Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdat

kupiłam prostownice ale nie umiem wyprostowac sobie włosów z tyłu głowy

Polecane posty

Gość magdat

mam problem z wyprostowaniem włosów z tyłu głowy zawsze musze prosic mame ale ona nie zawsze jest w domu dziewczyny jak wy sobie z tym radzicie

Przypnij te co są na górze i prostuj małymi pasmami od dołu i nie ma problemu ja całe życie prostuję sama. Nie lubie jakmi ktoś we włosach grzebie a już tym bardziej prostownicą. Raz jak siostrę poprosiłam to mnie przypaliła :o

Gość Koteczka........
ja też miałam taki problem na początku, ale potem szło już super.

Gość oo ooo .. ooo
a własnie .. a stosujecie jakies szampony czy pianki do wlosów ktore prostujecie ? bo ja tez prostuje .. ale słyszałam ze zeby sie nie niszczyły tak szybko trzeba czegos uzywac ..

ja prostowałam na sucho ale czasami smarowałam je kremem prostujacym sunsilk i zawsze używałam odżywki do suchych i zniszczonych .. potem przestałam używac odżywki i mi się trochę podniszczyły .. teraz chcę miec dłuższe i falujące więc prostuję je rzadko. najbardziej popalone miałam oczywiście końcówki ale trzy dni temu kupiłam odzywkę z bambusa - timotei i włosy są bardzo mięciutkie i gładkie i odżywione nie czyję teraz różnicy między końcówkami a włosami na czubku głowy ktre nie były traktowane prostownicą, końcówki ktre były takie such są teraz tak samo mięciutkie jak te niezniszczone włosy na czubku głowy.

Gość zolta kaczuszka
hmmm... ja nie musze prostowac od samego poczatku wlosow, tylko koncowki. wystarczy jak przerzuce wlosy na ramie i prostuje.. a jesli wyjatkowo perfidnie sie pokreca , przechylam glowe na bok, rozczesuje wlosy (sa wtedy prostopadle do podlogi) dziele na 2 warstwy i prostuje, a potem glowe na 2 bok i to samo.

prostowanie bardzo niszczy włosy,słyszałam coś kiedyś ze mozna sobie zrobic trwałą prostą (efekt utrzymuje sie znacznie dłużej), wiecie coś na ten temat?

dwa miesiące się to utrzymuje ... ale chyba włosy też się ostro niszczą ... zresztą ... włosy ogólnie się niszczą ... :o

Gość magdat
ja słyszałam o tym fryzjerka mi proponowała trzyma sie az nie bedzie odrostów i kosztuje ok 150 zł

a mi się znudziła moja fryzura i to ciągłe prostowanie ... chcę mieć długie włosy i falujące lekko :d będę bardziej kobieca :D

Gość magdat
ja miałam długie włosy do pasa i w poniedziałek poszlam do fryzjera sciac zrobiłam sobie wybrana fryzurke komputerowo i bardzo mi sie podobała fryzjerka zapewniała ze wyjdzie identycznie i co teraz mam włosy do ramion i ani troszke nie przypominaja tych z komputera normalnie myslałam ze sie porycze

Gość foruma
ja mam krecone wlosy. ale wygladam w nich jak pudel w ktorego strzelil piorun dlatego tez je prostuje. i tez prostownica ale ostatnio kupilam sobie takie ogromne walki i na nie zawijam mokre wlosy i czekam jak wyschna. potem choc nie zawsze jeszcze uzywam prostownicy. i wiele mniej sie niszcza jak je prostuje w ten sposob

Gość karma
slyszalam o jakims tam prwie niezadowolonego klienta do reklamacji u fryzjera ale nie wiem na czym to polega