Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mala czarna***

prezent dal 2 latka

Polecane posty

Hej :) Niedlugo przyjedzie do mnie kolezanka, potem ja jade do niej. Ona przyjedzie ze swoim 2 letnim synkiem i chce upic mu cos w prezencie, tym bardziej, ze niedawno mial urodziny ( a ze mieszkamy daleko od siebie to nie moglam mu nic kupic wczesniej ). Dodatkowo nie wiem ile on ma wzrostu, wiem ze jest szczuplutki. Moze jakas zabawke? Ale jaka? Bo jej sie nie pytam, bo ona mowi: nie wyglupiaj sie, nic nie kupuj. Macie jakies rady? Pozdrawiam:)

np. samochód :) mam bratanka który ma właśnie 2 latka i uwieeeeeeeeeelbia samochody :) to zawsze strzał w 10.

Gość stawiam na klocki
:). Takie duże, kolorowe :)

Tez o tym pomyslalam :) On jest teraz na etapie jezdzenia na \'rowerku\' i zabaw jakimis koparami :P + piaskownica oczywiscie :) A mam jeszcze jedno pytanie. U mnie w miescie jest pamiarnia i myslicie, ze z 2 latkiem mozna sie tam wybrac? Sorry za glupie pytania, ale ja nie mam dziecka, a nie chce zeby sie znudzilo po 5 minutach :)

Gość Mimbla 23
Radziłabym książeczki w sztywnej okładce.Dzieci w tym wieku mają pełno zabawek,a takie ksiżeczek nigdy nie jest za dużo.

Gość mama dwulatki 1
lego-odpada npewno-jest na nie za mały.Najlepiej kup mu cos jak juz bedą u ciebie..Zorientujesz się czego nie ma i co lubi .Moze basen?

do zwykłego parku z nim idź :) będzie się świetnie bawił. A jeśli klocki to nie lego, tylko takie zwykłe, duże, kolorowe w dużym worku. One nie są drogie :)

Wlasnie chcialam kupic przed ich przyjazdem, dodam, ze mieszkaja sporo ode mnie i ten prezent trzeba by autokarem zawiezc, wiec basen odpada :O Jakies jeszcze pomysly? :)

Gość a dlaczego
te duze plastiloe klocki powinny byc jak najbardziej ok

Gość uppppppupu
:)

A może konik na biegunach? Dzieci w tym okresie kochają takie zabawki. Mój ma konika w kratę i jest zachwycony. Produkt dostępny jest w sklepie internetowym CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.