Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepewna uczuć

Ach ta niepewność...

Polecane posty

Gość niepewna uczuć

Chciałabym poznać Wasze opinie na ten temat.Otóż poznałam ostatnio przez brata fajnego chłopaka(z Brazylii) i wymieniliśmy się numerami telefonów.Byliśmy na spotakiu i moim zdaniem było bardzo miło.Myślałam,żę mu się spodobałam.Po spotkaniu odwiózł mnie do domu i zadzwonił dziękując za mile spędzony czas.Jednak od kilku dni prawie się nie odzywa chyba,że ja pierwsz napiszę sms lub zadzwonię to zaraz oddzwania i przeprasza,że on tego nie zrobił ale był bardzo zajęty.On ma teraz jakieś uszkodzenie mięśnia i wyjechał na leczenie do innego miasta.Dziś też pierwsza zadzwoniłam aby zapytać jak się czuję ale usłyszałam tylko"jestem teraz u lekarza- oddzwonię" No ciekawe.Jak myślicie czy on mnie spławia,czy się czegoś boi,czy już nie wiem co? Chciałabym wiedzieć na czym stoję,ta niepewność mnie dobija.Walczyć czy się poddać.Nie chciałabym ja zawsze pierwsza pisać czy dzwonić aby nie myślał,żę mu się narzucam.A Wy co myślicie.

Gość niepewna uczuć
bo mi bardzo na nim zależy on jest bardzo bogaty a do tego niewidomy wiec to moja jedyna brzydkiej i grubej maszkary by zlapac bogatego chlopa.

Gość niepewna uczuć
to mu sie chyba musze podlożyc by jakoś mieć z nim kontakt a najlepiej bachora by od niego kase doić.

zaczerniłam nicka aby się buraki nie podszywały...No właśnie też mam cichą nadzieję,żę te wszystkie wizyty lekarskie są teraz ważniejsze...ale masz rację jakby chciał to by znalazł 5 minut na naskrobanie smsa.Będę zatem czekać teraz na jego ruch.Jak się nie odezwię..trudno.Ja nie chcę niczego robić na siłę.Dziękuję za wypowiedzi nawet podszywaczom hehe...

Gość nie dzown nie pisz
nie ma co sie narzucac. moim zdaniem cie splawia. wogole sie tym nie przejmuj tylko idz szukac nowego.

Gość eeeee tam nie martw sie
nie on pierwszy nie ostatni, przyzwyczaisz sie.

Gość nie ma wiele na glowie
nie mozna miec tyle na glowie by nie napisac smsa o tresci zadzwonie niedlugo mam teraz tyle na glowie

Gość kiss me one more time
mam ten sam problem... ale nie warto czekać i się kompromitowac, bo to chyba facet powinien walczyc o kobietę i to ON powinien pisac esemesy i "zadręczać" ją pytaniami ;)

Macie całkowitą rację...Nie wierzę,by nie miał czasu zadzwonić na 5 minut chociaż.Jakby mu zależało to by znalazł czas tak,jak ja dla Niego...Przykro mi tylko bo narobił mi nadzieii :(

Gość niepwena uczuć
Niestety ludzie macie rację..do tej pory nie zadzwonił...SDmutno mi bardzo :(