Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mimi29

KLUB MAMUS Z KATOWIC

Polecane posty

witam jejku nk jest blee chcialam wyszukac pozostale mamusie z forum ale chodzi beznadziejnie:( marchewo- co do drugiego dziecka to Fraszka pisala.... uwielbiam maluchy ale chyba nie jestem jeszcze gotowa..... fakt przy 2latku jest co robic ale sa tez chwile ze zajmie sie sam:) poza tym je sam, korzysta juz z wc;)i cala masa innych czynnosci potrafi:classic_cool: olkaa-az tak zle w pracy?? spectro- przypominasz chrzesnego Alusia ( tez blizniak) podobnie jak ty niezly z niego zawierucha... jak sie czyta twoje posty to wynika z nich ze wiecznie gdzies pedzisz... na nic nie masz czasu...poprostu zyjesz na maksa... taki wlasnie jest szwagier hehh( ja troszke tez)

Oj wiedzialam ze dzisiejszy dzien bedzie \" niezwykly \". Tatianka obudzila mnie o 7:15 , zwleklam sie pod prysznic i zjdalam sniadanko.A mala jakgdyby nic drzemeczke sobie strzelila . Mnie pozostala kawusia . Po 10ej bylysmy juz w przychodni .Pani doktor zbadala i poszlysmy na szczepienie i I tu sie zaczela jazda :( Placz , placz i jeszcze raz placz . 30 min po szczepieniu jeszcze ja uspokajalam .W dodatku wkurzyly mnie te pielegniarki bo ..........stwierdizly niby zartem ze to moja wina ze dziecko tak placze bo musia byc 2 razy klota !!!!!! Niedosc ze serce mi pekalo to jeszcze mnie wkurzyly .I jeszcze mowia \" oj trzeba zapamietac bo tak sie juz dawno zadne dziecko tak nie plakalo .\" Jakbym dala 100zl to pewnie by mniej plakala ? tyle ze ja bolal ten pierwszy zastrzyk !!! I tak robia ci wyrzuty sumienia . Poszlam potem z mala na gore bo chcialam isc do internisty bo nadal mnie trzyma przeziebienie Szczegolnie to gardlo mam zawalone . A pielegniarka mi mowi ze jest duzo ludzi ! ja jej daje karte a ona mi mowi zebym moze powinnam do innej przychodni !! myslalam ze eksploduje .Tatianka chlipie na moich rekach :( dziecko umeczone a ona mi mowi zebym jechala na drugi koniec do drugiej przychodni.Powiedzialam jej ze mam teraz frunac z dzieckiem po szczepieniu ? odwrocilam sie na piecie i poszlam . Na autobus czekalam 40 min a baterie od telefonu chcialam rozwalic bo taka szajska !!! W domu Tatiankla marudna i placzliwa .Teraz usnela i mam nadzieje ze wyspi sie moja iskierka bo zal mi jej bardzo .

Fraszko 🌻 moje obydwa dzieciory były szczepione zwykłymi szczepionkami, zawsze możesz dać apapu żeby nie była marudna

hej:) U nas dalej dużo kup więc chyba jednak będe musiała zrezygnować z mleka sojowego i wrócić do tego pieprzonego nutramigenu:(:( oczywiście nie mogło być za dobrze, nie:( mam doła i kupę roboty w pracy:(

spac mi sie chce:( probowalam uspic syna ... ja prawie zasnelam on nie.....w koncu wstalismt po godzinie lezenia.... nic mi sie dzis nie chce....

MłodaMamuniu - mi się też nic nie chce, powinnam teraz sprzątać (Aga śpi od 15minut) a ja siedze na necie, źle się czuję Jutro jade z Agą na cały dzień do Chorzowa, do cioć męża, nieberdzo mi się chce - takiego mam lenia :( Chciałam się pochwalić: Aga mówi pierwsze \"zdanie\" - \"tata papa\" :)

marsjanko- dla Agusi:) to ze dzis ugotowala obiad ( tzn dostalam golabki od tesicowej ) musialam zrobic sos ziemniaczki.... ze wyszlam z alkiem na dwor i pomylam podlogi i rozwiesilam pranie graniczy z cudem tak sie czuje...jak wypompowana.....

Marsjanko to zajrzyj na kawke jak będziesz w Chorzowie a ja zaraz idę na spotkanie z Faberlica takie świąteczne Lena godz. spała z rana i dopiero teraz padła zołza jedna

jest ktoś, bo mam pytanko, jak robicie rybke, taka zwykla np. pange, w bulce tartej czy mące, czy moze i w tym i w tym?? pliisss odp. bo mam ją na ogniu i bede musiala zrobic we wszystkich wersjach jak nie odp. na razie smazy sie sama z maka. p.s: czy maczac w jajku????

też kiedyś zawsze robiłam w bułce tartej ale raz mi brakło i zrobiłam w mące i okazało się , że lepiej nam smakują i od tej pory robię w mące

ja też lubie w mące ale w bułce są barzdiej nchrupiące i mój mężuś niestey tak woli:) Papa jade do domciu do zasrańca:D:D

hej dziewczynki jak to się mówi...jak nie urok to sraczka....mnie dopadło to drugie .....noc spędziłam w łazience z pawiem i Niagarą na przemian :( Sebek też chory więc wylądowaliśmy w trójeczkę na L4. Dziś popołudniu spałam całe 2 godziny....nie przypominam sobie kiedy mnie ostatnio takie szczęście spotkało :) Aluszka już bez kataru ale dziś jeszcze 2 razy zwymiotowała :( Jutro jak mi siły wrócą...bo 2 dni na sucharach jadę....może wezmę się za świąteczne porządki ....chciałabym już mieć pachnąco i błyszcząco.....oj bardzo bym chciała...... Gratuluje Adze wspaniałego zdania...tata pewnie najbardziej dumny :) mamuni - nie zostawiaj nas ❤️

a ja myślałam ze te rotawirusy to nic poważnego, a to jednak nie taki pryszcz :( dużo zdrówka dla Waszej 3ki :) ❤️ marsjanko - gratki dla Agusi!!!! ❤️ Nula - heh widzisz jaki fajny pomysł, może faktycznie byś sobie chciała tak dorobić? moj maz dzis chodzi z gradową mina i sprzata, i jets przez to tak ważny, jego miny, gest są tak ważne i tak pelne krytyki dal mnie ze ja tego nie robie, ze az nie wiem co na to powiedziec, no nie robie kurde bo nie mam czasu, caly dzien zajmują mi zabawy z Kacpim, karminie, przeiwjanie, witaminki, drzemeczka to moj czas na relaks, a potem juz idziemy na psacer iw wracamy dopeiro za godzine, dwie, kolejna drzemeczka tym razem krotka i juz noc, trzeba sie kapac i znowu jesc i juz spaci kiedy latac z tą ścierą ? :( faceci niczego nie rozumieją :(

Andziu - dziękuję za zaproszenie 🌻 tym razem nie dam rady ale jak będe następnym to dam znać wcześniej i chętnie wpadne :) ps. tak mi się przypomniało, w 2 ciąży też bym chciała być i najlepiej żeby to byla wpadka ;) bo inaczej to cięzko się zdecydować, cały czas mam jakieś rozterki Pyniu - życze zdrowia dla całej rodzinki :)

na psacery chodzimy z kotem ;) a na spacery sami :P ;) :P :D no takie byki robie bo mi maz kazal oszczedzac swiatelko to przy zgasz. siedze, i klawierki nie widze :( a w ramach oszczędzania wczoraj włączył pol prania na calą pralkę ;)

Marchewko przez rotawirusy (czyli grypę jelitowo-żołądkową) córka mojej koleżanki wylądowała w szpitalu bo dzieci najszyciej mogą się przez nia odwodnić

chodze zla jak osa znaczy okres blisko:( skad moje dziecko ktore wstalo o 7.30 nie mialo drzemki ma takiego powera w nocy?? i non sto szaleje...teraz polozyl sie do lozeczka....

Andziu, nie strasz, może nie będzie tak źle. Nula - zapomniałam napisać, ze jestem pełna zachwytu dla twoich zdolności krawieckiech. :) ja wpadłabym w samouwielbienie, gdyny m cokolwiek zdołała uszyć. Chętnie skorzystałabym z twojej propozycji, ale trochę za daleko mieszkasz. :( Chociaż, kto wie... Może na wiosnę, bo mam bardzo ładny materiał, który leży i czeka na krawcową. Czy takie badzo dopasowane budy nie tracą fasonu? Bardzo mi się takie podobają, ale mam wrażenie, że na mnie po jednym wyjściu wyglądałyby okropnie . :( Generalnie elegancka z ciebie laska.

Marchewko - hmmm, czy mój mąż z Twoim się nie znają ;) Bo mojego też wzieło za sprzątanie i oszczędzanie (w ramach oszczędności wyłancza wszystko co wg niego niepotrzebne) Z tą moją Agą jest o tyle dziwne że ogólnie to mowi bardzo mało (mama, tata, papa) mówi jak robią różne zwierzątka i sporo rozumie. jeszcze mówi taaaaa (i przy tym kiwa głową na tak) i maaaa (kiwie na nie i oznacza nie ma)

dzięki 🌼 ...mnie do tej srrrr oczywiście przyplątała się spóźniona Merry dobrej nocki !

tak, o tym też słyszałam, ale myślałam że nietrudno dziecko napoić, nie wiedziałam tylko że dlatego włąsnie tak trudno , bo ono wszystko zwraca. Włąsnie przeczytałam ze przez rotawirusy umiera co roku od 450 do 600 tys. dzieci :O :( :O :( a szczepionka jest zajebiscie droga. Do wywołania choroby wystarczy 10-100 zakaźnych cząsteczek, podczas gdy chory lub nosiciel wydala ich z kałem całe miliony!!!!!!!!!!!!!!! :O :O :O :O dobrze ze Pyniątko jest już zdrowe🌻 Agol - where are you???