Śliwka w Polonezie 722 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Śliwka w jaguarze napisał: U kogo? U 2 przewrażliwionych mamusiek i 1 trującej wiecznie? Bo nie widzę, aby reszta, czyli jakieś 90% forum, miało ból tyłka o to akurat. U jakichś 90 procent społeczeństwa, licząc bardzo delikatnie. Tu się zebrało kilkoro obrońców pedo sysia i pierwszy raz w historii typ wylazł z balansowania na krawędzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 78 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, uśpionaZzz napisał: No jakby poszli na priv to chyba by juz nie bylo takie zabawne, zreszta czy on memusie zadowoli jak to zwiędlak, dopiero na privie by sie okazalo ze som problemy przy horny memusce i by sie zawiodla xD Ten Chwilunia wydaje sie normalniejszy Cho na piwo do Konina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1425 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Spaghetti... napisał: Śliwka, wiem, że boli Cię, że Widmo nie widzi w Tobie kobiety, ale zrozum, że jego teksty nic nie wnoszą do twojego życia. Chcesz takiego faceta ? Jesli tak, to musisz się bardziej postarać mu zaimponować Że co prosze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbyt 9 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Przecież wiem o tym jaki On jest, ale chcesz go na siłę zmienic czy o co Ci chodzi ? Chodzi jej o to że niektórzy tak jak ty chcą się przypodobać każdemu i jednocześnie nikomu na jaja nie nadepnąć i tym samym rzna glupa że nic nie widzą nawet gdy ktoś odznacza się pedo zapędami których specjalnie nie ukrywa. Jakieś pojasnienia jeszcze byś chciał zanim odejdę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ginekolog z trójmiasta 12 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Szpinak napisał: Chodziłam i doceniam ze nadal nie masz Trust me, poporoś Klaudiusza o rozmowę na priv. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 12 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: A ty zrozum, że normalni ludzie na pedo teksty, zmyślanie bajek i ogólną obleśność reagują awersją. I nie ma to nic wspólnego z pożądaniem. Ile ty masz lat? I czemu bronisz pedo oblecha tak w ogóle? Nie oczekuj szacunku i prawdy w przypadku jeżeli ktoś tobą gardzi więc nie ma mowy o szacunku . Rozumiesz już czy upośledzony jesteś , że trzeba ci tłumaczyć tak proste mechanizmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uśpionaZzz 20 Napisano 1 godzinę temu Oh jakie straszne ludzie nie powinni sie brzydzic oblesnych dresiarzy panoszacych sie w internetach jak w swojej melinie a jednak sie brzydzo xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 78 Napisano 1 godzinę temu 13 minut temu, Onaaaa napisał: Dokładnie bo oni wiedzą lepiej i Elka to zła matka choć nigdy same dziecka nie miały. Brak słów. A to trzeba mieć raka żeby być onkologiem dżdżowniczko? (Dzieki sliwka dopiero sie dogrzebalam do starego posta) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 92 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, uśpionaZzz napisał: Oh jakie straszne ludzie nie powinni sie brzydzic oblesnych dresiarzy panoszacych sie w internetach jak w swojej melinie a jednak sie brzydzo xd Hhttps://www.tiktok.com/@eve.gwendolinee/video/7587384139020504342 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 439 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Że co prosze Taka jest prawda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 78 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, ginekolog z trójmiasta napisał: Trust me, poporoś Klaudiusza o rozmowę na priv. W jakim temacie? To jezowa chyba powinna prosić porównać fejki od Sysia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 439 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, 0dbyt napisał: Chodzi jej o to że niektórzy tak jak ty chcą się przypodobać każdemu i jednocześnie nikomu na jaja nie nadepnąć i tym samym rzna glupa że nic nie widzą nawet gdy ktoś odznacza się pedo zapędami których specjalnie nie ukrywa. Jakieś pojasnienia jeszcze byś chciał zanim odejdę? Wiem o tym, ale co to wnosi do tematu, skoro są kobiety którym się ten facet podoba ? Zmienisz to ? Ja na pewno nie Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 722 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Śliwka w jaguarze napisał: Nie trzeba być w żadnym top, aby obdzierać z prywatności własne dziecko czy świecić praktycznie golizną na insta - to też już się staje standardem wśród mamusiek. Na Insta takie profile obserwuje tysiące osób. Tu wchodzi 15 osób max. Czym Wy się podniecacie tak w sumie? Jeśli porównujesz wyciek że poszły nudesy do Leżaka do robienia sobie fotek na insta to już nie mam pomysłu na takie potężne fikoły. Mówię ci, w Republice zrobisz karierę z robieniem kurtyzany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ginekolog z trójmiasta 12 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, uśpionaZzz napisał: Oh jakie straszne ludzie nie powinni sie brzydzic oblesnych dresiarzy panoszacych sie w internetach jak w swojej melinie a jednak sie brzydzo xd każdej Darii śmierdzą syry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1425 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Szpinak napisał: A to trzeba mieć raka żeby być onkologiem dżdżowniczko? (Dzieki sliwka dopiero sie dogrzebalam do starego posta) Nie trzeba ale ty nie masz dzieci i nigdy nie zrozumiesz tego że ktoś ma i kocha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ginekolog z trójmiasta 12 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: H Zgłoszone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 280 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, Szpinak napisał: Buahaha wow, Szkoda ze taka harda nie jesteś jak trzebaby sie postawić tym którzy robią tu z ciebie shmate;) ale rozumiem ze to taki wstep, zgadzam sie możesz na mnie trenować wole to niz jak robisz z siebie people pleasera a raczej patus pleasera i serio zajmij sie tymi dziecmi bo śmieszki śmieszkami ale ty rzeczywiscie jesteś tu 7/7, może zamiast wbijać sie gachom na privy dowiesz sie co tam u syna Nikomu się nie wbijam na priv, znowu pudło. Ty faktycznie coś cpasz bo nie pierwszy raz jesteś taka nadmiernie pobudzona w nocy i piszesz elaboraty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbyt 9 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Wiem o tym, ale co to wnosi do tematu, skoro są kobiety którym się ten facet podoba ? Zmienisz to ? Ja na pewno nie Nie nie zmienię ale nie muszę udawac że to normalne bo wszyscy tak robią. Zreszta na cĥuj ja ci to tłumaczę trollu zasråny xD bajojajo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 92 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Jeśli porównujesz wyciek że poszły nudesy do Leżaka do robienia sobie fotek na insta to już nie mam pomysłu na takie potężne fikoły. Mówię ci, w Republice zrobisz karierę z robieniem kurtyzany. Muszę drukarkę kupić bo mam pomysłu huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 722 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Get Оut napisał: Nie oczekuj szacunku i prawdy w przypadku jeżeli ktoś tobą gardzi więc nie ma mowy o szacunku . Rozumiesz już czy upośledzony jesteś , że trzeba ci tłumaczyć tak proste mechanizmy. Tu dużo ludzi nie ma do siebie szacunku, a jednak nie belkocze o seksie i dzieciach w jednym, przygłupie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 78 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 17 minut temu, Zero cukru napisał: Niektórym się załącza instynkt macierzyński do obcych dzieci Niektorzy maja rozum, a nie wszyscy powinni mieć dzieci. to ze ktos bez dziecka wie ze dziecku generalnie sie poświęca czas to jakis ewenement wg ciebie? sa specjalisci z różnych dziedzin od dzieci bez dzieci to pierwsze primo a po drugie jest tzw chłopski rozum i widocznie osoba bez dziecka czasem wie lepiej niz ta z. odkrywasz Amerykę w puszce chłopcze? W tym wieku? Na kafeterii? Edytowano 1 godzinę temu przez Szpinak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w jaguarze 3 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: U jakichś 90 procent społeczeństwa, licząc bardzo delikatnie. Tu się zebrało kilkoro obrońców pedo sysia i pierwszy raz w historii typ wylazł z balansowania na krawędzi. Piszę o forum. 90% ma gdzieś jego teksty, tak jak na wielu niszowych forach o podobnym, luźnym klimacie. Nie piszę ani o realu ani o oficjalnych socialach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbyt 9 Napisano 1 godzinę temu Każdej klaudelizie jebje szamboniara ale mun lubi białe skarpety w ermaxach capiace gdyż dziadem kalwaryjskim molestującym ritardzicie jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 75 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Szpinak napisał: Chodziłam i doceniam ze nadal nie masz miałam... dlatego do Twojej osoby podchodzę z dużym dystansem, psiapsi raczej nie będziemy : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 722 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Nie trzeba ale ty nie masz dzieci i nigdy nie zrozumiesz tego że ktoś ma i kocha. Ja mam i tym bardziej nie rozumiem czemu cieszysz japę że przychodzi typ piszàcy o masturbacji dzieci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 439 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, 0dbyt napisał: Nie nie zmienię ale nie muszę udawac że to normalne bo wszyscy tak robią. Zreszta na cĥuj ja ci to tłumaczę trollu zasråny xD bajojajo Dobrze policjantko, wyżywaj się bardziej na mnie i załóż czerwone wdzianko skoro Cię tak martwią moje teksty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 78 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Nikomu się nie wbijam na priv, znowu pudło. Ty faktycznie coś cpasz bo nie pierwszy raz jesteś taka nadmiernie pobudzona w nocy i piszesz elaboraty. To był skrót myślowy. nie cpam nic i nie miałam cesarki. ale faktycznie od jakiegos czasu zauwazylam u siebie ze triggeruje mnie głupota i taka wyuczona bezradność muszę to pewnie przepracować. a ty sie niezle kryjesz ale nie ze mną te numery i jak widzisz - nie da sie tak działać żeby nikomu na nic nie nadepnąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 722 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Śliwka w jaguarze napisał: Piszę o forum. 90% ma gdzieś jego teksty, tak jak na wielu niszowych forach o podobnym, luźnym klimacie. Nie piszę ani o realu ani o oficjalnych socialach. Teraz może się zrobil taki klimat przez parę osób takich jak ty. Normalnie był zawsze pariasem odchodzącym i wracającym jak się uspokoił. Brawo ty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 78 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, yeya napisał: miałam... dlatego do Twojej osoby podchodzę z dużym dystansem, psiapsi raczej nie będziemy : ) Spoko nie szukam psiapsi w internecie a już na pewno nie tutaj;) patrząc po tym poziomie patologii i tak sie dziwie jak prężnie tu działam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ginekolog z trójmiasta 12 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, 0dbyt napisał: Każdej klaudelizie jebje szamboniara ale mun lubi białe skarpety w ermaxach capiace gdyż dziadem kalwaryjskim molestującym ritardzicie jest @wakanka1 staram się ją ignorować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach