Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewunia090909

blizniaki?

Polecane posty

Gość ewunia090909

mój facet powiedział mi że jego mama ma siostrę blizniaczkę, podobno co drugie pokolenie dziedziczy te geny. Jakie zatem istnieje prawdopodobieństwo że będziemy mieć blizniaki?

Gość galinka
w mojej rodzinie to właśnie ze strony mężczyzn przekazywano geny "bliżniacze", ale jednak gdyby to ze strony Twojej matki były bliżniaki lub jeśli ty jesteś bliżniaczką prawdopodobieństwo jest większe. największe szanse mają kobiety starsze lub te, które przeszły terapię hormonalną, np. przy leczeniu bezpłodności. pozdrawiam

Gość ja mam 26
jezeli to ze strony faceta to nie masz co sie spodziewać bliżniaków. BArdziej musiałaby sie martwić jego siostra (jak ma) Bliźniaki mozna miec po terapii hormonalnej.

Gość pkilod
ty bliźniaków raczej nie będziesz miała ale za to twoje dzieci mają szansę :)))))

uwazam ze twoje dzieci moga miec bliżniaki ty nie pytałam lekarza mam podobną sytuacje

Źle się wyraziłam, jeżeli w rodzinie kobiety byłu bliżniaki dwujajowe, to wtedy ma ona dużą szanse też mieć bliżniaki. W Innych przypadkach to loteria.

Gość no to jak to jest
eee to moja mama ma siostre i brata blizniaków a ta siostra ma parke ... Czyli ze u mnie jest duże prawdopodobieństwo?:>

U mnie w rodzinie byly dwie pary bliźniat dwujajowych, od strony matki, blizniaki urodzila siostra rodzona mojego dziadka, czyli sa to kuzynki mojej mamy, natomiast od strony mojego ojca blizniaki urodzily sie tez u kogos z rodzenstwa mojej babci, czyli to kuzyni mojego ojca, czyli to byly pokolenie moich dziadkow i teraz czas na mnie :) pod koniec wrzesnia tez urodze blizniaczki dwujajowe :)

Gość hb
moj dziadek ze strony ojca jest blizniakiem i wlansie przypadlo na mnie...................niestety stracilam ciaze