojrzy na ciebie i jeszcze splunie ci na ryj :D :D :D do póki dajesz mu dupy jest z Tobą i za to Ci płaci :D typowa materialna dziwka

Gość Acickza
pytałam Gabrieli i mówi ze jakiś swołocz z ciebie bo dawno juz odebrano darmowe znieczulenia. ah plebsu rzekła. milord własnie otworzył drzwi szychom. Chyba muszę iśc się przywitać i odejść od mego laptopa.

nie bedę z toba dyskutowac bo nie dorównujesz mi poziomem inteligencji a z debilmi nie gadam....nawet jaskbys miała szmalu jak lodu to jestes dla mnie zerem