Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 66666

Znielubiłam imię Julia, bo co druga dziewczynka teraz tak się nazywa.

Polecane posty

Gość nie język netu
tylko ty jesteś pojebana . Bye

Gość A ja nie znoszę tego imienia
od zawsze.......

Gość JA lubię to imię
ale u mojego syna w grupie są 4 Julki na 11 dziewczynek :O

Gość Moja córka też Julia
Teraz strasznie żałuję

Gość fajne imię

Gość sjbefusbfz
znam pare dziewczyn o imieniu Julia których po prostu nienawidze. Taki typ wywłoki o zawyżonej samocenie. Przez nie do każdej nowo poznanej Juli jestem zdystansowana :-(

Osobiście znam 20 dziewczyn o tym imieniu. Jest to chyba najbardziej oklepane imię z możliwych. Imię samo w sobie nie jest złe. Poza tym jeśli jakieś imię przypadnie mi do gustu, to nie zwracam uwagi czy jest oklepane czy nie. Tak jak z Oliwią, zawsze tak chciałam nazwać swoją córkę; mimo, że Oliwek jest ostatnio pełno:P Jeśli chodzi o Kasię, jest to chyba najgorsze kobiece imię, aczkolwiek nie chcę nikogo urazić. Kasia jeszcze jako tako brzmi, ale Katarzyna jest po prostu przeokropna.

Gość lepsii
wiecie co chyba kazdy ma tu po nascie lat niby bez sensu temat ale mozna se pogadac nie bywam na mniej ambitnym topiku i nikt sie tam tak nie wyzywa a co do imion to kazdy czas ma swoja mode w mojej klasie prawie polowa to byly kaski taka juz natura ludzi ze ida za moda to tak jak byscie nadal nosily dzwony z lat 60 tych

Gość gabrysia.-.
u mojej corci w przedszkolu, w jej grupie jest 5 Julii na 10 dziewczynek, dobrze ze moja to Monika.

Gość lepsii
mnie sie podoba imie Jagoda jesli mi z nim nie przejdzie dam tak na imie corce :P

Gość haaahaaab
wczoraj ide sobie ulica... a tam dwie mamy ze szkrabami swoimi (2 male dziewczynki). Mama jednej mowi "Choc sie wysikaj JULKA! Choc sie wysikaj, bo zaraz narobisz w majty tak jak Oliwia!' :D Dwa najbardziej oklepane imiona ostatnio! Zywy dowod widzialam :P

Gość .akama
Mieszkam w małym miasteczku, Oliwii nie ma tutaj żadnej, bynajmniej o takiej nie słyszałam, a Julii jest pełno.

Gość izi70
a ja urodziłam córkę w lutym 2006 i dalismy jej na imię MAŁGORZATKA a mam jeszcze SYLWIĘ 9lat i DAMIANA 12lat

Gość Ładnie teraz Małgosia
to bardzo rzadkie imię. I bardzo dobrze! Przynajmniej oryginalne :)

Gość Ładnie teraz Małgosia
Własnie Hanię :)

Gość .A**na
Paulka123----> Z wymienionych przez Ciebie imion dla dziewczynki wybrałabym imię Amelia. Gabriela kompletnie mi się nie podoba, no chyba, że męska wersja tego imienia- Gabriel dla chłopca. Weronika jest dla mnie za popularna, znam kilkanaście dziewczyn o tym imieniu. Zuzanna fajne, ale skrót Zuzia, Zuzka nie bardzo;) Hania, Hanna, to śliczne imię. Nie jest aż tak popularne i oklepane, ale w zestawieniu z Amelią wybrałabym Amelię.

Paulka nasza corka ma na imie Gabriella, urodzila sie w 2002 roku i jak pozniej w gazecie lokalnej byl ranking imion to okazalo sie ze USC w roku 2002 zarejestrowano tylko jedna Gabriele wiec nie ma obawy ze polowa klasy to beda Gabrysie :) w nastepnej kolejnosci pozoba mi sie Amelia i Zuzanna a Weroniki sa troche juz oklepane, przynajmniej w moich stronach. O Haniach sie nie wypowiadach bo mam z nim zle skojarzenia :D pozdrawiam

Mój syn też był Julią i to do 30 tygodnia...tylko nagle wyrósł mu ptaszek ;)i został kacperkiem