Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość galinka

JAKIE PIELUSZKI SĄ NAJLEPSZE????

Polecane posty

Gość galinka

jak dotąt używałam pampersów i jestem z nich bardzo zadowolona ale z innej firmy tańszej może też nie byłyby złe?

ja przetestowałam różne i wróciłam do pampersów,uwazam,ze nie ma lepszych :)

Gość rossman

Gość oleska27
nie ma lepszych od pampersów, Pampersy sa najlepsze

Gość pampersy sa do dupy
nie maja gumek na pleckach

Gość 11111111
a no do dupy ,do dupy takie jest ich przeznaczenie :D

Gość Domi S
huggies super flex dla mnie najlepsze:)

Witam Ja polecam pieluszki Dada z Biedronki sa niedrogie i super sie sprawdzaja, bynajmniej u nas Pampersy urzywam równiez ale na wyjscie z domku lub na noc

Ja ostatnio odkryłam pieluszki z Rossmana (bordowe) i uważam, żę są dużo lepsze niż Pampersy. Wygrywają właśnie dlatego, że mają tą wspominaną już wyżej gumkę na pleckach i nic się dzieki temu nie wylewa górą. No i cena, dużo niższa. Nie wiem jak w użyciu Dada się sprawdzają ale akurat od pampersów to one są tańsze 2 zeta, więc dlatego nawet nie sprawdzałam bo szukałam czegoś tańszego.....Jednak dla noworodka polecam Pampersy jedynki i żadne inne.

Gość vava
ja wrocilam do pampersow,uzywalam juz dada,pieluszek z lidla i wychodzilo na to,ze trzeba je bylo zmieniac nawet 15razy dziennie,nic nie wchlanialy a maly byl ciagle odparzony

Gość galinka
wypróbuję te huggiesy

Ja uzywam huggies soft&dry, bo od pampersow roznia sie tym ze maja ta gumke z tylu i wtedy nic gora nie wyplywa. Czasami w promocji mozna kupic bardzo tanio, ostatnio w realu byly po 25 zł za 62 szt (rozmiar3)

Gość pampersy-reszta badziew

Gość mama kubusia
Na początku były huggisy. Niestety przeciekały i wylatywał granulat. Potem próbowalismy pampersy - brakowało nam gumki z tyłu i granulat był mocno wyczuwalny przez powłoczkę pieluszki. Pieluszki z lidla - nie są kolowe i robi się wielka klucha z przodu jak mały nasika. Teraz mamy DaDa z biedronki - ładne, kolorowe, mają gumkę i są w miarę tanie. Na przetestowanie czekają pieluszki belli - dostalismy je w prezencie i jak na razie są za duze :) Nasz ranking: 1. Dada biedronka 2. lidl 3. huggisy 4. pampersy ps. Kubuś nie miał nigdy odparzeń - ostatnio przecieramy pupę tylko husteczkami - albo i nie :) I skórka piękna !!!!

Gość oregano27
Na początku używaliśmy pampersów. Do czasu, kiedy przypadkowo kupiliśmy w zastępstwie tańsze pieluszki "1" w Carefour. od tamtej pory już ni przepłacamy. ale uwaga: to ceratkowe pieluszki, na normalną skórę (nie wrażliwą).