Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olszoowa

Pomózmy Martynce

Polecane posty

Witajcie! Wiecie, że Martynki karta wygrała :) I to dzięki Wam również :) www.mojakarta.ingbank.pl/ karta \"martysia\" do obejrzenia wśród zwycięzców poprzedniej edycji Potrzeba jeszcze ok. 20 tys złotych. Koleżanki Impersony wymysliły z panią Agnieszką (mamą Martynki) aukcję charytatywną, na której sprzedane rzeczy pójdą na konto operacyjne. I tu prośba do osób utalentowanych plastycznie- czy moglibyście wystawić jakies swoje dzieła na aukcji? Moje koleżanki robią ręcznie biżuterię i całkiem nieźle się sprzedaje, ale może to być cokolwiek. Mogą być też poprostu jakieś inne rzeczy do sprzedania na tej aukcji. Zdjęcia, opisy aukcji (przekazanych przedmiotów) wysyłamy na maila liptonka11@wp.pl . Piszemy tam również swój numer konta bankowego, aby Pani Agnieszka mogła zwrócić pieniądze za przesyłkę. Same przedmioty wysyłamy bezpośrednio do kupujących. Aukcje zostaną wystawione z konta andrzej_xxl. Jeśli ktoś z jakiś powodów typu wyjazd chce wysłać od razu do Martynki - podaję adres na PW. pomóżmy Martynce jeszcze raz :)

Bardzo prosze o podanie mi linka do stronki Martynki.Padł mi dysk w komputerze i straciłam wszystkie swoje ulubione stronki:(W tym martynki:(