Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liebe ist

Mam pytanie - szara myszka

Polecane posty

Gość liebe ist

Chciałam sie zapytać, może ktoś odpowie na moje pytanie. Czy facetą mogą sie podobac takie przecietne dziewczyny, takie szare myszki, czy one tez maja szanse miec chlopaka. Bo ja juz sama nie wiem :(

Gość No jasne ze tak
ale musza go czyms zachwycic..np.bogata osobowoscia,swoimi zainteresowaniami- zreszta jak kazda dziewczyna:)

Gość to sie rozejrzyj po mezatkach
czy to same Pamele Anderson?

Gość wroclaw od zawsze
i uwazam ze szare myszki sa najslodsze :)

moze najpierw sprecyzuj, co w Twoim przypadku oznacza okreslenie \"szara myszka\" :>

Gość Piiper
czemu sadzisz ze taka wlasnie jestes??? Ja nie jestem aż tak przebojowa ani piękna , a mam zajeb...scie przystojnego męża, i on twierdzi że jestem piekna, wiesz to kwestia gustu;)

Gość liebe ist
No bo ja jestem taka szara myszka , taka przecietna z wygladu. Jestem brunetka z ciemnymi oczami , takiej drobnrj bardzo postury, taka kruszynka. Moze mam wspaniala osobowosc, poczucie humoru itp. , ale cóż z tego nikt nie zauwaza tego w dzisejszych czasach, raczej liczy sie super atrakcyjny wyglad. Nie mówie , ze nie dbam o siebie, bo dbam , chodze ladnie ubrana i czysta, ale jakos nikogo nie interesuje moja osoba :(

Gość eee tam bedzie ok
tez jestem raczej przecietna, ten nie mam faceta i nie rozpaczam. jak mnie ktorys nie chce to znaczy ze glupi. a moze ktos do ciebie wzdycha i nie zauwazasz go? mala czarna kruszynka? pieknie! niektorzy lubia wysokie blondynki, inni rude szprychy a jeszcze inni czarne male kobietki. nie jestes szara myszka. bo nie ma szarych myszek! kazdy jest wyjatkowy i jedyny w swoim rodzaju. czekaj az ktos dostrzeze twoja wyjatkowosc. i badz soba, nie musisz byc barbie by ktos sie zainteresowal toba. poza tym wtedy nie zainteresowal by sie toba taka jaka jestes. glowa do gory!

Gość am-ma
szarym facetom podobaja sie szare dziewczyny..

Gość ja mysle ze szare
myszki i szarzy myszowie to ludzie ktorzy nie musza przyciagac wygladem by kogos zainteresowac. nie musza nosic cekinow na brodzie by byc wyjatkowym. oczywiscie wszedzie sa wyjatki, ale to moja obserwacja

Gość liebe ist
dzieki wszystkim, za dobre slowa, kazde z was ma duzo racji, a ja na sile nie bede sie zmieniala, po co udawac kogos kim sie tak naprawde niechce być :)

Gość i bardzo dobrze
glowa do gory i rozejrzyj sie czy przypadkiem w okolicy nie kreci sie jakis wielbiciel:)

Gość monitorek
Z Twojego opisu wynika, że wyglądzasz bardzo dobrze. A określenie "szara myszka" dotyczy raczej mało ekspresyjnego sposobu zachowania. Jednak większość znanych mi "szarych myszek" to w rzeczywistości zakamuflowane tygrysice. :-o Natomiast wiele tzw. "lwic towarzyskich" okazuje się "krowami, które dużo ryczą" ;) No i właśnie stąd bierze się powodzenie dziewczyn takich, jak Ty :-)

Gość szara myszka moim zdaniem
to tak osoba bez własnego zdania.... przeciątna pod każdym względem....raczej nie chodzi tu o brak wyzywającego ubioru i zachowania.... to raczej ubiór i zachowanie bez tego "czegoś".....

Gość i bardzo dobrze
liebe ist🌻 a może Jesteś czarną myszką;)