Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mimi29

KLUB MAMUS Z KATOWIC

Polecane posty

noooo mam nadzieje ze nie będzie pluła zupką i deserkami....narazie dalej wprowadzam powoli Bebilon 2 .....

zaraz mam sniadanko :) Sebek jak dosypiałam rano wyszedł z alą na spacer , żeby ominąć upały ....jakbyście widziały jak jej upiął chusteczke na głowie ...:D :D :D

Andzia ja tez tak miałam, ty masz dobrze dajesz Lence piers :)a ja z zamknietymi oczami człapię do kuchni i mieszam w butelkach:(

dziś jakoś pechowo....najpierw mama zadzwoniła że sie żle czuje wiec z kina nici....a przed chwilą zebraliśmy sie na spacer na stawiki iiii okazało sie że windy nieczynne....na dodatek Sebek zszedł sprawdzić co z nimi i się zaciął ....ugrzęzlismy więc na 10 pietrze a ala weranduje sie na balkonie :(

Witam :) Dziekuje za inofmracje o prywatnym szpitalu. Na dlugi weekend wyjechalam w gory, wiec stad brak odpowiedzi. Mysico-ja jestem rowniez z Wezlowca :) z Jagiełły dokładnie. W grudniu wzielam slub i z zabrzanki zostalam siemianowiczanka. Widzialam tez, ze szukalas sklepu z wozkami - faktycznie polecam Zabrze - kolo Teatru Nowego na pl. Teatralnym jest duzy wybor a i ceny atrakcyjne w porownaniu z innymi miejscami. Ja dopiero zaczelam 6 miesiac, ale poród, jego wizja na zmiane raz mnie przeraża, a raz chce miec to juz po prostu za soba! Rozpoczelismy szkole rodzenia przy szpitalu w Siemianowicach. Na wizyty chodze do tego prywatnego szpitala do dr Wieczorka, jestem bardzo zadowolona. pozdrawiam mamusie z katowic :)

u nas tak tylko straszy gdzies w oddala grzmi:( padalo troche..... alek mowi na burze - buba ehhe dzis powiedzial tez niebo:)

u nas polało siarczyście :) lepiej się oddycha :) dziś na obiad mam zapiekanke ziemniaczaną :)

Gość majkkaa
witam jedziemy zaraz do szpitala na ktg i ..albo wróce do domu do wtorku, albo zostaję.... stresuję się.....

hej :) Mieliśmy dzisiaj do ZOO jechać ale od rana pogoda była niepewna, potem padało, przeszło gradobicie i niestety siedzimy w domu. Wczoraj tak jak Pynia robiliśmy grila :) Paprotko - mieliście może w piątek sesje zdjęciową w parku chorzowskim, jak szłyśmy z Judytką to widziałyśmy jakąś parę młodą i zastanawiałyśmy się czy to Ty? nawet zrobiłam kilka zdjęć :) Mam pytanie do dziewczyn które były na spotkaniu czy moge zdjęcia ze spotkania umieścić na bobasach? Andziu - czyli Jasiu Was nie zaraził? to dobrze Majkkaa - trzymam kciuki oby szybko i łatwo poszło

Spotkanie bardzo się udało :) dziewczyny bardzo fajne i sympatyczne a dzieciaczki slodkie, grzeczne, jedynie moja Aga łobuz, nie umie wysiedzieć na miejscu. Piłyśmy soczki i gadałyśmy głównie o ..............dzieciaczkach :) wózkach, ubrankach, pieluszkach itd Jak po spotkaniu wróciłam do domu to w szoku byłam, mój mąż wrócił z pracy o 17:30 i do naszego powrotu cały czas sprzątał (odkurzał, wycierał podłogi, kurze i całą kuchnie i łazienke wysprzątał). Dzięki temu w sobote miałam totalny luz. Chyba musze częściej z domu wybywać :) Dziewczyny kiedy następne spotkanie? :)

No to fajnie ze spotkanie się udało:) Marsjanko ja jestem z Sosnowca, a sesje miałam na Zamku w Będzinie. W parku chorzowskim pewnie fajne zdjęcia wychodza w rosarium.

Destiny ja też jestem a Jagiełły i jeszcze się okaże że widujemy się :) Mieszkam na Jagiełły 13 a ty ?? Marsjanko ja nie mam nic przeciwko zamieszceniu zdjęć. A wysłałabyś mi też na maila turbity@yahoo.pl Co do tego wózka to nie widziałam na zywo ale jutro jedziemy pooglądać i peniwe coś kupimy. Ale i tak będe napewno nie zadowolona :( bo już tak mam że się zawsze do czegoś przyczepie

ja kupiłam wózeczek ten co chciałam i jest świetny, bardzo zwrotny, obrócic można w miejscu itd :)) na Jegiełły mieszka sporo moich znajomych tylko co bym ja wiedziała pod jakim numerem...

Mysico-ja jestem z Jagiełły 25-od niedawna-tzn od roku.13 to rozumiem bardziej "w gore"? pozdrawiam więc sąsiadke :) Ide dzis na badania na Glukoze - fuj! Prosze trzymac kciuki :)

cześć i czołem dziewczynki :D ja nadal 2in1 ale chyba już niedługo, bo mnie w nocy budzą koszmarne bóle podbrzusza, typowo jak na @ :( a pojutrze moje tabsy znikają z mego menu ;) więc korzystając z ost. chwil wolności :P idziemy dziś do kina :D :D :D jupiiii :D :D wczoraj poszliśmy do kościoła, i akurat były chrzciny :) ludzie podchodzą z dzieciakami do ołtarza, ksiądz pyta o imiona itd. gada różne rzeczy, a mnie łzy nagle zaczynają leciec :O co za wstyd :O w ogóle się nie mogłam uspokoić :P no i musiałam wyjść :O a mąż w domu zapytał czy przed wielkim dniem nie chce iść do spowiedzi, ja że nie bo bym się czuła jakbym się żegnała - tam bym się dopiero rozryczała :P a jak potem wróciłam jak już mi minęło, to zrobiło mi się słabo i resztę mszy przesiedziałam :( przez te upały aż się nie chce włączać kompa :[ Mamuniu - dzięki za zdj. pooglądałam sobie :) fajny macie ogródek :) i widzę że Alek ma swój basenik :)

Witam :) Ja mialam wczoraj WYJATKOWY dzien przez nasza niekompetentna Staroste grupy . \"zapomniala\" nam przekazac ze wczoraj ostatnie seminarium przelozyli przed na godziny ranne czyli od 8 ej do 12 ej a na necie bylo ze sa po 12 ej . I calkiem cala nasza grupka musielismy jechac do promotora do domku bo w tym tygodniu wyjezdza na jakies szkolenie . Po dlugiej , wyczerpujce wycieczce po Katowicach a znalismy je tak o tyle i ile udalo sie trafic do promotora i zdobyc wpisy itp . Jak wocilam to na oczy nie widziala m , nogi popuchniete ,bez leku bo nie wzielam ze soba brzuszek pobolewal . Taka osobe jak nasz starosta to poprostu udusic !!

Hej:) Mam juz trochę zdjęć, ale na razie głownie z Kościoła. Gdyby któraś z Was chciała to wyśle na maila:) Fraszko no to miałas niezłą przeprawę. Dobrze, że chociaż udało Wam sie uzyskac te wpisy. A ja chyba w przyszłym tygodniu zabiore sie w koncu za kupwanie tej glazury i szukanie firmy do łazienki. Teść ma sie wyprowadzic do konca czerwca i chcemy jak najszybciej zacząc remont. Możecie mi doradzić skąd zamówic szafę do zabudowy? Macie może z którejś z firm typu : Komandor, indeco. Orientujecie sie z której najlepiej?

marchewo- jeszcze troche i ty bedziesz uczestniczyc w takiej uroczystosci jakm mloda mama:)za jakis czas bedziesz zastanawiac sie kogo wziasc za rodzicow chrzestnych? fajniesie czyta twoje wpisy mozna sie z niektorych naprawde usmiac az milo:classic_cool: ja chyba bede chrzestna u moni ale to jeszcze nie jest pewne ( bo mezus moni ma siostre i byc moze bedzie tak ze ona bedzie i moj maz albo odwrotnie ja i jej maz:)) no i za trzy dni Alek konczy dwa latka:) jak ten czas szybko leci....dopiero co przyjechalam ze szpitala z malym tobolkiem pod pacha hheehehh

Ja właśnie wybieram sie do dentysty na pociążowe oględziny zębów ... Paprotko ja mam namiar na fachowca z Indeco , polecam, ja jestem zadowolona :)

Witam Was Kochane:) Paprotka:) jeszcze raz gratulacje i wszystkiego wspaniałego dla całej Trójeczki🌻 Ja bardzo chcę Wasze zdjęcia:) Mloda Mamunia:) Pynia:) obiecuję, że nie zostawię Was samych na topiku. Ostatnio miałam mało czasu na wszystko, przez to może że poszłam do pracy a nie udało mi się jeszcze odnaleźć w nowym rytmie. Co z tego, że zaczęłam pracę i mi się spodobało jak muszę chwilowo ją porzucić, jedna z niań ma egzaminy, druga też a poza tym wyjeżdża do pracy na wakacje nad morze. Masz babo placek:( Swoją drogą w tej sytuacji stwierdziliśmy, że też jedziemy na kilka dni nad morze, jedziemy w przyszłą sobotę, tak powłóczyc się na kampingi z przyczepką. Myślę, że odwiedzimy kilka miejsc tym sposobem:) Mamnuniu, Aluś ma super na tej działeczce, extra basenik. My jeszcze nie kupiliśmy Kasi baseniku, bo ciągle zapominamy. mysica:) mi też przykro, że nie przyszłam na spotkanie, no i z tym laktatorem, tak właśnie myslałam, że go przyniesiesz, sorry:( Następnym razem napewno go sobie wezmę, nie przejmuj się, to nic pilnego. Marsjanka:) dzięki za relacje ze spotkania, byłyście pod wioską rybacką? Następnym razem napewno przyjdę:) Ja mogę dopiero od lipca coś planować jak wrócimy znad morza. Fraszko ale miałaś przejścia z zajęciami:( Dobrze, że już po fakcie:) marchewka:) w ciąży miałam podobne klimaty, do tej pory zresztą wzruszam się bardzo łatwo, to niesamowite. Byłam wczoraj w rodzinnych stronach i to było jedno wielkie wzruszenie, tak już mam od śmierci Taty, po tym jak nie ma juz tam mojego domu rodzinnego. Mam tam brata z rodziną i jedną ciocię, taką ponad osiemdziesięcoletnią. Jest przekochana, ciągle się mną opiekuje i ma dla mnie mnóstwo serca, np. dziś mam na obiad jej rosołek z makaronem i na deser ciasto:) Wczoraj spędziliśmy duzo czasu u tej cioci, był grill na podwórku, dzieci, Kasia i Szymonek wspaniale razem się bawili:) Ta ciocia była sąsiadką mojej babci, która też już nie żyje. Poszłam na babci podwórko i wdychałam powietrze mojego dzieciństwa, dom, w którym się wychowałam a dziś w nim nikt nie mieszka, mój Tato nie uprawia juz swoich kochanych warzywek ale rosną jeszcze drzewka owocowe, krzaczki malin a nawet kwitną kwiaty. Wzięłam sobie kilka płatków...Poszłam sobie do Taty na cmentarz, piękny letni dzień i taka niesamowita cisza...popłakałam sobie, porozmawialiśmy. Wiecie, to niesamowicie dodaje energii do życia, trzeba się cieszyć każdą chwilą:) Cieszę się, że mogę Wam o tym napisać. Zmykam na małe zakupy i spacer, mój Żuk zaraz zaśnie w locie:)