Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola22

Upały a dłuższy cykl - bardzo proszę o odpowiedź

Polecane posty

Gość Ola22

Mam do was kobietki pytanie: kilka razy słyszałam że takie upały jakich właśnie doświadczamy mogą wpłynąć na przesuniecię miesiączki. Ja na swoją czekam już 6 dni i chciałabym dowiedziec sie czy któraś z was rzeczywiście znalazła sie w podobnej sytuacji, czy ta sprawa z upałami to tylko teoria i mogę powoli kupować testy. Dodam jeszcze ze kilka razy w ciągu ostatnich lat zdarzyły mi się takie kilkudniowe spóźnienia, ale to nie zmienia faktu że tym razem się denerwuję.

Gość o dżizes
kup test! a co jak ci powiemy, że to przez upały to go nie kupisz? matko ja bym nie wytrzymała! ciagle sie zastanawiam, czego oczekują takie dziewczyny co zadają pytania typu: jak myślicie czy jestem w ciaży czy może zjadłam za dużo fasolki po bretonsku

Gość o dżizes
a poza tym jak nie chcesz zajsć w ciaże to sie ZABEZPIECZAJ

Gość owszem upały mają
wpływ, tak samo jak stres, zmioana klimatu i wiele innych czynników. Dziwie sie bo ja bym tez nie wytrzymała 6 dni , zaraz bym zrobiła test

Gość Ola22
Do 'o dżizes' Hmm, dzięki. Właśnie takiej odpowiedzi oczekują zamartwiające się nastolatki. Jeśli w ogóle PRZECZYTASZ to co napisałam, wyraźnie pytam czy inne dziewczyny znalazły się w takiej sytuacji. TO było pytanie, a nie "Czy myślicie że jestem w ciąży?" Dziekuję za ostatnią wypowiedź.

Mi @ ostatnio spóźniła się trzy tygodnie i może to przez upały ale fakt też bym chyba zbzikowała tak czekając, test jeden robiłam 5 dni od spodziewanej a drugi tydzień później, bo @ ciągle nie było..

Gość do Ola 22
Jezeli podejrzewasz ciąze to zrob test, jezeli nie to spokojnie poczekaj,. Witamina C w nadmiernej ilości pwowduje równiez przesunięcie miesiączki, czytałam o tym na tym forum w którymś temacie :)

Gość Ola22
Serdeczne dzięki dziewczyny!

Gość rossa2
mi też się @ przesunął o 4 dni przez upał chyba bo w zeszłym roku było to samo...

Gość tez ja tak miałam
wiem co czujesz,ja tez odchodziłam ostatnio od zmysłow bo mi sie okres spozniał--jak sie poznmiej okazało--przez uały. A spozniał mi sie az 2 tygodnie i odczepcie sie od niej--to ze pyata o to czy upały wpływaja na okres --to nie to samo co pytanie o to czy jest w ciazy a ty sie olu nie martw--ewnie niedługo bedzie okres :)

Gość o dżizes
napisałaś, ze tym razem sie denerwujesz, ale chyba nie brakiem krwi na majtkach tylko tym, że jesteś w ciaży! nie rób testu, poczekaj aż sie upały skończą

Gość jjjjjhh
upały niewatpliwie wplywaja na nasz cykl, czest sie opoznia okres i jest bardziej obfity.

Gość głodna jestem
mi jak pzrychodzilo lato czy zima zawsze 2 tyg sie pzresuwal

Mam opozniona @ o 8 dni ,a zawsze bylo jak w zegarku.Cholerny upal :O

Gość kasia....
upały zmieniaja nasz cykl niewatpliwie.

Jak chcesz mieć pewność kiedy są dni płodne koniecznie używaj testów owulacyjnych. Będziesz miała stuprocentową pewność. Produkt dostępny jest w sklepie internetowym CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.