Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helołka

taka sytuacja

Polecane posty

Gość helołka

wychodze na randke, rodzice się szykowali jechac na działkę, ja wyszłam przed nimi. wracam.. taty nie ma, psa tez nie-pojechali pewnie na tą działkę. torba mamy spakowana, ubrania w których miała jechać złozone na narożniku(już w nie była ubrana) mama albo jest martwa albo śpi jak zabita w samej koszulce, majtki rzucone na torbę, na stole 3 opakowania po czekoladzie, MOJA MAMA NIE JE W OGOLE SŁODYCZY!!!! a obok kluczyki do samochodu, patrze samochod pod blokiem, co jest?? gdzie moj ojciec mógł z psem pojechac??? (nie samochodem) a dodam ze moja mama nie ma prawajazdy i nigdy nie siedziała za kółkiem... co ja mam myślec o tym wszystkim???? :o:o:o dziwna sytuacja, zwłaszcza ze moja mama tak paliła sie na ten wyjazd i już mieli wychodzić!!!

Gość helołka
sprawdziłam czy zyje, zyje. budziłam ją ale śpi jak zabita :o jak ja obudze doszczętnie to sie wku****i heh :o a miałam mieć wolna chate i zrobić impreze 😭😭

moze jednak obudz doszczetnie? powiedz,ze sie martwisz i nie wiesz co sie stalo...

Gość prognoza
moja jest taka, ze sie pokłucili tata wyszedł pojechał jakoś na tą działke z psem, mama pewnie twierdziła ze samochod jest jej zabrała kluczyki, potem miała handre zrobiła sobie dobrze i zjadła te 3 tabliczki czekolady.

moze jednak obudz doszczetnie? powiedz,ze sie martwisz i nie wiesz co sie stalo...

Gość prognoza
moja jest taka, ze sie pokłucili tata wyszedł pojechał jakoś na tą działke z psem, mama pewnie twierdziła ze samochod jest jej zabrała kluczyki, potem miała handre zrobiła sobie dobrze i zjadła te 3 tabliczki czekolady.

Gość hhhhhhhhhhhhh
Obudz i sie zapytaj mamay co sie stalo! powiedz ze sie martwisz! przeciez tacie moglo sie cos stac i moze byc np w szpitalu,a mama mogla wziasc cos na uspokojenie i spi! to jest oczywiscie czarny scenariusz! ;)