Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzena1111

czy ktos ma ptaka gwarka?

Polecane posty

Gość marzena1111

Jesli ktos z was ma w domu gwarka piszcie!:))

Gość kozaboza
nikt nie ma?

Gość marzena1111
a ty kozaboza masz?

Gość mój ptak nazywa sie penis

Nie mam , ale bywam w domu gdzie jest , cudowne przezycie :D Zawału mozna dostać . Coś miauczy pod kanapą .... dosyć rozdzierająco , zagladam a tam we własnej osobie siedzi sobie to cudo i drze ryja . Uspokoił sie , długo nie trwało nagle zaczął przejezdżać pociag / Następnie z potwornym skrzypieniem otwieraja sie drzwi :( Szczerze to nie wiem , jak to mozna na dłuzsza mete wytrzymać :D

Gość marzena1111
ja mam gwarka od roku, kiedy mial pol roku zaczal mowic , teraz to potrafi powtorzyc wszystko:)) ciekawi mnie jakie macie doswiadczenia z tymi ptakami.Ja nie zamienilabym go na zandego psa czy kota.

A mnie ciekawi , czy zaczął Cie juz robić na \"telefon \" ? :D To jedna z ulubionych zabaw tego którego znam . Przez jakis czas robił tylko za stacjonarny , w krótkim czasie poszerzył działalność do komórek ;)

Gość marzena1111
nie oui, nie nasladuje telefonu.ale za to potrafi swietnie nasladowac wszelkiego rodzaju ludzkie odglosy typu chrzakanie, smarkanie, kaszel, nawet czkawke. Gwarki powtarzaja czesto to co im sie podoba.:))

Gość 11111111
marzena1111 a mozna wiedzieć ile zapłaciłas za gwarka,podobno sa bardzo drogie ?

Gość iaiaiaiaiai
A podobno gwarek robi fajny bałagan gdy je...Rozrzuca jedzenie w promieniu trzech metrów, a żywi się głównie owocami :-O

Gość marzena1111
mieszkam w stanach, tutaj gwarek kosztuje 1000$. W Polsce to nie wiem, ale chyba drogo bedzie, jakies 2000zl ja mysle. A co do smiecenia jak je to rzeczywiscie prawda.:))) trzeba czesto sprzatac.