Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asaksa

Jestes teraz w CHICAGO? Odezwij sie

Polecane posty

Gość asaksa

siemanko, swiat jest maly- trzeba na kafeterii chociaz pogadac. Piszcie, jesli teaz jestescie w wietrznym miescie, co sie podoba, co nie ;)

Dlaczego w wietrznym? Mój kolega z żoną i dzieckiem przylatują w poniedziałek do Polski z Chicago. Nie widziałam go 12 lat. Nawet na zdjęciach! Ciekawe jak wygląda.

Gość asasak
Ale pogoda super w chicago.... lato dlugie, zima lekka... Kurcze co mozna pozwiedzac w Illinois ??

Gość po co forum poza Polską
mnie też :O

Zadałam tam jedno pytanie, ciekawe jak długo bede czekac na odpowiedź :)

Gość asasak
co tak niecierpliwie ? Chodzi o wietrzne miasto ? Miasto powstalo na bagnach, czasami wiec wystepuja"anomalie" pogodowe, b czeste burze poranne, wczoraj dosc silne wietrzysko powyrywalo wiele galezi, narobilo ulicznego balaganu...

asasak a ile masz lat? może znasz moja przyjaciółkę, mieszkasz tam długo?

Mi chodziło, o to, ze na tamtym podanym forum zadałam pytanie a nie o wietrzne miasto :D :D :D

Gość asasak
sorki zle zrozumialam. ja dopiero rok temu przyjechalam, mam 21lat.Wiem ze wiele osobek tu jest z Polski, napewno troche znajomych i mam nadzieje troche z nich odnalezc tutaj :)

Skoro jesteś z Chicago to pewnie masz jakies góralskie korzenie co? Moja przyjaciółka jest tam juz 12 lat. Teraz jej brat przyjeżdża pierwszy raz. Pochodzą z Gdyni.

Gość Frenegonda Kowalski
Cień Dobry. Ja nie być dużo roki w Polska. Jak wy tam żyć? Wy nadal używać plug do orać ziemia i przynosić woda ze studnia? A prąd, dojść już do was. Nie pamiętać ile roki już w Ameryka ale pamiętać kiedy wyjechać. 19.07.1906. Tak,tak, dzisiaj mijać 100 lat jak ja wyjechać. No dobra, musza wracać do trumna. Pa

Wietrzne miasto bo pizdzi jak w Kieleckim :) Nawet mamy taki klub tutaj polakow z wszystkich wiekszych univerkow w Chicago: SWS \"stowarzyszenie wietrznych/wiecznych studentow\" :) No i PASA ( pasa.pages.uic.edu ) Lato jest cholernie duszne i gorace a zima strasznie dluga i cholernie mrozna. Sa tak jakby dwie pory roku tylko :( Da sie zyc.

Gość asasak
Zadnych goralskich _ jestesm ze SZCZECINA ! Szczecin moim miastem Pogon moim..... :)) pozdrawiam cale Pomorze !!:)) Tesknie :) A zima w tym roku byla wiosenna !

Gość asasak
ale dzis burza !!!

Gość aszyza
jestem w chicago i uderzam na korekte nosa do dr Turovskiego :]