Get Оut 7 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, IV Knur RP napisał: tak tak prosiles o pomoc zeby sprawdzic nasza wiedze jeszcze jak ci napsialem co zmienic to nie mogles znalezc i pytales dalej Na koniec podałem prawidłowe rozwiązanie i pisałem abyś już wyłączył ten bełkotliwy ślinotok. Nie masz nawet podstawowej wiedzy i nawet byś nie wiedział jak obejść pin w telefonie ułomna pało bez szkoły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 53 Napisano 3 godziny temu a pod okiem dwie lezki by wyrywal jeze na bajere ze za glowy siedzial 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 53 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Get Оut napisał: Na koniec podałem prawidłowe rozwiązanie i pisałem abyś już wyłączył ten bełkotliwy ślinotok. Nie masz nawet podstawowej wiedzy i nawet byś nie wiedział jak obejść pin w telefonie ułomna pało bez szkoły. a to ten telefon jeszcze byl kradziony ze chciales pin obchodzic ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 7 Napisano 3 godziny temu 12 minut temu, IV Knur RP napisał: po pierwsze to ja znam jego adres a po drugie to co to ma do rzeczy ?moon tu wkleil numer telefonu ktory uzywal podpowiem ci. czy ty myslisz ze wyszukiwanie osob o tej samej twarzy to ci adres ich pokazuje i pesel ? tepszy jestes niz ogor Uja tam znasz skoro typ łacha drze z ciebie i z tutki . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 53 Napisano 3 godziny temu czas spac bawcie sie z krzysiem sami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 7 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, IV Knur RP napisał: a to ten telefon jeszcze byl kradziony ze chciales pin obchodzic ? Przykładowo nawet takich podstaw nie wiesz, to jaką ty możesz mieć wiedzę żadną przydatną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1422 Napisano 3 godziny temu 18 minut temu, Szpinak napisał: Jezeli w ogóle jest neutralny dla niego / w jego opinii to tylko dlatego ze go nie czyta. jesli czytalby i miał minimalny intelekt - skreślony by byl nikt normalny / mądry nie popiera widmoka ani nie marnuje na niego czasu. Tylko ślepi albo głupi. Ew bardzo zdesperowani Tak bo ty wiesz co on myśli i co ja myślę i co inni myślą. Daj juz spokój naprawdę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 7 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, IV Knur RP napisał: czas spac bawcie sie z krzysiem sami Mama cie woła żeby cię umyć zyepie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1422 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, IV Knur RP napisał: czas spac bawcie sie z krzysiem sami W końcu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 72 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Tak bo ty wiesz co on myśli i co ja myślę i co inni myślą. Daj juz spokój naprawdę. W sumie mógłby sam to skomentować : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 7 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Tak bo ty wiesz co on myśli i co ja myślę i co inni myślą. Daj juz spokój naprawdę. Kasę niech daje jak chce nas skłócić, a później nie musi wiedzieć że się już nie kłócimy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 7 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, yeya napisał: W sumie mógłby sam to skomentować : ) I będzie później tutka latać za nim jak za mną jeśli coś gość napisze nie po jej myśli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 72 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Get Оut napisał: I będzie później tutka latać za nim jak za mną jeśli coś gość napisze nie po jej myśli. Ale skoro jest i widzi : ) to czemu by nie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 72 Napisano 3 godziny temu Dobranoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1422 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, yeya napisał: W sumie mógłby sam to skomentować : ) Mógłby tylko dziś go nie widać a jutro pewnie temat usuną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 7 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, yeya napisał: Ale skoro jest i widzi : ) to czemu by nie... Ludzie wolą uniknąć ogona w postaci paryskiej tutki. Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1422 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Get Оut napisał: I będzie później tutka latać za nim jak za mną jeśli coś gość napisze nie po jej myśli. Już kiedyś skomentował kila razy nie po jej myśli więc wie z czym to sie wiążę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1422 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Get Оut napisał: Kasę niech daje jak chce nas skłócić, a później nie musi wiedzieć że się już nie kłócimy. Jak mam sie z tobą kłócić to za ciężkie i poproszę inne zadanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 7 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Już kiedyś skomentował kila razy nie po jej myśli więc wie z czym to sie wiążę Gość nie będzie chciał sie brudzić jakąś paryską łajzą i tu więcej ludzi ma ją za zyepa tylko nie każdy chce się brudzić właśnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 7 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Jak mam sie z tobą kłócić to za ciężkie i poproszę inne zadanie. Jeszcze trochę wolnego jest więc coś się wymyśli, ale mam wrażenie że oddała by dużo ze swojego żуcia gdyby zdołała nas skłócić Choć na telefon bo tu lipa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 7 Napisano 2 godziny temu Zresztą to nieudacznica bez kasy i nawet auta nie ma ani własnego lokum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1422 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Get Оut napisał: Jeszcze trochę wolnego jest więc coś się wymyśli, ale mam wrażenie że oddała by dużo ze swojego żуcia gdyby zdołała nas skłócić Choć na telefon bo tu lipa Weź no nie będzie zadnej kłótni chyba że ty zaczniesz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dirty Sanchez 21 Napisano 2 godziny temu 17 minut temu, Get Оut napisał: Zresztą to nieudacznica bez kasy i nawet auta nie ma ani własnego lokum. Ty tez masturbatorze dziecięcy nie masz i siedzisz u mamusi pod spódnica zboku terenowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach