jojojojojjjj 0 Napisano Lipiec 20, 2006 mam nadzieje ze nie było takiego tematu a chce wiedzieć b0 biore 4 opakowanie i przytyłam 3 kilo:/ najbardziej o zgrubły mi uda aż mi głupio w mini chodzić...czy mimo ze lekarz mówił że raczej po tym się nie tyje którejs sie zdarzyło??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość polliska Napisano Lipiec 20, 2006 niestety był Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aga123 Napisano Lipiec 20, 2006 ja biore ponad rok i dokladnie tak po trzech czterech miesiacach tez przytylam czuje sie opuchnieta poszlo mi w biodra i uda tak okolo 4 kg to napewno mam za duzo niestety wszystkie tabletki powoduja skutki uboczne w moim wypadku to tez bole glowy i cholernie wredny nastroj moj chlopak momentami ma mnie serdecznie dosc zreszta ja siebie rowniez:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jojojojojjjj 0 Napisano Lipiec 20, 2006 heh...masz dokładnie to co ja... cały czas ię kłócimy, wszystko mi przeszkadza, cały czas mi sie wydaje ze mnie zdradzi albo coś... ale z tym jestem w stanie żyć...gorzej z dodatkowymi kilogramami:/ chyba trzeba się wziąśc za siebie i mniej jeść, ale tu juz będzie trudniej:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aga123 Napisano Lipiec 20, 2006 wiesz ja nie jem wiecej :( a i tak czuje sie okropnie opuchnieta szczegolnie np rano jak wstane podkrazone oczy i taka pelna sie czuje no i te uda i biodra przed braniem tabsow wazylam 57 kg teraz waze 62 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aga123 Napisano Lipiec 20, 2006 no i mniejsza ochota na sex ale ogolnie to doslownie czepiam sie o wszystko rozwazam zmiane tabletek ale zupelnie nie wiem na jakie probowalam juz mercilionu , minuletu i na nich tez czulam sie podobnie:( zalama:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jojojojojjjj 0 Napisano Lipiec 20, 2006 moje to są pierwsze i póki co bede sie ich trzymać bo boję sie ze trafię gorzej;/ ja ochote na sex mam taką samą jak nie większą i to mnie własnie dziwi bo większość dziewczyn traci ochote...nurtują mnie tylko te udziska:) nie moge na nie patrzec:/ a no cóż...ćwiczyć mi sie nie chce i chyba juz takie pozostana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aga123 Napisano Lipiec 20, 2006 widzisz wszystko jednak zalezy od organizmu ja jak poszlam na silownie i powiedzialam dla faceta ze chce schudnac zapytal mnie tylko czy biore tabsy na moja twierdzaca odpowiedz powiedzial tylko tak"zapomnij" :( wiec co do ud to raczej cienko to widze a raczej grubo przy tabsach:)w moim rzecz jasna wypadku bo mowie Ci ze tak z obserwacji siebie wcale wiecej nie jem no:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jojojojojjjj 0 Napisano Lipiec 20, 2006 jak to??? to po tabletkach nie można schudnąć??? niewiemożliwe..powiedział Ci dlaczego????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aga123 Napisano Lipiec 20, 2006 powiedzial tylko ze tabsy dzialaja podobnie na zasadzie sterydow na cialo i ze to taki sztuczny tluszcz i ciezko to zbic cwiczeniami zrobia Ci sie po prostu miesnie a ja nie chce miec miesni tylko mniejsze uda biodra tylek:(tak jak wczesniej:( myslalam jeszcze o glodowce tak na tydzien np zeby zobaczyc czy cos wogole uda mi sie zbic z wagi i jak szybko bo nie moge juz na siebie patrzec szczegolnie teraz latem:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jojojojojjjj 0 Napisano Lipiec 20, 2006 no to super...:/ głodóweczka by sie przydała ale cóż...nie potrafie się powstrzymac:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aga123 Napisano Lipiec 20, 2006 ja to sobie wyjelam swoja dzinsowa miniowe przed braniem tabsow i co jakis czas probuje ja zalozyc:) od razu nie mam ochoty na nic:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fiona*** Napisano Lipiec 20, 2006 widze ze nie jestem sama :( yasmin to moje 3 tabletki i tez przytylam dosc szybko z 54 na 59-60 warjactwo jak dla mnie, bo zmienialam jeanine na yasmin zeby zbic tak wage bo po roku brania jeanina zaczelam puchnac hm mozne jednak yasmin nie sa takie cudowne hm , a z silownia i areobikiem potwierdzam nie da sie zrzucic :( chyba zmieniam yasmin - poprosze lekarza o inne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość *a* Napisano Lipiec 20, 2006 A gdyby tak zamiast tabletek plastry? Czy to pomogłoby? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość emilka22 Napisano Lipiec 20, 2006 przytylam po jasmin ok 4 kg na szczescie schudlam ale potrzebna byla dieta i wogle zle sie czulam po yasmin wiec nie polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olaaaaaaaaaaaaa Napisano Lipiec 20, 2006 Hej! Ja biorę yasmin już od roku i szczerze mówiąc nie mam żadnych efektów ubocznych z wagą. Jak bylo - tak jest. Czasem tylko w przerwach opakowań mam potworne bóle głowy. Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach