Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szarada

Czemu faceci są ślepi!!Kiedy ich dziewczyny chorują na anoreksje!!Czemu do tego

Polecane posty

Gość fdf
chudne coraz bardziej i mojemu chlopakowi sie to podoba wiec nie przesteje

MASZ RACJE, FACECI SĄ ŚLEPI. MOJ JEST NP. ZASLEPIONY MIŁOŚCIĄ I NIE WIDZI MOJEGO CELLULITU NA UDACH:p. DLA NIEGO MAM IDEALNĄ FIGURE, OWSZEM JESTEM SZCZUPŁA, MAM LEKKĄ NIEDOWAGE JEDNAK MOJA FIGURA NA PEWNO NIE JEST IDEALNA. CHLOPAK PRZYNOSI MI ZAWSZE SŁODYCZE BO WIE ZE MAM DO NICH SŁABOŚĆ I NAZYWA MNIE SWOIM MAŁYM ŁAKOMCZUSZKIEM. A JAK MOWIE ZE BEDE GRUBA TO ODPOWIADA \"I BARDZO DOBRZE\". CHCE ZEBYM BYLA \"MIECIUTKA\" I ZEBYM BYLA NAWET GRUBSZA NIZ JESTEM, BO UWIELBIA SIE PRZYTULAC DO TAKIEGO CIALKA.NA PEWNO NIE CHCIALBY ZEBYM SCHUDŁA. JEDNAK ZNAM JEDNA DZIEWCZYNE, KTOREJ CHLOPAK UWIELBIA TAKA \"ANOREKTYCZNĄ\" URODE. ONA, MIMO ZE ZAWSZE BYLA STRASZNIOE WYCHUDZONA TO TERAZ PRZEZ NIEGO SIE INTENSYWNIE ODCHUDZA I CWICZY. PARANOJA.

Gość miszka....0001
kiedyś czytałam artykuł pt "Kobiety są głodne!". Pisano że większośc kobiet tak naprawdę wciąż jest głodna. Że to nie jest w dobrym tonie u kobiety zjeść tyle żeby czuła się pełna, że w restauracji jeśli jest z facetem, nie obżera się, bo w koncu co on pomysli, a faceci myślą że ona po prostu tyle jada. Autorka artykułu pisała że ma kolegę, takiego Casanovę, a jego sekret tkwi w tym, że on wręcz KAŻE kobietom jeść, zaprasza je na duże dania i mowi "przy mnie nie musisz się wstydzić, zjedz wszystko". Ostatnio byłam w drogiej restauracji, zamówiłam ziemniaki pieczone i kawałek piersi z kurczaka. Porcja była jak dla ptaszka. Jeden ziemniak pokrojony w plasterki i kawalątek mięsa, ale maciupki. Większośc na talerzu stanowiła dekoracja. Ja nie jadłam wtedy cały dzień, więc chciałam się najeść. Przy płaceniu rachunku facet mowi "smaczne było?", ja zażartowałam "tak, ale mała porcja", a on "musieliśmy zmniejszyć porcje, bo kobiety które nas odwiedzały, zawsze zostawiały jedzeniu na talerzu, nie mogły tego zjeść". Poczułam się dziwnie.... Ja wciąz byłam głodna!