Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 alergiczka

najlepsi dermatolodzy w Warszawie...prosz臋 o pomoc

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Udaj si臋 do Centrum Dermatologicznego "FEBUMED". Jestem pewna, 偶e Ci pomog膮. Lecz臋 si臋 u nich na 艂uszczyc臋 i efekty s膮 zauwa偶alne (偶adna inna klinika nie potrafi艂a mi pom贸c).

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 IzaPyza
Najlepszych, to znajdziesz w Febumedzie :-).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zgadzam si臋 z poprzednikami. Sama lecz臋 si臋 w tym gabinecie i naprawd臋 jestem zadowolona (ju偶 na pierwszej wizycie ustalono kompleksowy plan leczenia).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja tak偶e lecz臋 si臋 w Centrum Dermatologicznym "Febumed". By艂am w kilku klinikach, jednak偶e dopiero w tej zaj臋to si臋 mn膮 tak, jak powinno...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ze swojej strony mog臋 poleci膰 Ci Iwon臋 Bryszewsk膮 - Cyniak - przyjmuje w Febumedzie, przy ul. Batuty 7. Uda艂o jej si臋 rozprawi膰 z 艂uszczyc膮 u mojego m臋偶a :-).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ol Ga
Wraz z moim nastoletnim synem ucz臋szczamy do dermatologa znajduj膮cego si臋 przy ulicy Kasprowicza 27, ich adres internetowy to http://www.high-med.pl/ gdzie polecam zapozna膰 si臋 z ofert膮 wed艂ug preferencji. Ada艣 ma 12 lat i bardzo zale偶a艂o mu na zwalczeniu efekt贸w ubocznych dojrzewania, Pani doktor spisa艂a si臋 na medal!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
do listy najlepszych dermatolog贸w na pewno doda艂abym p. dr Barbar臋 Bojar z przychodni Prosen. Konkretna, kompetentna i skuteczna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ma艂go艣ka771
Tutaj http://wilmed.pl s膮 namiary na specjalistyczn膮 przychodni臋, kt贸ra ma wielu 艣wietnych lekarzy, w tym w艂a艣nie dermatolog贸w. Warto i艣膰 do osoby, kt贸ra ma do艣wiadczenie, poniewa偶 dermatologia jest naprawd臋 trudn膮 dziedzin膮.

Udost臋pnij ten post