Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Już niedługo

Wrocławskie Eye Laser Center - laserowa korekcja wzroku

Polecane posty

Gość Już niedługo

Cześć! Szukam osób, które miały robioną korekcję wady wzroku we Wrocławiu metodą Lasik, PRK. Za tydzień mam badanie i zabieg, strasznie się boję, nie wiem czy robię dobrze wybierając wlaśnie tą klinikę Eye Laser Center. http://www.eyelaser.pl/index_lkw.htm Jakie mają wyniki, ile osób jest zadowolonych z zabiegu a ile nie. Mam wrażenie ze jest to najlepsza klinika, ale może macie jakieś inne propozycje. Proszę o odpowieź.

Gość domowniczek
Czy ktos mial robioną tam korektę Lasik?

Gość do goryy

Gość kasialud
Hej, ja mialam ale lasek...w krakowie...dzis nie zalujeale wtedy mialam dosc...strasznie pieklo, mialam uczucie jakbym miala tone piachu w oku przez pare tygodni..i te kropelki..brrr Ale widzialam ludzi po lasiku i poruszali sie calkiem swobodnie juz w 2, 3 dniu! Roznica niesamowita. jezeli masz duza wade to naprawde warto!!!!!

Gość Już niedługo
kasialud W Krakowie w Intermedice? A masz jakieś powikłania /halo, haze../? Jaką miałaś wadę?

Gość aga123456
hej!!zamierzam zrobic laserowa korekte wzroku...mam problem z wybraniem kliniki..najbardziej przychylna jestem do INTERMEDICI w Krakowie....czy macie moze jakies cenne informacje...a moze ktos poleci mi jakas dobra klinike...

Gość oszczednaaa
ile kosztuja krople które stosuje sie po operacji?