Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

analny weteran

dostałem mandat!!

Polecane posty

Gość poołykacz żyrafff
nigdy nie dostałam mandatu:P;) zawsze owijam psiaka;)

Gość i co....
z tym mandatem?

Gość i co....
za co ten mandat ? jaka kwota ile punktow;)

Gość i co....
to straszne, ja nie płace mandatow:) a często łamie przepisy-po to są przepisy....;) zapłać i zapomnij. wielkie rzeczy , pewnie Jesteś świetnym kierowcą;)

Gość szczery pan
Mi wlepili wczoraj za paerkowanie w niedozwolonym miejscu - 100 zl. Moglem tego uniknac, szmaciarz podchodzi i pyta sie czy to moj samochod a ja glupi mu powiedzialem ze moj. Gdybym nie powiedzial ze nie moj wsadzilby wezwanie za wycieraczke. Czlowiek sie uczy na bledach:)

hehe, tak samo ja żałuję, że nie dałem od razu rury i mogłem skręcić w jakąś boczną uliczkę, oni dopiero po chwili jechali za mną. ale właśnie, człowiek uczy się na swoich błędach. dwa razy miałem fajne akcje z których wybrnąłem dosyć opłacalnie: pierwszy raz, w andrzejki na 70 miałem 110 i skończyło się na dyskusji \'co z panem zrobimy?? tutaj jest stacja, pan pojedzie po taki napój z %, ale taki konkretny, 0,7\" - oni byli w porządku. druga akcja jak jechałem przez żory w nocy, przejechałem stop dosyć szybko i dwupas, a po chwili, gdy pały już za mną jechały to na 40 miałem 130 i jeszcze jak głupi przyspieszałem bo myślałem że jakiś cwaniak chce się ścigać :D ale też byli luźni, chcieli mi dać 500 zł a skończyło się na 70 zł czyli po flaszce na głowę :) jeszcze się śmiali że chcieliby smirnoffa 3l ale nie zmieści im się do bagażnika :D pozdro

Gość puste baranie łby z was
naprawdę nie macie czym zaimponować jak tylko swoja głupotą? Odebrałabym ci prawo jazdy pacanie :P

Gość oleeks
a ja bym pozamykałpalantów co stawiają durne oznakowania na drogach - co chwila 40/km/h ograniczenie; jedziesz a tu NIC. W końcu te ograniczenia olewasz bo stawiajągdzie popadnie. No i pozamykałbym jeszcze te ciapcie co wolno jeżdżą...

dokładnie, ludzie odpowiedzialni za ustawianie znaków i sygnalizacji świetlnych w ogóle nie myślą. na słowacji zajebiście się jeździ i z kulturą, pierwsze skrzyżowanie ze światłami widziałem daleko daleko. a w polsce?? CO CHWILĘ światła, zupełnie niepotrzebnie. ostatnio w moim mieście skończyli obwodnicę, dwupas z tunelem, który łączy jeden koniec miasta z drugim - założenie to chyba jest droga szybkiego ruchu, prawda? a oni jak debile postawili tam co chwilę światła, nawet z jakichś osiedlowych uliczek, skąd wyjedzie parę aut na godzinę, zupełnie bez sensu. chętnie poczytam Wasze przygody, jakie mieliście z niebieskimi panami :)

Gość oleeks
Warszawa, cięcie ronda z pasa zewnętrznego na pierwszy, 4 pasy :D Policja za słupem na rondzie, macha. Zjazd na wyspę. Podchodzi, o gumy zjechane, luz na kierownicy, rondo w poprzek - 500 zł. Wsiadam do suki, drugi mówi - Pan tam z tyłu zadziałą. Ile ? Stówka. Wysiadam a on mnie instuuje: - tylko pan się tam nikomu nie chwali, - Odpowiadam (gafa!) Pan mi dobrze zrobił, ja wam.... - dobrze to panu może dziewczyna zrobić - odpowiedział. Rechocząc się pojechałem dalej. Wsiadając do auta zauważyłem kolejnego zatrzymanego, a policjant wygłaszał widać dobrze opanowaną regułkę: - gumy zjechane, luz na kierownicy...... >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>. Okolice Płońska, ładna górka, pusto, lecę 150km/h.... (ograniczenie do 60?!!) Lizaczek, zatrzymuję się 100 metrów za nimi. Biegnąc pytam: ile ? 122 km/h ! EEeee to wychamowałem. Ubaw ogólny, stówka w dowód i heja dalej.

Gość uuuuuppp

Gość kik*
U mnie w miescie mogliby trochę mandatów powlepiać pacanom, którzy parkują na skrzyzowaniach.

Gość kik*
A! I na rondzie pod Urzędem Mista. Ale tamci nie dostaną...:o