Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _iza

grzybica pochwy

Polecane posty

Gość _iza

Ostatnio zlapalam grzybice:/ dostalam globulki i juz jestem w trakcie leczenia. Niestety u pani gin nie pomyslalam o swoim partnerze... Czy on tez musi sie leczyc? Nie ma zadnych objawow... No i jeszcze jedno pytanie: czy mozna wspolzyc w trakcie leczenia?

generalnie partner tez powinien sie leczyc ale nie zawsze o tym pamietaja:) Jak mu nic nie jest to oki, a jak cos dolega to krem Clotrimazol 0,1% --bez recepty, albo wizyta i gin i leki jakies. Do do wspolzycia: jesto to az za bardzo ze NIE WOLNO wspolzyc gdy sie leczysz bo na 10000% go zarazisz Powodzenia i pozdrawiam:)

Gość _iza
dzieki za konkretnego linka:) tam poczytam wiecej o grzybicy, bo raczej malo wiem... co do partnera: czy moze byc nosicielem grzybicy nie odczuwajac tego? nie chcialabym w przyszlosci sie zarazic:/ tylko jak to sprawdzic?

Gość _iza
chyba jednak pojde jutro jeszcze raz do lekarza i poprosze o jakies tabletki dla niego na wszelki wypadek:/ i przy okazji rozwieje watpliwosci:) na forum sie raczej nie wylecze:P a grzybice trza potraktowac powaznie:))) dzieki w kazdym badz razie za odpowiedzi:) pozdrawiam i zycze uchronienia sie w przyszlosci od takich przykrych problemow:)

To zaden przykry problem: kobiety maja taka a nie inna flore bakteryja i chcac nie chcac lapia grzyba- to normalne.sama w szafce mam leki n/ grzybicy w razie co-3 razy w roku to norma:) A na grzyba nie tabletki a masc- CLOTRIMAZOL jest bez recepty, ma dobre dzialanie- niech smaruje sobie nia penisa... Powodzenia, pozdrawiam

Gość _iza
zobacze co tam jutro moja pani doktor wymysli:) jak nie da nic na recepte to mu kupie wlasnie jakas masc:) -bede spokojniejsza clotrimazolum czesto jest polecane (z tego co zdazylam teraz wyczytac) wiec moze to.

Gość a czy to ważne
z tego co czytałam, u mężczyzn jeżeli występuje grzybica to u większości orzebiega bezobjawowo :)

Gość _iza
no wlasnie bezobjawowo.. a jak to sprawdzic? ja sie wylecze, a potem na nowo sie zaraze od niego:/ jakie jest prawdopodobienstwo zarazenia sie grzybica przez stosunek??