Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cywilizacja dotarła tu

Opowiedzcie mi o Tesco

Polecane posty

Mają mi otworzyć przy samym domu prawie, pierwszy taki w naszym wojewodztwie :p Gatunkowo i cenowo jak wygląda ich towar, czy to sama spożywka ?

Gość mi sie spoznia
tesco jest super......a najlepsza jest oranada za 60 gr

Gość też mam TESCO za rogiem
towar różny spożywka, chemia, ciuchy, buty, AGD

nie wiem czy ironizujecie, czy na serio się zachwycacie :o oranżadę za 60 gr to ja mogę sobie kupić w Leder Price :p

nawet buty mają ? coś takiego

Gość mi sie spoznia
nie w lider price teraz coraz drozej jest:(

Gość mi sie spoznia
ale co gowno prawda! mi smakuje oranzada:)

Gość Kilijka
ja z tescowych produktów nie zakupuję nic, jeżdze to tesco ale kupuje towary innych marek tescowe to syf z gilem.

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxx
W Tesco dają kurczaki z wkładką...w postaci szczura.

Gość Krzysiu mógłbyś
opowiadać trochę mniej szczegółowo ;) :o

krzysiek zna sie na rzeczy :classic_cool: z nie jednego pieca chleb jadł ;) 🖐️

Wygłupiacie się. A Tesco jak każdy inny supermarket. Towary \"firmowe\" ze znakiem \"korzystny zakup\" są najtańsze, a co za tym idzie przeważnie najgorsze. Ale np ringi miodowe akurat te mnie smakują (bardziej niż z Kauflandu). Całkiem dobrej jakości kupiłam męskie skarpety (ale nie z tych najtańszych). W stoisku garmażeryjnym posiłki je wiele osób, tych z dolnej półki dochodów (tanie kluski, jakieś żeberka. Nieraz nawet w promocji drób. Nie obrzydzaj ludziom jedzenia gadaniem nieprawdy. Z odzieży widziałam całkiem przyzwoite i tanie damskie spodnie klasycznego stylu (ok. 30 zł), butów nie radzę bo przeważnie z ceraty (sztuczne), ale jak ktoś potrzebuje \"adidasy\" na jeden raz, to za 10 zł też dostanie.

W Tesco najlepsze są łazanki .... !!! Można kupić już gotowe na stoisku ze starym kurczakami z rożna i kiłbasami , albo w lodówkach na \"hali\" ... :) Generalnie lubię tram robić zakupy , bo nie mam czasu w ciągu dnia ... a tam jest czynne 24 h .

Gość jezu ludzie
pracowalam w tesco, zeby dolozyc do czesnego. o piatej rano roznosil sie uroczy smrod zepsutego miesa.nie sadze, zeby w innych oddzialach tesco bylo inaczej. jesli ktos kupuje tam zywnosc to gratuluje glupoty

W Lublinie mam do wyboru kilka hipermarketów, ale robię duże zakupy raz na tydzień właśnie w Tesco. Ceny przystępne, pełny asortyment, chemia tania, spożywka niezła, agd, płytki CD też tu kupuję (taniej niż w MediaMarkt - tej samej marki oczywiście), warzywa takie sobie, ale to w każdym markecie (najlepsze na targu), kocie żarcie i żwirek też dobre i tanie w porównaniu z zoologicznym, który jest w pasażu (ta sama marka). Czyli ogólnie - mogę polecić. Acha, półki z towarem są szeroko rozstawione, dwa wózki mogą się spokojnie minąć, a nie jak w Realu czy E\'Leclercu, że trzeba się przeciskać i obijać o cudze wózki.

śmieszą mnie wypowiedzi takich Krzysków o kurczakach z rozna, bo tak sie składa ze jak kurczaki z grilla są w promocji to nie nadążają ze smażeniem ich, bo takie grubasy jak on przychodza i kupuja po kilka sztuk:P, większosc produktów TKZ(Tesco Korzystny Zakup) jest tania i nie najwyższych lotów, ja lubie robic zakupy firmowych produktów bo sa tańsze niz w tzw. sklepikach osiedlowych, czasami sa dużo duzo tańsze, pieczywo własne maja beznadziejne, właściwie na drugi dzień jest juz czerstwe, a jezeli chodzi o Leader Price to niedługo bedzie to również linia TESCO:P

Gość świątynie biedoty

Gość Idż do Tesko
Dostaniesz w łeb Deską ! :D:D:D:D

Gość ewaajezynka
tesko made in szajse

Dziękuję, to już trochę wiem :) nie wiem tylko, co o tym wszystkim myśleć :D ;) czyli to tesco u mnie na osiedlu będzie czynne 24 h, jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić

Gość cywilizacja odejdzie
jak LPR przeforsuje zakaz handlu w niedzielę.

Gość A ja tam wole
Jewel albo Dominick's albo Whole Food. Dziekuje za uwage. Do widzenia.

Gość Takich buytow jak sa w
tesco nigdzie sie nie kupi i jak tanio

Gość pytanko do Yoli
Yola13 a skąd wiesz że Leader Price bedzie nalezał do Tesco ? I co to własciwie oznacza, czy to bedzie likwidacja marki L. P. i ich produktów ?

Gość Diablico nie
nie wyzyskują ?

Więc tak - nie kupuję tam: warzyw i owoców (zawsze mi się wydaje, że niezbyt świeże), garmażu, mięsą. Generalnie nie kupuje rzeczy nie zapakowanych oryginalnie :) Kupuję natomiast rzeczy markowe (czyli nie made by tesco) oryginalnie zapakowane - chemia, kosmetyki, żwirek dla kotów i żarełko dla kotów, sery, herbate, kawe, mleko, napoje, alkohol itp.