Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mimi29

KLUB MAMUS Z KATOWIC

Polecane posty

gdyby nie mój nie gojący się brzuch ............. mogłabym powiedzieć, że jestem szczęśliwa

Dziewczyny, żadnych rozczarowanych kobiet tu nie ma! I nie wyobrażam sobie, żeby miały sie tu kiedykolwiek pojawić! Nie piszcie mi tu takich rzeczy! Jest wręcz przeciwnie - mamy tu całkiem spore grono spełnionych matek, przyjaciółek, które zawsze się wesprą i wesołych babek! Mam Wam przypomnieć, kto mnie podnosił na duchu, gdy dowiedziałam sie o białaczce Tomka? Gdy nie umiałam udźwignąć jego drugiej choroby? A kto mnie uspokajał, gdy bałam się o Kamcia, bo musiał być rehabilitowany? I całe mnóstwo innych razy? Zmęczenie zmęczeniem - każda to ma, ale rozczarowanie? to brzmi niewiarygodnie w Waszych ustach. Nie wierzę.

Andziu - gdyby nie porażający brak komunikacji z Sebkiem ...mogłabym powiedzieć ,że jestem szczęśliwa , a tak dupa dupa dupa :D...no i znowu trzeba zakasać rękawy i popracować...kolejna...milionowa już chyba próba ...mam nadzieję, że ostatnia.... zakończona błogą sielanką...

pyniu- ten brak komunikacji to ja tez ciagle przerabiam:( ja gadula... zawsze mam duzo do powiedzenia... maz raczej lakoniczny:) kiedys tego nie widzialam bo bylam tak slepo zakochana a teraz wychodzi szydlo z worka.... dodam tylko ze przewaznie mi to pasuje heheh ze ja gadam a on slucha :) oby tylko sluchal:classic_cool: spectro- wiecznie mysle zeby do ciebie pisac a potem zapominam buuuu wybacz:) przesylam ci moc cieplych fluidow co by cie rozgrzaly i przegonily chorobska z waszego domku:) a sio.....brzydkie bakterie!!! mysico- a czy kazdy z nas nie odgrywa w zyciu pewnej roli??tacy jestemy czasem musimy chowac troski za pieknym usmiechem:) wierz mi nie jestes jedyna.... nie doszukuj sie kryzysu... jestescie z mezem przemeczeni...rozgoryczeni... a to nikomu nie sluzy....moj maz mial teraz zmiany w pracy i przez miesiac mialam zlosnika pospolitego:( przesylam ci moc usciskow;) nula- heheh dobry pomysl... z fotkami....maz dzis zrobil mi sniadanie;) heh nie ma jak tosty:) smakowaly bosko:) i nawet rano nie warczal :classic_cool: andziu- 🌼 rana nadal boli?? marcheweczko- za twarda z ciebie kobietka... nie dawaj sie zawsze mozesz przyciagnac ksiedza heheh :)

ja też taka kiedyś byłam....nie umiałam rozmawiać jak typowy raczek zamykałam się cofałam to własnie mąż mnie nauczył tego, że musimy porozmawiać jeśli coś nas boli bo inaczej nie damy rady w związku, naszym związku teraz kładąc się spać liczę godziny kiedy wróci z pracy i choć jest 6 rano to zawsze się go spytam czy wszytsko ok, potem przy póxnym (jego) śniadaniu opowiada co się działo albo gdy wraca po 22 czekam z kolacją, herbatką albo drinkiem albo czymś tam i gadamy sobie co nam dzień przyniósł i każdy problem staramy się \"obgadywać\", trzeba, trzeba rozmawiać o tym co nas boli, co nas cieszy i jeszcze jedno, po urodzeniu Lenki , po pewnym czasie zauważyłam, że zbyt wiele uwgai poświęcam dzieciom a trzeba ją także zwrócić na męża ja się z moim strasznie nei lubię rozstawać.... dziś obiecał mi , że pojedziemy do Fasion Haus może w koncu kupie te dzinsy

Mamuniu co by tylko ten brzuch bolał.....ale kuźwa jest to samo!!! Może w mniejszej ilosci bo tylko w dwóch miejscach ale ziarnina wyszła na nowo, odcieka i boli, łech jutro będę musiała zadzwonić do ginia :( jeśli coś będzie chciał z tym robić to niech robi już póki jeszcze pracuję a nie jestem na wychowawczym

Jadę na zakupy, chciałabym kupić sobie jakąś bluzeczkę na sylwestra....w domu :D Mamuniu - masz rację że tu pewnikiem zmęczenie mocno mąci w Naszym Życiu.....i rutyna codziennych obowiązków ....i zero szans na miły relaks we dwoje....tylko czy to Nas usprawiedliwia.... Andziu - mój Sebek zasypia za każdym razem gdy uporamy się z codziennymi obowiązkami i zasiadamy na sofie.....i zapomina nagminnie , że ja potrzebuje czułości jak powietrza!!! Mam nadzieję , że brzuszek już wydobrzeje niebawem 🌼

im mniej sie spodziewasz od meza tym milej cie zaskoczy hehh przy nich nie ma co sie doszukiwac magii swiat czy sylwka... bo w te dni moga byc zli jak osy a w zwykly ponury poniedzialek...roboczy ehehe beda miec super humory :)

jestem spowrotem na ziemi siemianowickiej :) witam Was kochane - teskno mi tam bylo za Wami!!! Chwilowo nie mam czasu nadrobic 6 stron zaleglosci - ale moze mi sie wieczorkiem uda! Wyjezdzalam na swieta STRASZNIE chora - ale juz jest zdecydowanie lepiej - maly kaszelek tylko zostal. Mala strasznie marudna z powodu zabkow - trze dziasla masakrycznie i ma dwa biale punkty w obu dolnych jedynkach.Slini sie na potege...musze jej sliniak zakladac bo inaczej ciuchy mokrusienkie.Dzis w koncu kupimy ten zel na dziasla - moze pomoze. Poza tym swieta nam minely dobrze - jak zwykle za szybko! to tyle narazie - mam nadzieje, ze u Was wszystko OK!

doczytalam tylko o dolku Pyni i Mysicy! a wiec duzo wsparcia i ciepelka dla Was dziewczynki! i duzo calusow dla Andzi i jej brzucha!! Trzymaj sie kochana! koniecznie pogadaj z lekarzem - jest taka lampa do naswietlania, ktora ulatwia gojenie - uciekla mi teraz nazwa - moze ona pomoze na ta ziarnice?

nic nie kupiłam...nic mi sie nie podobało...same przebrana brzydota została...albo ja już z innej bajki ...bo ta pstrokacizna ferowana mi nie podchodzi :(

gdzie się pochowałyście dziewczynki :)...proszę napisać coś miłego :D

Andziu! Ta lampa to bioptron i tak się składa, że ja ją mam. Od lat jej używamy i jest lepsza niż można sobie wyobrazić. Kupiliśmy sobie w bardzo chudych latach, na kredyt (sic!) i ani raz nie żałowaliśmy. A teraz najlepsze: przyjeżdżaj i ją bierz! Korzystaj, niech ci służy jak najlepiej i oby jak najszybciej, bo ileż może się to w końcu goić!?! Zapraszamy serdecznie, w końcu będzie ta kawka razem :-D

tak bioptron - mialam pozyczona rowniez po cc. dobrze, ze temat poruszylam - teraz to jestem pewna, ze dzieki Nuli swietnie Ci sie Andziu ta rana zagoi!! malej spac sie nie chce - a mnie sie tak chce spaaaaać!! juz chce do lozeczka!!! Cisnienie spada?!

Nula - no nie wiem....koniec końców będę musiała włożyć coś starego...a to nie wpływa pozytywnie na nastrój kobiety :) Agol - :D

hej hej :) Pyniu - :) bedzie dobrze, pogadaj z mezem, wytlumacz i naswietl problem z twojego punktu widzenia (im trzeba tak z raz w tygodniu te same rzeczy tluc do glow, to wtedy to wypełniają i mysla jeszcze ze sami na to wpadli ;) ja to nazywam praniem mozgu :) moj ma juz tak wyprany ze zupelnie nie wiem co sie mu tam w nim dzieje, chyba sie filcuje :classic_cool: musze go naprostowac ;) albo wymienic na lepszy model ;) ) mysico - ❤️ ❤️ ❤️ nic mądrego mi nie przychodzi do glowy, bo moj maz z dnia na dzien coraz bardziej mnie mierzi :( wiec może tylko tyle: łączę sie z tobą w bólu 🌻 Andzia - a to podła rana że tak się ślimaczy :( oby ta lampa zadziałała. no to ja tez sie pozale ze moj brzuch tez nadal nie mnie boli, lek ktory dal mi miesiac temu lek. wcale nie pomogl, i juz mnie szlag trafia, bo ileż moze czlowieka cos bolec?? a dzis zadzwonila tesciowa i mowi ze maz ma przyjechac po prezenty dla Kacperka :O :O :O bo .......... MIESZKAMY ZA DALEKO zeby ona tu jechala :O :O :O a jeszcze tydzien temu kazala Kacpusia pakowac do autobusu i wlec do niej, przy -7* mrozu :O :O :O a co jest najlepsze, sąsiedzi wpadli w swieta do nas, zyczyc nam wesolych swiat, przy okazji dali prezent Kacpiemu - pluszaczki a dla nas swiateczne ciasto. Obcym ludziom sie chcialo do nas przyjsc w swieta, i jeszcze pomysleli o naszym dziecku i kupili mu prezent, a wlasna babcia ma go w 4 literach :( sie zdnerwowoalam strasznie tym faktem ;) i pytam meza, co ona ma do roboty? siedzi w domu calymi dniami, meczy tescia i zyc mu nie daje, to by wsiadla w autobus i przyjechala wnuka zobaczyc bo go 3 mies. nie widziala, a nie tylko powtarza ze go tak kocha. Czcze gadanie, piekne slowa wypowiada a nic za nimi nie stoi, nie wyobrazam sobie byc zdrowa kobieta, nie pracowac, i NIE przyjechac odwiedzic wnusia, matko chyba by m sie zaplakala z wlasnej glupoty :( a jechanie po prezenty to bym sie czula jakbysmy jechali po jalmuzne, ktos chce podarowac preznet to przyjezdza i daje, a nie jakos tak....ehhh oni są odwrotni :(

nie ma lepszej grupy wsparcia od nas :) jestesmy super dziewczynki i nie wolno sie lamac :) Nula - ja tu widze ze teraz ty stoisz na tym dziobie i krzyczysz jestem krolem świata :D oj podsiadlas mnie i Pynie :P ja mam dosc mojego chlopa bo do wszystkiego go musze namawiac, przekonywac itd. ja nie mam sily po prostu na to, jak chce cos to niech robi a jak nie chce to niech juz nie robi bo juz mi to lata :( ale po cholere sie wtraca do dziecka, nie mam sily mu tlumaczyc po raz 6ty dlaczego on ma spac bez czapeczki, no naprawde nie mam :( wreszcie dojechalismy do hipermarketu (cała droge zas musialam przekonywac meza ze Kacperek powienien wejsc z nami do SMyka, a moj maz twardo ze nie bo sie zarazi 😭 ), i byli w nim LUDZIE :D to tak podkreślam bo ost. ciepie na niedobór kontaktów międzyludzkich, duzo bylo z dziecmi :) i sobie uświadomiłam ze ten czas tak leci, Kacperek byl niedawno taki maleńki jak ten dzidzius u pana w nosidełko a już taki duzy ze w nosidełko sie nie miesci (w kombinez.), albo maleńki jak dziecko u pani w gondolce, noworodek tyci tyci, kiedy to było? taka zamotana i zagubiona wowczas chodzilam ze pamietam to jak przez mglę :( jeszcze gdzies indziej dziecko takie duze, chyba roczne i moj Kacperek tez taki niebawem bedzie :( i ten czas tak leci, dzieci rosną, ja nie chce, on jest teraz taki slodki!!!!! wiec zamarzylam o powtorce z rozrwyki za pare lat, coreczka mi sie zamarzyla, i znowu tycie tycie bąblątko, tylko ja już mądrzejsza i mniej zagubiona w tym świecie :) no i to tyle :) idę moze zrobie ciasto.....moze dzis mi wyjdzie....