Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szesnastolatka

Prezerwatywa

Polecane posty

Gość szesnastolatka
Licze sie z ciążą. Ale ja mam 16lat. jestem za mloda, ale kocham go i jak juz aczeliśmy to jakoś trudno przestać. Nie wiem jak to sie dzieje

Gość nie boerz
Natia Oczywiscie w ciaze nie jest tak latwo zajsc ?? Chyba wlasnie bardzo latwo;) Ja sie zastanawiam tylko czy nasza szesnastka dorosla rzeczywiscie do tego, skoro tak naprawde nic nie wie:O

Gość nie boerz
moja kolezanka stracila dziewictwo i buch... powiedziala ze jakby wiedziala ze za pierwszym razem zajdzie to by to non stop robila;) Jej coreczka ma teraz cos okolo 15 lat:) Wiesz to ze ludzie sie straja i nie moga to juz inna sprawa. Moj sie czasem zastanawia czy wszystko z nim ok skoro tyle lat nie wpadlismy;) A zadko prezerwatywy sa w uzyciu...

Gość szesnastolatka
Czyli tak. Pojde do gin i zapytam sie o najlepsza dla mnie metode antykoncepcyjną. Moge isc z kuzyką czy już na nioą bedzie zle patrzyl?

Gość agus_19
Nie martw sie ze peknie bo wtedy zero satysfakcji z seksu hehehe, dla mnie to odmienne zdanie mnie gin przyjmowala w wieku 15 rok zycia i jakos sie krzywo nie patrzyla, ale moze ci do towarzystwa sluzyc kuzynka/przyjaciolka.ja czasem do gin chodze z chlopakiem-oczywiscie on siedzi na korytarzu,bo sie wstydzi tam wjesc co odnosnie kremu delfen to jesli autorka jest przygotowana na taki wydatek to moze sobie zafundowac, krem z tego co wiem kosztuje 40-50 zl, globulki 6/12 sztuk/14/28 ale sie pienia i rzadko ich uzywalam bo ograniczaly w spolzycie

Gość agus_18
majglo mi sie tam cena 14/28 zl

Gość mikkaaa
boze jaka pusta durna kurewka z ciebie! bzykac to sie umialas a teraz masz problemy takie ze czytam to z moimi przyjaciolkami i pekamy ze smmiechu! ale durne dziewcze z ciebie!

Mikkaa, sama jesteś pusta i durna jak but. Dobrze, że dziewczyna chce się czegoś dowiedzieć, to świadczy o jej odpowiedzialności.

Gość mikkaaa
to po chuj sie pierdoli jak sie nie umie zabezpieczyc pierwsze co powinna zrobic to wlasnie sie doksztalcic a nie po! zycze jej zeby wpadla! --->arte! ja mam 3 "A" na koncu!!!!!