Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heart

masz serce? prosze

Polecane posty

Gość ELPEREK
a ja nie bo jest mało informacji...

Gość tak se pisze
ja też podpisałam

Gość tak se pisze
LPR? rosssumiem...

Gość ELPEREK
gówno rozumiesz. Poprostu zanim pod czymśsię podpisze chcę dobrze znać sprawę. Dlaczego budujątam a nie obok, jakieś powody chyba mają ? Zieloni wkleją zdjęcie wilka czy zająca i już politowanie budzą. Zo taka to duża dolina że wilki tam siedzą ? I akurat kilka kilometrów dalej już przeszkadzać im to nei będzie ? Wiesz jakie rewiry ma zwierzyna ?

Gość podpisujcie
Dlaczego mają niszczyć przyrode i pozbawiac domu zwierzęta tam zyjace?? To jest straszne!!! Mam nadzieje ze petycja i podpisy pod nią dadzą oczekiwany efekt!!

Gość ELPEREK
Dlaczego ? Zaorajmy drogi asfaltowe ! Lasy zadzmy, w jaskiniach mieszkajmy...

Gość Just meee
Podpisałam

Gość podpisujcie
wiesz co,dlaczego maja niszczyc taki piękny krajobraz?? Wiem,Polska musi sie rozwijać,budować nowe autostrady ale dlaczego kosztem zieleni i zwierząt tam zyjacych??? bez sensu!!Idą na łatwizne!! Zero wyobrazni!!!A potem narzekają ze nie ma juz zielonych miejsc....

Gość ELPEREK
Kurfa kobieto, a co mają przez środek miasta obwodnice budować ?

Gość podpisujcie
najłatwiej jest coś zniszczyc!!! tylko tego juz nie bedzie sie dało odzyskac!!Trzeba szanować to co dała nam Matka Ziemia bo za kilka lat nawet nad morzem zamiast piasku bedzie asfalt!!!

Gość podpisujcie
Czyżbyś należał do LPR???:O:O:O Mówie-najłatwiej iść na łatwizne!!!:O:O troche pomyślunku i wszystko jakoś da sie rozwiązać!!!

Gość podpisujcie
a zreszta co ja tu bedę z tobą dyskutować-chcesz zyć w betonowej dzungli-prosze bardzo. Tylko za kilka lat nie płacz ze twój piesek nie ma gdzie kupki zrobic bo wokoło bedzie tylko beton,asfalt,drogi.....

Gość ELPEREK
nie, zgrywam się z lpr. Pomyslunku ? Napewno myśleli jak mają to zbudowac. Jakoś w innych krajach autostrady łączą z zieleniom i zwierzyna, przejścia itp. Może tędy droga ? Najlepiej robić petycje bez znajomości sprawy i ew. kompromisu i nadal żyćw zaścianku...

Gość ELPEREK
sram na kundle i ich właścicieli w blokach. Blok to nie miejsce na psa a chodznik to nie sracz :D

Gość argh
a moim zdaniem to ludzie mają i tak zbyt niską świadomość tego co się wokół nich dzieje....zawsze jest kłótnia o pare kilometrów w lesie ale ile ich spłonęło z powodu ludzkiej bezmyślności i głupoty.....drogi są potrzebne..i zawsze jest coś za coś...słuchałem wczoraj w radiu całą audycję na ten temat..podbno "zieloni" pokazali jedynie alternatywną kreskę na mapie byleby omijała tereny dzikie.....nie podpisujcie wszystkiego "na pałe" bo to takie pro ekologiczne...każda gmina ma za zadanie rozwijać się w zrównoważony sposób...tu zabiora tam dadzą i tak po prostu jest....nie pisać płomiennych apeli tylko opierdalać sąsiadów wyrzucających śmieci do lasu

Po prostu w większości wypadków lobby budowlano -drogowe wybiera wyjścia \"lepsze\"dla nich,a nie dla przyrody,czy pośrednio dla Nas. To samo jest z np.zaporami przeciwpowodziowymi. Zamiast tak jak to robi się na zachodzie odnawiać \"tereny zalewowe\" tzn wszelkie torfowiska i bagna ,które najpierw pochłaniają wielkie ilości wody przy wiosennych i nie tylko podtopach ,a w czasie upałów oddają tę wilgoć,to na siłę buduje się zalewy,które żeby były gotowe do pobrania wody z naprawdę dużych powodzi POWINNY BYĆ PRAWIE PUSTE ! Ale NIE SĄ ! Bo są wykorzystywane TURYSTYCZNIE i w czasie powodzi trzeba spuszczaś z nich wodę ,żeby zrobić trochę miejsca na następną. A w takim pośpiechu spuszczana robi więcej szkody ,bo jest b. szybka i niszczy wszelkie zakola w rzece . Wszystko to spowodowane jest tym że UE rozdaje pieniądze nie sprawdzając dokładnie jakie z tego będą skutki !