Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

almodovaro

kobieta powinna byc dama a w łozku dziwką

Polecane posty

Swist wiwem ze na latwizne nie pojdziesz :) A Ty leon nie mow ze specjalnie dla mnie .Ja nie wymagam:D:D Zone mowisz zawolales ? To pokaz jej swoje wpisy ...jak robisz to niby (bo dalej uwazam ze niby ) z dziwkami ....... Plis !!!! I opowiedz wrazenia :D:D:D:P:P:P

Dzieki leoon. Wytrzymuje jakos ale coraz ciezej mi idzie :( Dobrze ze niewiele czasu mi zostalo smotnosci bo w glowe dostaje...a nocami tylko na forum przesiaduje. Ja po prostu potrzebuje seksu i taka jest prawda. Tyle ze wiem ze moj misiu bylby przeciwny (z innym facetem)....Jakby sie zgodzil to co innego :P Ale oszukiwac go nie chce i tyle.

Dzieki nr11. Nie pojde to fakt. Co do zony leoona to nie wiem... sa rozne uklady na swiecie... Mysle ze jesli zona sie na dziwki zgadza to no zdrada nie jest. Nie powiem ze to ok ale nie zdrada na pewno.

nie wiecie przypadkiem daszcz spadnie kiedy dwie rzeki zlacza sie w szalanym pedzie a ziemia 3 dni martwa bedzie...potem z kokonu wydobedzie sie motyl i zamacha skrzydlami deszcz zwiastujac...

TAK zawołałem żonę i teraz Ona popijająć drinka czyta wszystkie wpisy i głaszcze mnie po głowie :) i tak to skomentowała: jednak wszyscy faceci to egoistyczne świnie, które nie widza nic poza końcem swego fiuta.

No właśnie świst ja tez tego nie uważam za zdrade. Zdrada jest wtedy gdy ktos postepuje wedle z góry ułożonego planu. Zdrada rodzi sie w umyśle duzo wcześniej a samo zakończenie jest tylko postawieniem kropki nad i

Gość do żony Leoona
a kobiety to altrusityczne aniołki tylko w imię miłości bliźniego swego rozchylające swe uda ? by rozkosz sprawić tym egoistycznym swiniom? :)

leon pokaz tez zonie jak piszesz ze zapinasz ja w dupe ,ale to nie to samo ..Dopiero z dziwka to jest odlot..... Dla mnie to chujowizna robic takie cos ...ale chujowizna mowic o wlasnej zonie takie rzeczy jak Ty mowiles .......

Zapomnialam dodac masz cudowna zone Ona mowi tylko \"ach Ci mezczyzni\" Chcialbys !!!Gdyby naprawde to przeczytala to by Ci chuja urwala a rozwod masz jak w banku ....

Nic takiego nie napisałem o mojej żonie nr 11 i myśle że twój facet ma z Ciebie mało pociechy i jak jeszcze nie chodzi na dziwki to napewno dogadza sobie reką :):):):):)

Gość niuniek złośliwy
Leooś wstydzisz się własnej ręki? :( zakompleksiony jesteś :(

dzienki leoon :( Zalamka. Wychodzi na to ze ja zdradzam tylko tej kropki nad i mi brakuje... Kurcze dziwna jestem bo lubie facetow, kocham ich podrywac i flirtowac. Ale staram sie wyczuc ta granice zeby ani sobie ani im nie zrobic krzywdy przypadkiem... zeby wiedzieli ze to nie zupelnie na serio. Tylko czasem nie potrafia wyczuc i mam wyrzuty... Ale nie potrafie sie powstrzymac. Mowie im ze jestem w powaznym zwiazku itd .... do cholery mam caly czas obraczke... mowie przy nich ze kocham meza...tylko nie potrafi sie powstrzymac zeby ich nie bajerowac...a najgorsze jest ze faceci to kupuja. Nie wiem jakas walnieta jestem. Sory wiem ze nie ten topik ale wyzalilam sie przy okazji. A przez brak seksu wpadne w alkoholizm :P

A czego tu sie wstydzić? Własnie oglądam Monike Olejnik na tvp1 i chyba coś zorganizuję:):):)

Gość niuniek złośliwy
to może seks z butelką? ;)

Leon a chcesz cytaty jak to ja w dupsko zapinasz ale to nie to ? Co glupio jezeli stoi za plackami ??:PPP Wiesz on reka nie on woli do dziwki bo tam ...........chuj boli ,nie ma czym sie spuszczac ,ale ona potrafi ze on chce dalej :O:O Daj to leonie zonie do poczytania i .............zycze milej nocy i w miare szczesliwego rozwodu hehehehe

Z całym szacunkiem swist ale myślę że to sprawa charakteru a niestety wiem to po sobie,że charakteru nie da sie zmienić i zawsze nasze prawdziwe ja wychodzi z nas.

Gość niuniek złośliwy
leoon!!! tylko z telewizorem nie kopuluj! tam jest 10000V możesz juz potem nie miec czym tych agentek posuwac :( lepiej nie kombinuj i nie organizuj :)

taaak leon wychodzi :O:O Z Ciebie juz wyszlo !!!! Widzisz nie kazdy jest taka szmata jak Ty . Ja nie umialabym zdrzadzic bo dla mnie byloby to brakiem szacunku tak dla iinej osoby jak i dla mnie . Mozesz napisac ze to instynkt .Niestety instynktem kieruja sie zwierzaki .My ludzie (dano nam) wolna wole i rozum ...nie musimy sie tak zachowywac ...Ja uwazam sie za wyzsza nad zwierzetami bo nie ulegam instynktom !!I wiesz co ??? Jestem z tego dumna chociaz moje ulubione powiedzenie to \" chuj to chuj ale moj \" Zamierzam sie tego trzymac .A jak mnie nagnie do innego to powiem zegnaj .Bo mojego meza szanuje i za nic w swiecie nie zdradze czytaj \"NIE ZESZMACE !!!!!!!!!!!!!!!!!\"

leoon, nie wiem moze masz racje ale na razie sie trzymam. Tylko ze to jes silniejsze ode mnie i na prawde nie wiele brakuje zebym posunela sie dalej. Nawet jak moj maz jest to \"bajeruje\" (tak lekko) innych facetow ale wtedy latwiej mi przychodzi utrzymac odpowiednia granice tak ze caly flirt staje sie tylko mila rozmowa z lekkim podtekstem :P A teraz jak go nie ma zaczynam sie gubic. Ale mowie wytrzymam jeszcze jak tyle juz wytrzymalam. I jak powiedziala juz nr11 ZA NIC W SWIECIE NIE ZDRADZE MEZA...... tak mysle prznajmniej, ale .... sama nie wiem ciezko mi to przychodzi ale go nie zdradze i juz.

Nigdy nie mów nigdy nr 11 bi nie zbadane są wyroki boskie. A co do porównania do zwirząt to trochę bez sensu. A zdrada zawsze towarzyszyła człowiekowi.Nawet święci nie zawsze byli święci:):):):):)

to jest cytat :leoon Oj ciekawska żonę jak ty to piszesz też pruje w dupę. i ona to lubi ale dziwka to całkiem cos innego bynajmniej ta z która ja się spotykam.

A wmyslach to go juz 1000 razy zdradzilam :( zalamka totalna

świst tylko jest tak że charakteru się nie oszuka, bynajmniej na dłuższy czas, to coś zawsze z człowieka wyjdzie. Oczywiscie nie twierdzę że zdradzisz swojego męża. Ale wiesz takie zachowanie daje pretekst do plotek a plotki zyja potem własnym zyciem i to może potema bardzo zabolec twojego męża

CZyli nr 11 użyłem słów ciekawskiej i co w tym złego?

leon dlaczego odwracasz kota ogonem i pizdzisz cos o plotkach ??? Nie kumam . Dla mnie nie ma plotek !!!Jezeli cos mowie to tak jest .I wiesz co ?To z czegos wynika :) Ewentualni plotkujacy znaja mnie i wiedza ze moga mowic co chca .Ja wiem jaka jestem i moje slowo jest szanowane .Tak juz jakos jest .To zasady !!!Nimi sie w zyciu kieruje .Wszyscy wiedza ze u mnie jest tak albo nie .nie ma nie wiem .Jest prawda albo klamstwo ,nie ma polsrodkow ... To jest proste i logiczne rozumowanie .Kazdemu takiego zycze

Nr 11 przecież nie pisałem tego do Ciebie. Ale musisz przyznac że jeśli kobieta prowokuje facetów swoim zachowniem i lubi flirtować a jest zajeta to napewno daje powód do plotek a te jak wiadomo zyja własnym zyciem

Dodam cos jeszcze . Uczciwosc i szczerosc ponad wszystko. I wiesz co ?Za to ludzie mnie szanuja i ja sama nauczylam szanowac sie siebie .Trudne ale mozliwe i oplacalne .Ja sie nie boje spojrzec w lustro ...Taka mysl na dobranoc

plotek na moj temat nie ma mysle. A jesli sa to nie tego rozaju. Nigdy nie flirtowalabym z facetem ktory moze roznosic plotki no co ty. A maz mnie zna i wie jaka jestem ale wie ze obiecalam ze go nie zdradze (mam pozwolenie tylko z kobieta :p ) ...i slowa dotrzymuje. I kurcze na pierwszy zut oka nie wygladam na podrywacza :p. Raczej nie ubieram jakis duzych dekoltow albo minuwek bo to smieszne dla mnie...W sumie nie wiem czemu faceci na mnie leca. W sumie nie jestem \"typowa kobieta\". Choc z drugiej strony to nie ma typowych kobiet ani typowych facetow. Ludzie sa inni od siebie i tyle.