Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nirvanka

wybór daty

Polecane posty

Planujemy z narzeczonym ślub w przyszłym roku.Zastanawiam sie którą datę wybrać.Myślałam wcześniej o sierpniu ale niestety terminy są juz pozajmowane.W końcu padło na wrzesień.Wstepnie ustaliliśmy ze 1 wrzesień, ale to sie tak kojarzy z wybuchem wojny, z rozpoczęciem roku szkolnego.Wolałabym juz 8 wrzesień chociaż ostatnio pomyślałam ze w lipcu jest Fajna data a mianowicie 07.07.07.Zawsze jednak chciałam wziąść ślub w miesiącu z r, bo takie są przesądy. Która datę byscie wybrały?Poradzcie bo ja i sama nie wiem.

Gość .koń i krowa.
żadnej:O

Gość czeRwiec
:)

Gość wez siodemki
przynajmnuiej maz nie zapomni o rocznicy

no właśnie ta lipcowa data bardzo mi się podoba, ale nie ma r.Wierzyć w te głupie przesady czy nie?

Gość nie wierz
dwa najszczesliwsze malzenstwa jakie znam, zostaly zawarte w kwietniu i maju.

oczywiście że wierzę w Boga.Zresztą moi rodzice się pobrali w lipcu i są razem szczęśliwi. Wiem że żadne r nie ma znaczenia czy ludzie będą szczęsliwi.

Gość Sieódemka jest ponoć szczęśliw

fajna data ;) moja kumpela bierze ślub wten dzień... zycze powodzenia! :)

jeżeli chcecie brać ślub 7 lipca to się spieszcie, boi z tego co wiem to już etraz są problemy z datami w kościołach i restauracjach

e tam data... to nie ma znaczenia.... bierz wtedy kiedy ci pasuje...narzeczonemu bo urlop w pracy czy cos... albo wez sobie te date ktora tobie sie zwycxzajnie podoba bo ma fajne cyferki... albo cos ci przypomina dobrego....albo dlatego ze sala wolna czy tez dlatego ze ksiadz ma wolne... wszystko jedno byleby potem byc szczeliwym..to najwazniejsze...jak sie cos schrzani to i data nie pomoze.... nie przejmuj sie datą:):)

w kazdym razie --tak na przyszłoścć zapraszam na ..przygotowania-bo ślub w 2007:) pozdrawiam.

Gość r to bzdrura
wynierz miesiac, w ktorym jest raczej pewna dobra pogoda czyli czerwiec:P ale moze byc i lipiec, choc w lipcu czesciej pada:-O

7 lipca jest przepiękną datą! we wrześniu zaczyna się bardziej zimno robić i co z goścmi, którzy o 4 rano będą wychodzić z imprezy? jakiś pijany może wpadnie na pomysł aby się przespać na ziemi (naprawdę są tacy) i zamarznie!! ;) w lipcu jest ładniejsza pogoda, cieplej (lepiej sala z klimatyzacją) i dłużej jest jasno. także chciałam dodać, że gratuluje przyzłej parze i życzę wszystkiego najlepszego!!

Badagus a skąd te przypuszczenia, że we wrześniu robi się zimno?????!!!! Z tego co pamiętam (a sklerozy nie mam) w zeszłym roku wrzesień był piękny było nie tylko ciepło, ale wręcz gorąco!!!! Ale do jednego się zgodzę szybciej się ciemni.

Gość NumLock
7 lipca 2007 super data i facet na pewno zapamięta :) A w przesądy nie wierz wiesz ile my razy buty kupowalismy???? Znam parę ktora pobrala sie 13 maja i co - ponad 50 lat są razem!!

Gość NumLock
---------------------------------------------------------------------- www.kobieta.wellnesslife.pl - najlepsze porady na temat PIELĘGNACJI!!! www.horoskop.wellnesslife.pl - sprawdź jakiego powinienieś mieć ZWIERZAKA!!!

Gość ratlerek26
są daty, które rzeczywiście kojarzą się jednoznacznie, więc lepiej nie kojarzyć sobie własnego ślubu z wybuchem wojny :(

Gość bedzie bardzo goraco b
bylam w tym roku 8 lipca byl koszmrny upal sierpein jest lepszy bo juz tak nie pali