Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grejfrutowa

Dziewczyny - ALE SZCZERZE - czy te balsamy przeciwcelulitowe pomagają?

Polecane posty

Gość grejfrutowa

Czy to tylko pic na wodę?

Gość ja tooo wiem
pomagają ale tylko wtedy jak stosujesz skuteczną diete same balsamy tylko wygladzą i napną skore ale celulitis nie zniknie raczej

Gość Żelówa
pewnie że pomagają. Szczególnie skuteczne są wtyedy gdy posmarujesz się nim, a potem zasiadziesz przed kompem z wieeeelką paką chipsów, czekoladą i orzeszkami. Zjadaj to co do ostatniego okruszka. I najlepiej tak co dziennie. Pamiętaj: ZERO ruchu i diet!!! Tylko balsam wyszczuplający ci pomoże. W taki sposób schudniesz z 20 kilo w ciągu miesiąca. Pozdrawiam i życzę smacznych chipsów i czekoladek przed kompem!!!

pomagają ale potrzebna jest systematyczność i dieta+ruch... ja w 3m-ce schudłam 12 kg i zniknął mi celulit na udach praktycznie do zera...sama jestem w szoku ale używałam tych w tzw.wyższej półki...sam krem cudów nie zdziała, niestety!

Gość odchudzająca sieeeeeeee
Shila jak schudlas az 12kg ??

dieta ŻM czyli Żryj Mniej + ruch(rower)...na początku było ciężko ale sama nawet nie wiem jak to mi sie udało...

Gość Spaki
chyba mózgu ci zeszło tyle...

na pewno nie aż tyle żeby się wdawać z tobą w dyskusje...

Gość zelowa po co
plujesz jadem dziewczyna zadala tylko pytanie, skad wiesz ze nie stosuje diety i nie cwiczy

Gość Żelówa
Na głupie pytanie głupia odpowiedź.

Gość nie ma głupich pytań -
- są tylko głupie odpowiedzi - takie jak Twoja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ojeju a ja nie wiem...
jakie te dzisiejsze dziewuch są głupiutkie. Zadają naiwne pytania. Od kiedy to siedząc za komputerem i objadając się ciasteczkami i smarując balsamem wyszczuplających można schudnąć? Te wszystkie balsamy, żele, kremy to jest jedna wielka bujda. Pracuję w pracowni chemicznej, co prawda firmy produkcyjnej plastik i artykuły plastikowe, ale kiedyś z koleżanką zbadałyśmy skład właśnie takich balsamów i zwykłych balsamów (takich nie "wyszczuplających"). Wynik nie był dla nas zaskoczeniem. Skład tych pierwszych i tych drugich był prawie identyczny, a były to różne balsamy, różnych firm. Różniły się tylko rodzajem substancji zapachowej, która nie ma najmniejszego wpływu na redukcję tkanki tłuszczowej. Ciekawe prawda....????

Balsam z Oriflame na cellulit jest swietny. O ile oczywiscie systematycznie go stosujesz.

dziewczyny... nie wiem co macie na myśli mówiąc o skuteczności.. shila twierdzi, ze schudła 12 kg, smarowała sie do tego żelem i nie ma cellulitu. A ja idę o zakład że nawet jakby schudła i nie stosowała zelu to celulozy też by nie było. Jasne, delikatnie napinają skórę i poprawiają nasze samopoczucie ale: żadna dziewczyna, która TYLKO smaruje sie żelem a ma celulit nie sprawi ze zniknie. Jeśli zmieni dietę, dołączy ruch i do tego zel - efekt będzie. I dotyczy to zarówno kosmetyków za 10 zł jak i 100 zł.

Gość ona ma rację
Frostka ma rację, nawet jakby shila nie stosowała balsamów czy żeli a stosowała odpowiednią dietę i ruch to celulit i tak by zniknął. Nie potrzebnie tylko wydała kasę na te specyfiki.

Gość grejfrutowa
Witam na moim topiku zgryźliwe dziewuchy. Możecie mi powiedzieć, w którym miejscu napisałam, że obżeram się czipsami i nie mam ruchu? Oświecę was - przez rok brałam sterydy, bo jestem przewlekle chora i przytyłam PARĘ - nie parędziesiąt kilogramów. To raz. Po drugie jestem na diecie. Po trzecie ruszam się - jak najbardziej. Chciałam tylko wiedzieć, czy balsamy WSPOMAGAJĄ utratę celulitu, czy nie. Faktycznie, nie sprecyzowałam tego w temacie topiku, ale mimo to uważam, że niektóre wasze odpowiedzi są chamskie. Wielkie dzięki.

Gość jesteście wstetne

Gość poMAgaJĄ
pomagają, ale musisz oprócz tego balsamu używać rączek swoich albo chłopaka -> w celu masowania;) do tego picie większej ilości wody, ale nie tylko np. 4 szklanek dziennie, raczej 8 i wiecej!! ruch, polecam spacery, wchodzeni epo schodach unikanie fast foodów i żywności typu chipsy

Gość polecam krem do ciała
ujędrniający Thalgo i taki żel Lancome też ujędrniajaćy:) Obydwa produkty są super i działają:) No, może nie rewlacyjnie, ale jak sie troszkę poćwiczy, to skóra jest jak jedwab. Nie ma porównania do żadnego taniego balsamu.