Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kirikiko

jak przygotowac jedzenie dla niemowlaka

Polecane posty

Gość kirikiko

hej jak przygotowac pierwsze warzywka dla maluszka..gotowac czy na parze? sloiczki chce dawac tylko na wyjazdach albo kiedy bede bardzo leniwa dziekuje

Gość jasne ze kazdy
ja mam do ciebie takie pytanie odnosnie tego co powiedzial ekarz... czy to prawda ze sloiczki salepsze, bo samemu to sie przegotuje warzywa i wygotuje witaminy? bo tak twierdzi moja szwagierka. Ja uwazam ze co naturalneto naturalne a nie w sloiki pakowane... ale nie mam dzieci jeszcze wiec nie wiem...

Gość 22mnkj
sloiki sa nie zdrowe!!!!!!!!! najlepiej gotowac samemu

Gość kirikiko
nie wiem,wiem ze jak bede miala malo czasu albo bedziemy w podrozy i poza domem sloiczki beda dawane..ale jak na raziem mam czas wiec mysle ze nie ma nic zdrowszego niz warzywa od farmera;) slyszalam ze na parze ..nie wiem dokladnie i dlatego sie pytam..jezeli w sloiku moze byc 48 h to znaczy ze do konca naturalne nie jest..ale swoja droga co jest obecnie naturalne..owoce sa pryskane i sztucznie upiekniane to samo z warzywami..itp..mleko od krowy jest juz inne bo innymi paszami pasi sie krowy itp itp papap

Gość kirikiko
hallo nikt nie wie??

Gość vava
napewno po wygotowaniu traca swoje wartosci,polecam raczej na parze,jesli masz mozliwosci zakupu warzyw od farmera to najlepiej gotowac samemu siweze jedzonko:)ja podaje jak narazie sloiczki,pracuje,nie mam czasu a poza tym,nie wiem czy kupione na targu nie sa czyms wypryskane

Gość vava
choc nie slyszalam,zeby ktokolwiek w moim otoczeniu przygotowywal na parze,wszystko raczej gotowane:)

Może być gotowanie. Jeżeli szukasz przepisów na szybkie dania polecam super książkę. Ponadto jest tam cały schemat żywienia niemowląt i praktyczne razy. Produkt dostępny jest w sklepie internetowym CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.