Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jujuju

moje dziecko domaga się jedzenia w nocy !!!!!!!!

Polecane posty

Gość jujuju

jak odzwyczaic dziecko od jedzenia w nocy, sy ma 3.5 miesiąc i już i tak za dużo waży lekarz kazał mi nie karmic go w nocy a on budzi się regularnie o 1.00 i jak nie podam cyca to wyyyyyjjjeeeee, nan nic sie zdaje butelka z wodą, herbatka, uspokaja sie tylko przy cycku i nawet dużo nie je, mąż go usokaja, ja wtedy się usuwam zeby mnie nie \"wyczuł\" ale już trzci raz poddajemy się macie jakieś pomysły????

mi sie wydaje ze 3,5miesieczne dziecko to jeszcze malenstwo i to naturalne ze domaga sie jedzenia w nocy. Moze bardziej niz jesc chce mu sie nawet pic a wiadomo ze pokarm naturalny to najpierw woda a dopiero jak dziecko pociaga przechodzi wwe wlasciwy... nie wiem do jakiego lekarza chodzi ale ja na twoim miejscu zapytalabym o opinie neonatologa (lekarz od noworodkow i niemowlakow) np w poradni ryzyka w spzitalu czy nawet prywatnie. Moja corka nie byla grubaskiem ale znajomej synek to byl tluscioszek prawdziwy i lekarz nie mowil o niczym takim jak nie karmieniu w nocy i kazal podawac piers tak czesto jak maly bedzie chcial a teraz maly ma 3 latka i jest patyczakiem wrecz tak sie wyciagnal :) mysle ze przydalaby sie konsultacja z innym lekarzem, takie jest moje zdanie ps. ciesz sie ze maly sie budzi raz. Moja corka dopoki nie skonczyla poltora roku jadla w nocy co 60-90min... to dopiero bylo !!!!

Twoje dziecko ma jeszcze prawo budzić się w nocy.Dużo wazy? - tzn ile ?. I zazdroszcze Tobie że raz wstajesz do niej na karmienie bo ja musiałam dosłownie co godzine.I teraz chodź mały ma 10 miesięcy wstaje do niego 3 razy

takie malutkie dziecko musi jeść w nocy, nocny pokarm to dla niego bardzo ważny posiłek, tak malutkie dziecko nie wytrzyma bez jedzenia, moja mała ma 6 miesięcy skończone i w nocy domaga się jedzenia i ja jej daję mleko z kleikiem i żaden lekarz nie powiedział mi, że za dużo waży. uważam, że tak malutkie dziecko powinno jeść tyle ile chce, przecież karmiąc dziecko piersią karmimy je na życzenia a nie na godziny, czy na wagę, to jest moje zdanie, ja tak uważam, więc proszę tylko się na mnie nie obrażać:)

Gość jujuju
Kurczę mój synek wazy 8500 i ma 3.5 miesiąca, lekarka sie za głowe złapała i powiedział ze absolutnie nie wolno mu dawać jeść w nocy chyba ze chcę mieśc otyłe dziecko w przyszłości, Maly ciągnie cyca tylko 4 razy dziennie i kótko, tez mi sięwydawało ze nie je często widcznie ten typ tak ma, szybko rosnie i już... a w nocy bdzi sie o 1.00 a potem juz spi do 6 rano więc nie narzekam nie wiem co mam począć :( jesli chodzi o oduczanie to raczej nie wyjdzie mi to a poza tym ja chce go karmić nie wiem co o tym sądzić :( miałyście taką sytuacke??? Całuję

Gość agacia12345
ojojoj!!!!!to maly rzeczywiscie duzo wazy moja kinga na pol roku i wazy7200 ale gdy byla w wieku teojego bobaska jadla 3razy w ciagu nocy a nawet i czesciej teraz tez sie budzi i je raz a nawet2razy w nocy wiec to normalne ze twolj 3,5miesieczny maluch domaga sie jedzenia w nocy,ale skoro nie je tak czesto w dzien to skad u niego taka waga???

Gość jujuju
dzięki dziewczyny, nie chodzi mi o to ze musze wstawać i tak jestem nocnym markiem :-), je rzadko co 3 godz, w te upały częsciej gp przystawiałąm do cyca i ciągnie 5 góra 6 minut z każdego cycka, chyba mam tłusty pokarm i to dlatego :-) całuję

Zainwestuj w zagęszczacze do mleka. Mój maluch potrafił budzić się trzy razy na jedzenie. To było okropne wstawanie w nocy. Po stosowaniu tego zagęszczacza budził się tylko raz! Produkt dostępny jest w sklepie internetowym CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.