Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytampytam

wypożyczona

Polecane posty

Gość pytampytam

Czy któraś z Pań szła do ślubu w wypożyczonej sukni??? Jakie są plusy i minusy? Nie chcę wydawać tyle kasy na suknię, wydaje mi się że lepiej wypożyczyć. Co Wy na to?

Gość minusem
jest to ze musisz bardzo uwazac zeby jej nie zabrudzic zbyt mocno i nie zniszczyc poza tym mysle ze nie lezy idealnie

ja byłam w wypożyczonej miałam ją na sobie jako pierwsza bo wypożyczalnie często mają nowe modele sukni i moja była jeszcze z metkami a na weselu nie myślałam wcale że to wypożyczona no i halka cała porwana od butów rano na drugi dzień była cała brudna z porwaną halką i jak oddawałam to pani tylko się śmiała że miałam udane wesele no i miała rację ;) gdyby to była kupowana to bym na drugi dzień siedziała i płakała że wydałam tyle kasy a sukienka porwana a tak miałam z główki :)

Gość dlaczego wypozyczona
nie lezy idealnie?w wypozyczalniech sa krawcowe, ktore dopasowuja sukienke. Ja własnie wypozyczam,m dobrze trafiłam , bo nie była wczesniej noszona.Na to trzeba zwrócic uwage.

Gość ja wypozyczam
place 660 zł, do 4 dni musze ją oddac, jest w pełni ubezpieczona i wliczone jest w cene pranie; mam przymiarke za niedługo gdzie skróca mi ją tak ja mi pasuje i poprawia tak jak chce (ale to wszystko zalezy od salonu)

dokładnie suknia leży idealnie przed slubem jest przymiarka i jak coś jest nie tak to krawcowa poprawia :)

Gość dlaczego wypozyczona
to u mnie drożej, bo 750 bez prania. Pranie dodatkowe 100 zł, w pralni na własną reke-80 zł...

Gość Moja kolezanka zapłaciła 1000
... ale w sklepie taka kiecka kosztuje 2000 zł, więc po co przepłacać:)

Gość no tak ale
ale wiecie wlasnie jak suknia jest twoja to nie martwisz sie ze jest pobrudzona czy cos podarte natomiast wypozyczalnie doliczaja koszty a po drugie wyobraz sobie ze taka sukienka to juz byla setki razy przerabiana przez krawcowa zanim trafi na ciebie i niebyt to mile ja tam mialam swoja i mam w szafie i czasem sobie popatrze zaloze podotykam wspomnienia ach co to byl za dzien.........

Gość pytampytam
O kurcze, ale ładna :) pozdrawiam i życzę wszystkiego naj...

Gość cymbeline
Jezeli szuka Pani sukienki slubnej moge odsprzedac po cenie nizszej niz cena wypozyczenia, suknie salonowa kupowana, jedna, we Francji druga w salonie Cymbeline, blekitna i ecri z bezowozlotymi haftami.

Gość pytampytam
Już wysłałam do Pani maila ;) z prośbą o zdjęcia